km/óra
  2022.07.01., péntek  •  Tihamér, Annamária napja
Ki mit tud?-ot szerveztek nyugdíjasoknak

Ki mit tud?-ot szerveztek nyugdíjasoknak

Ki mit tud?-ot szervezett Vas Megye és Szombathely Város Nyugdíjas Szövetsége szerdán délelőtt a Zarkaházy-kastélyban. Utoljára három éve rendezték meg a seregszemlét, a szereplők nagyon várták már, hogy ismét megmutathassák, mire képesek a színpadon. Több mint 40 produkciót láthatott a népes közönség vers, népdal, magyar nóta, operett, zenés műsor és tánc műfajban. Az előadásokat öttagú zsűri értékelte - Horváth Meggie énekes a dalosokat, Kelemen Zoltán színművész a verselőket figyelte elsősorban. Magyar nóta kategóriában a legjobbak továbbjutnak a győri országos versenyre, amit szeptember végén rendeznek.

 

Fotó: Nagy Jácint

címkék
Savaria Fórum 31. évfolyam 24.szám - 2022.06.24.
Savaria Fórum 31. évfolyam 24.szám - 2022.06.24.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
legfrissebbek
A lakosság többsége bízik a biztosítókban
A lakosság fele havi legfeljebb 10 ezer forintot költ biztosításra.
12 445-en érkeztek Ukrajnából csütörtökön
A beléptetettek közül a rendőrség 309 embernek állított ki ideiglenes tartózkodásra jogosító igazolást.
Ma zárva lesznek az orvosi rendelők és a gyógyszertárak 
A Semmelweis-nap a magyar egészségügy napja, amelyet Semmelweis Ignác orvos, "az anyák megmentője" születésnapján, július 1-jén tartanak.
Gyorsan gyarapodnak a Fővárosi Állatkert kis pusztai macskái
Az Ázsia belső területein őshonos macskafélével 2013-ban kezdtek el foglalkozni a városligeti intézményben, és ez az első alkalom, hogy szaporítani is sikerült őket.A szakemberek először nyolchetes korukban vették kézbe a kicsiket az első vizsgálatok elvégzése, az ivar meghatározása, az azonosító chip elhelyezése és a súlymérés céljából. Most, hat hét elteltével újra egyenként megnézték az állatokat, hogy minden rendben van-e velük.
Gyengült csütörtökön a forint