km/óra
  2024.02.25., vasárnap  •  Mátyás napja
Nem ütötték el az úttesten holtan megtalált kerékpárost Győrvár közelében

Nem ütötték el az úttesten holtan megtalált kerékpárost Győrvár közelében

Egy autó vezetője vette észre az úttesten fekvő kerékpárost. Hiába próbáltak segíteni rajta, már nem sikerült újraéleszteni.

 

Egy kerékpár mellett, úttesten fekvő férfinél állt meg egy gépjármű 2023. november elsején, a Győrvár és Hegyhátszentpéter közötti útszakaszon, írja a 112Press.  Az autóból segíteni kiszállók nem tapasztaltak életjeleket a férfinél, így azonnal értesítették a hatóságokat. 


A helyszínen tartózkodók megkezdték az újraélesztést, amit a kiérkező mentők emelt szinten folytattak. Bár mindent megtettek, a reanimáció ezúttal nem járt sikerrel és az orvos kimondta a halál beálltát. 


Az elsőként helyszínre érkezők nem látták nyomát annak, hogy a kerékpár másik járművel ütközött volna, arról pedig nincs információ, hogy mennyi ideig feküdhetett a kis forgalmú úton az illető. A férfi rosszul lett, összeesett és megállt a szíve.


Kérdésükre válaszolva Seffer Lilla rendőr őrnagy, a Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, hogy az esettel kapcsolatosan rendőrségi eljárás nem indult.


Az újraélesztés ideje alatt, kb. egy órán keresztül teljes útlezárás volt érvényben az érintett útszakaszon.

 

Fotó: Tánczos Mihály/112Press

címkék
Savaria Fórum 33. évfolyam 6. szám - 2024.02.16.
Savaria Fórum 33. évfolyam 6. szám - 2024.02.16.
tematikus oldalak