km/óra
  2021.04.21., szerda  •  Konrád napja
Szerződést hosszabbított kulcsjátékosával az SZKKA

Szerződést hosszabbított kulcsjátékosával az SZKKA

Horváth Petra további egy évre kötelezte el magát a szombathelyiekhez.

 

A szombathelyi klub igazán örömteli hírről számolt be a mai nap folyamán hivatalos oldalán: Horváth Petra meghosszabbította nyáron lejáró kontraktusát, ennek értelmében a 2021/2022-es idényben is a vasi csapatot erősíti majd. A 23 esztendős átlövő 2017-ben a Mosonmagyaróvár együttesétől igazolt Szombathelyre. A kisalföldieknél még epizódszereplő volt, az SZKKA-ban viszont az évek során olyan sokat fejlődött, hogy mára már kulcsemberré vált, aminek egyik bizonyítéka, hogy több más klub érdeklődését is felkeltette. Horváth Petra a mostani szezonban 14 NB I-es mérkőzésen 42 találatnál jár, a Kisvárda elleni összecsapást követően pedig őt választották a szurkolók a mérkőzés legjobbjának. 

 

- Nagyon szeretek Szombathelyen játszani, így sokat nem is gondolkoztam a hosszabbításon. A családias környezet és a szurkolók szeretete is nagyban befolyásolta a döntésemet. Voltak megkereséseim más kluboktól is, de úgy gondolom, hogy a sok játéklehetőség a legfontosabb a fejlődésem szempontjából. Szombathelyen ezt megkapom és szeretném is meghálálni. A mostani szezon eddig nem úgy alakult, ahogy szerettük volna, de dolgozunk tovább, hogy ez változzon. Biztos vagyok benne, hogy a folytatásban szép sikereket érünk el és biztosan bennmaradunk az első osztályban, jövőre pedig még erősebb csapatunk lesz – fogalmazott Horváth Petra.

 

Fotó: szombathelyikezilabda.hu

Savaria Fórum 30. évfolyam 14. szám - 2021.04.17.
Savaria Fórum 30. évfolyam 14. szám - 2021.04.17.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Szinte a teljes répcelaki tantestület otthon maradt, fegyelmit kapnak
A répcelaki Móra Ferenc Általános Iskola alsós tanárai közül egyetlen kivétellel senki nem ment ma be az intézménybe tanítani - értesült a Népszava.
Burgenland nem hosszabbít a lezáráson
Április 19-én véget ér a regionális zárlat, Burgenland nem követi Bécs és Alsó-Ausztria példáját, ahol május 2-ig meghosszabbították a lockdown-t, jelentette be Hans Peter Doskozil tartományfőnök. A lakosságot azonban gyakrabban teszteltetnék, olvasható az orf.at-n.
Megyei I. osztály: a Csepreg megszakította a Király SE tavaszi veretlenségi sorozatát
A Celldömölk a Vasvár, a Szentgotthárd a Rábapaty elleni magabiztos sikerrel tartotta otthon a három pontot. A Kőszeg kétgólos hátrányból mentette döntetlenre találkozóját, de a Jánosháza és a Lukácsháza is megosztozott a pontokon.
Ausztria keleti tartományaiban április 18-ig hosszabbítanák meg a lezárásokat
Ausztria mindhárom keleti tartománya, Bécs, Alsó-Ausztria és Burgenland is a jelenleg érvényben lévő járványügyi korlátozások meghosszabbítása mellett foglalt állást a kedden koradélután megkezdett egyeztetések során. A tartományok a lezárások április 18-ig való meghosszabbítását kérik a kormánytól, olvasható az orf.at-n.
Orbán: hétfőn nyitnak az óvodák és az alsó tagozatosok visszaülnek az iskolapadba
Három és félmillió oltásnál nyithatnak a teraszok – közölte Orbán Viktor miniszterelnök a Facebook-oldalára feltöltött videóban. Hétfőn az óvodák és az alsók nyitnak, a felsők csak május 10-én.
legfrissebbek
Híztak a magyarok a járvány alatt
Minden magyarnak átlagosan 2-5 kilóval nőtt a testsúlya a járvány alatt, miközben a mozgásszegény életmód miatt egyre többen küzdenek mozgásszervi panaszokkal.
E-autó futam érkezik a Hungaroringre
A Hungaroring is bekerült az idén rajtoló PURE ETCR-sorozat versenynaptárába.
A hetedik te magad légy: elhozta a kupát a Falco!
A Szolnok tükörsima legyőzése után a DEAC együttese ellen lépett pályára a Magyar Kupa fináléjában a Falco együttese. A debreceniek a másik vasi együttessel, a Körmenddel találkoztak a másik elődöntőben, és sima győzelem után kerültek a fináléba.
Uniós szabályozás védené a mesterséges intelligencia rendszereket
Az Európai Bizottság elsődleges célja, hogy korlátozza a magas kockázatú AI alkalmazások használatát.
Tudatos a brandépítés a Falconál
Tóth Kálmán, a Falco KC-t működtető gazdasági társaság felügyelőbizottsági elnöke még a kilencvenes években járt először Falco-meccsen, azóta fanatikus drukkere a sárga-feketéknek. A városi képviselő a helyszínen szurkolta végig a Magyar Kupa fináléját.