km/óra
  2024.05.18., szombat  •  Erik, Alexandra napja
Nyereményjáték: Nyerj egy cabriót!
Séllei: Minden erőmmel azon voltam, hogy segítsem a csapatot, de az eszközeim elfogytak

Séllei: Minden erőmmel azon voltam, hogy segítsem a csapatot, de az eszközeim elfogytak

Életem egyik legnehezebb döntését meghozva, lemondtam a Haladás Labdarúgó Kft. ügyvezetői pozíciójáról a december 20-ai „taggyűlésen”, írja közösségi oldalán Séllei Árpád, a Haladás ügyvezetője, aki tegnap nyújtotta be lemondását.

Tegnap nem tartottak hivatalos taggyűlést a Halinál, ám az egyik ügyvezető jelezte. lemondt tisztségéről. Ma reggel közösségi oldalán osztotta meggondolatait döntése hátteréről. A posztot változtatás nélkül közöljük.

"Tisztelt Haladás Szurkolók!

Döntésem nem menekülés a süllyedő̋ hajóról, hanem egy folyamat vége. Többször is jeleztem szóban és írásban is a többségi tulajdonosnak, a kettős ügyvezetés és a rossz döntések lehetséges következményeit, ám változás nem történt és az eszközeim mostanra teljesen elfogytak.

A múlt és a tények!

2006 óta vagyok tulajdonos, az általam alapított Haladás Marketing Kft.-n keresztül.

2019-es ügyvezetővé történt megválasztásom után sikerült a Haladást jó irányba terelni, mind anyagi, mind szakmai vonalon, pedig a COVID miatt, ezek voltak a legnehezebb évek. 2021 őszén vezettük hosszú́ ideig az NB2-es bajnokságot, rengeteget írt a sajtó rólunk. Majd 2022 elején változtak meg a viszonyok a klub vezetésben.

A kettős ügyvezetésben elvették tőlem a 2022. előtti jogköreimet. Így a munkáltatói jogok, a szakmai vezetővel a szakmai döntések meghozatala, az ezzel járó́ gazdasági döntések meghozatala, a HALADÁS kommunikációja máshoz kerültek. Többször kértem, hogy változtassuk meg a feladatköröket, ám kérésem süket fülekre talált.

Az egyetlen szombathelyi ember vagyok, most már voltam a vezetőségben, én nap mint nap hallom és tapasztalom, mit gondolnak a szurkolóink, mit szeretnének látni a csapatunktól. Ha ezt a klub nem veszi figyelembe nem lehet sikeres.

Minden erőmmel azon voltam, hogy segítsem a csapatot, de az eszközeim még egyszer aláhúzom, elfogytak.

A Haladás szeretete és a klub iránt érzett hűségem miatt szinte minden elvemet feladtam, én is sokáig elhittem, hogy jó́ irányba haladunk, befogtam a számat, védtem a most már láthatóan védhetetlent.

A jelenlegi felállás tarthatatlan, sajnos nekem kellett az első lépést megtennem, de ha ez kell, hogy a Haladás előre lépjen, akkor nem hiába.

A továbbiakban mindenkinek minden kérdésére őszintén fogok válaszolni.

Hajrá HALADÁS!

Szombathely, 2023 december 21

Üdvözlettel: Séllei Árpád"

(Fotó. Nagy Jácint/archív)

 

Nyereményjáték: nyerj egy kabriót!
Savaria Fórum 33. évfolyam 19. szám - 2024.05.17.
Savaria Fórum 33. évfolyam 19. szám - 2024.05.17.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak