km/óra
  2022.09.28., szerda  •  Vencel napja
Patakmederben ragadt egy Jeep Balogunyomnál

Patakmederben ragadt egy Jeep Balogunyomnál

Nem közlekedési baleset történt. A Jeep vezetője az offroad élmény kedvéért hajtott bele a Perint patakba, kihajtani azonban már nem tudott belőle.

 

A Perint-patak medrében ragadt egy Jeep terepjáró a Vas megyei Balogunyomnál, írja a 112press. Az autó nem közlekedési baleset miatt került a patakba, a vezetője szándékosan hajtott bele egy kis terepezésre, kihajtani azonban már nem sikerült. 


Először egy tréler próbálta kivontatni a mederből, de a csörlőzés a drótkötél elpattanásával végződött. Ezután egy környékbeli traktoros érkezett és a munkagépnek már nem okozott gondot a jármű partra vontatása.  

 

Fotó: Tánczos Mihály/112press
 

címkék
Savaria Fórum 31. évfolyam 34.szám - 2022.09.23.
Savaria Fórum 31. évfolyam 34.szám - 2022.09.23.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
legfrissebbek
Ausztriában az, aki támogatást akar, kapcsolja le a villanyt!
A mai napon az osztrák kormány bejelentette az új energiaár-támogatási rendszer részleteit a vállalatok számára. Különösen izgalmasak benne azok a kritériumok, amelyekhez a támogatás feltételei, olvasható a Krone cikkében. Az energiaköltség-támogatásra összesen 1,3 milliárd euró áll rendelkezésre.
A természet kincseivel ismerkedtek a gombász találkozó résztvevői
Aki a természetet szereti, nem biztos, hogy a gombáért is lehajol. De ha gombászásról van szó, ahhoz már hozzátartozik a természet szeretete és védelme is. Ilyen embereket hívtak és vártak a XXV. Országos Gombász Találkozóra, Velembe a szervezők, olvasható a Szombathelyi Erdészeti Zrt. Facebook-oldalán.
Kultúrház palafedelét bontotta meg a szél Kenyeriben
Kosárlabda: Litvánia után Csehországot is Szombathelyen fogadjuk világbajnoki selejtezőn
Az Ivkovics-legénység november 14-én, hétfőn lép pályára az Aréna Savariában.
Kilencedik lett az NLG a világbajnokságon!
A kilencedik helyen végzett a Nagy Lajos Gimnázium fiú kosárlabda csapata az iskolások világbajnokságán, írja az iskola hivatalos Facebook-oldala.