km/óra
  2024.06.16., vasárnap  •  Jusztin napja
Nyereményjáték: Nyerj egy cabriót!
Ovisok lepték el a piacot

Ovisok lepték el a piacot

Október 11-14. között a Gazdag Erzsi Óvoda, Donászy Magda Óvoda, Vadvirág Óvoda, Aréna Óvoda csoportjaiból összesen mintegy 200 kisgyermek látogatta meg a Vásárcsarnok gombaismertető foglalkozását, írja az intézmény hivatalos Facebook-oldala.

Mint olvasható: "A foglalkozás keretein belül gomba-puzzle, gombatotó, gombanevekben szereplő állatos kártyák párosítása, énekszó színesítette a gyermekek piacon eltöltött idejét.

A program lezárásaként jóízűen elfogyasztották a piac gyümölcstálán sorakozó finomságokat és a citromfüves gyógyteát. Ezután tettek egy sétát a piacon, valamint megtekintették a beküldött ovis rajzpályázat alkotásait, a gombafotó pályázat képeit és a Szombathelyi Gomba- és gyógynövényklub élőgombakiállítását is. Köszönjük a gyerekek és az óvónénik nyitottságát és érdeklődését!
Folytatás novemberben az Egészségnapunkon!"

Nyereményjáték: nyerj egy kabriót!
Katasztrófavédelem álláshirdetés 2024
Savaria Fórum 33. évfolyam 23. szám - 2024.06.14.
Savaria Fórum 33. évfolyam 23. szám - 2024.06.14.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Rengeteg utat lezártak az áradás miatt a megyében
Az árvíz miatt egyre tovább bővül a lezárt utak listája a megyében.
Minden idők legmagasbb vízszintjét várják a Rábán, óriási a készültség (képgaléria)
Továbbra is nagy a készültség Körmenden, rekord vízállással tetőzhet a Rába. A hidat lezárták, több folyómenti kiskert és a szabadidőközpont is víz alá került. Az eddigi 520 centiméter legmagasabb vízállásnál 20 centivel magasabb vízszintre számítanak.
A Pinka meghaladta a valaha mért legmagasabb vízszintet, a Rába tetőzött már
A vártnál alacsonyabb szinten tetőzött a Rába: az előre jelzett 530 helyett hétfőn este 9 órakor 477 centiméteres csúcsot mértek Körmendnél. A belvárosi hidat tegnap lezárták, ma reggel pedig újra megnyitották. A Pinka meghaladta a valaha mért legmagasabb vízszintet, felső folyásán elkezdődött az apadás, az alsó szakaszon még árad. A védekezési munkák zajlanak, nagy az összefogás a falvakban. Továbbra is több út járhatatlan a vármegyében.
A Rába és a Pinka áradása miatt ezek az utak továbbra sem járhatóak Vas vármegyében
A Rába és a Pinka kiöntése miatt összesen nyolc, belvíz okán pedig egy alacsonyabb rendű összekötő út járhatatlan az Útinform kedd kora reggeli tájékoztatása szerint. Mutatjuk, melyek ezek.
Választási eredmények 2024: árad a Rába, kiderül, ki vezetheti Szombathelyt
Miközben rekordközeli áradat érkezik a Rábán, harmadfokú készültség van a Pinkán, eldől, hogyan szerepeltek a pártok, polgármester- és képviselőjelöltek a városban, a vármegyében és az országban. Árad-e a Tisza is, meglesz a Fidesz-KDNP 50 százaléka, ki esik az ötszázalékos küszöb alá a kis pártok közül? Élő hírfolyamunk a 2024-es önkormányzati és EP-választási eredményekről.