km/óra
  2021.06.25., péntek  •  Vilmos napja
Zidane távozhat a Real Madridtól

Zidane távozhat a Real Madridtól

Sajtóhírek szerint a a játékosaival már közölte, hogy a következő szezonban nem ő irányítja a gárdát.

 

Az Onda Cero úgy tudja, hogy a Chelsea-vel szembeni Bajnokok Ligája-búcsú után és a Sevilla elleni bajnoki rangadó előtt beszélt a játékosaival Zidane, ezért kezdődött később az aznapi sajtótájékoztató. A Marca információja szerint is a Sevilla elleni bajnoki előtti napon, május 8-án került sor a vezetőedző bejelentésére.

 

A Nemzeti Sport szemléje szerint Zidane állítólag elmondta, nehéz döntést kellett meghoznia, sokat gondolkodott rajta, de az elhatározása végleges. Úgy látja, az ő ideje véget ért a Real Madridnál, ezért elérkezett a pillanat a távozására. A francia szakember másodszor hagyhatja el a királyiakat, igaz, ez alkalommal kevésbé lenne meglepő a lépése, mint 2018-ban.

 

„Vannak idők, amikor ott kell lenned, és vannak, amikor mindenki érdekében távoznod kell” – hangzott egy sejtelmes megjegyzés Zidane-tól a Bilbao elleni meccset megelőző sajtótájékoztatón. Az idézett mondat a fejlemények tükrében már jobban érthetővé válik.

 

Zidane eddig 11 trófeát nyert a Real Madriddal, és a La Liga utolsó két fordulójának eredményeitől függően akár meglehet még a 12. is. Csak Miguel Munoz hozott több dicsőséget a klubnak, vele 14 trófeát gyűjtött be a csapat. Ha Zidane valóban távozik, nehéz lesz őt pótolnia a Realnak. A Marca szerint a klub korábbi legendás játékosának, Raúlnak van a legjobb esélye, de Massimiliano Allegri és Joachim Löw is a jelöltek között szerepel.

címkék
Savaria Fórum 30. évfolyam 23. szám - 2021.06.18.
Savaria Fórum 30. évfolyam 23. szám - 2021.06.18.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
16 éves lányt követett a szombathelyi vasútállomástól azért, hogy megerőszakolja
A Szombathelyi Járási Ügyészség szexuális erőszak bűntette miatt emelt vádat azzal az erőszakos többszörös visszaeső, letartóztatásban lévő férfival szemben, aki azért követte a kiskorú sértettet Szombathelyen, 2020 szeptemberének egyik estéjén, hogy erőszakkal szexuális cselekményt végezzen vele, közölte a Vas Megyei Főügyészség.
Nem kell maszk a belső terekben
A kormányinfón újabb járványszabályok lazítását jelentették be.
Időjárás: két zivatarcella is mozog a nyugati határszélen, Ausztriában többféle leszakadt az ég
Steiermark és Alsó-Ausztria keleti részén alakultak zivatarok hétfő délután, írják osztrák meteorológiai híroldalak. A felhők Magyarország felé tartanak, az még kérdéses, hoznak-e csapadékot.
Futsal: esélyt sem adott a Berettyóújfalunak, bajnok a Haladás
A szombathelyi alakulat története első bajnoki címét szerezte, emellett pedig első csapatként tudott bajnokságot nyerni a Haladás 102 éves fennállása óta.
11. alkalommal düböröghet az AlteRába
Idén – egy év kihagyás után – ismét megrendezik az ország legnagyobb kerti partiját, az AlteRába Fesztivált július 13-tól 17-ig Körmenden, a Rába Szabadidőközpontban. Hegedüs Lászlóval, Hegével a szervezés nehézségeiről, az érvényes jogszabályokról és a bizakodásról beszélgettünk.
legfrissebbek
OKF: figyeljék a meteorológiai szolgálat riasztásait!
A katasztrófavédelem arra kér mindenkit, hogy figyelje a meteorológiai szolgálat riasztásait, viharjelzéseit. Többfelé 100 kilométer/órás szél is lehet.
Több helyen csaptak fel a lángok Rábapaty határában
Maradandó fogyatékossággal járó balesetet okozott Szentgotthárdon, felfüggesztett fogházat kapott
A Körmendi Járásbíróság maradandó fogyatékosságot eredményező közúti baleset okozásának vétsége miatt 8 hónap – végrehajtásában 1 év próbaidőre felfüggesztett- fogházra, 300.000 forint pénzbüntetésre és 1 év 1 hónap közúti járművek vezetésétől eltiltásra ítélte a büntetlen előéletű vádlottat, közölte az ügyészség.
Patakmederben ragadt egy Jeep Balogunyomnál
Nem közlekedési baleset történt. A Jeep vezetője az offroad élmény kedvéért hajtott bele a Perint patakba, kihajtani azonban már nem tudott belőle.
Már Horvátországban is jelen van a fertőzőbb delta variáns
Szlovénia után Horvátország is bejelentette, hogy az országban jelen van az először Indiában azonosított, a korábbiaknál fertőzőbb delta variáns.