km/óra
  2021.06.25., péntek  •  Vilmos napja
Megyei II. osztály déli csoport: egyetlen idegenbeli siker a 23. fordulóban

Megyei II. osztály déli csoport: egyetlen idegenbeli siker a 23. fordulóban

A tabella élmezőnyében helyet foglaló csapatok közül a Körmend és a Nádasd gólgazdag mérkőzésen játszott döntetlent egymással, míg a Táplán el tudta hozni a három pontot a Rábatótfalu otthonából. A Szentpéterfa borsot tört a Tanakajd orra alá, de a Viszák, a Bajánsenye, illetve a Csákánydoroszló is magabiztos győzelmet aratott.

 

TUTITEXTIL-Körmend VSE - Club Walnut Nádasd 3-3 (2-1)  Körmend-Horvátnádalja, vezette: Boda

Körmend: Sály - Sipos (Simon 73.) , Velekei, Papp, Horváth Á. (Szatmáry 73.) , Törő, Horváth D., Petrovics, Jóna (Sákovits 46.) , Vilics, Szakasics

Nádasd: Rejtli - Pálmai, Kalamár (Doktor 93.) , Meskó M., Tuboly, Németh Bo. (Balogh 93.) , Burka (Kádár 85.) , Szabó D., Németh Be. (Csenterics 88.) , Meskó E., Szabó Z.

Gólszerzők: Sipos 12., Törő 2 (39., 93.), ill. Szabó D. 37., Meskó E. 51., Németh Be. 66.

 

A mérkőzésen - ahol a játékvezetés színvonala nem nőtt fel a két csapathoz - a hazaiak megérdemelten szerezték meg az egyik pontot a motiváltan és jól futballozó nádasdiak ellen.

 

Rábatótfalui SE - Táplán SE 1-4 (0-3)  Szentgotthárd-Rábatótfalu, vezette: Bíró

Rábatótfalu: Szukics - Náricza, Keresztúri, Domján Do. (Kocsis 19.) , Sütő, Domján Dá. (Bouti 46.) , Papfalvi, Düh, Szakács, Sipos, Csenterics (Muszka 66.)

Táplán SE: Őri - Stieber, Pásztor (Balázs 77.) , Vidák, Németh, Káldi, Rajzinger (Fürdős 83.) , Farkas, Polyák, Polgár, Versegi (Jantos 74.) 

Gólszerzők: Náricza 86., ill. Vidák 3 (6,. 20., 22.), Németh 53.

 

A jó formában lévő vendég alakulat esélyeshez méltóan már negyvenöt percnyi játék után háromgólos előnyre tett szert, innen pedig már nem volt visszaút a Rábatótfalu számára. A találkozó végül 1-4-es végeredménnyel zárult, a táplániak magabiztos győzelmet könyvelhettek el.

 

Bajánsenye SE - Petőfi SE Vasszécseny 3-1 (2-0)  Bajánsenye, vezette: Sály

Bajánsenye: Kalamár - Bacsák, Kucsera (Luter 88.) , Koltai (Simon 84.) , Mihály, Kosár, Kovács, Horváth Z., Horváth B., Bakó (Vörös 63.) , Fábián

Vasszécseny: Farkas - Joó (Szalai 70.) , Kiss K. (Bakonyi 88.) , Orsós, Vilics (Viszked 55.) , Balikó, Sásdi, Varga, Vadász, Németh, Kiss P. (Horváth 46.)

Gólszerzők: Horváth 20., Kosár 2 (25., 94.), ill. Horváth 73.

 

A hétvégi mérkőzésen a bajánsenyeiek a szezon egyik legjobb teljesítményét nyújtva megérdemelten győzték le a jó erőkből álló vasszécsenyi együttest. 

 

Csákánydoroszló KSE - Felsőcsatári KSK 5-1 (4-1)  Csákánydoroszló, vezette: Farkas

Csákánydoroszló: Baba (Dévai 71.)  - Horváth (Gérnyi 83.) , Kis-Nemes, Draskovics, Dedics, Makai, Major (Pesti 60.) , Lónai (Takács 60.) , Biczó, Albert, Sárközi

Felsőcsatár: Moór - Kopácsi (Czlenner 53.) , Cobzaru, Horváth Sz. (Simon 63.) , Pehr, Krancz Gy., Krancz K. (Lakics 60.) , Schmalzl, Böhm, Cseri, Horváth L.

Gólszerzők: Sárközi 9., Lónai 28., Horváth 33., Albert 37., Dedics 81., ill. Schmalzl 17.

 

A Csákánydoroszló tulajdonképpen már az első félidőben eldöntötte a három pont sorsát és fölényes győzelmet tudott aratni. 

 

Szentpéterfa - Tanakajd TC 2-0 (1-0)  Szentpéterfa, vezette: Horváth

Szentpéterfa: Páll - Török (Mersits 54.) , Wágner K., Horváth, Skrapits (Baranyai 84.) , Garger, Wágner R. (Keringer 89.) , Gaál, Wágner Sz. (Udvardi 65.) , Jurasits, Hoós

Tanakajd: Marcz L. - Kovács (Mészáros 57.) , Marcz G., Pál, Tóth (Kiricsi 57.) , Kalmár, Filakovszky, Marcz M., Könczöl, Preiczer (Süle 68.) , Varga

Gólszerzők: Horváth 26., Gaál 62.

Kiállítva: Marcz M. 28., Mészáros 74. (mindkettő Tanakajd)

 

A hazai csapat az egész mérkőzésen szervezetten, fegyelmezetten futballozott és megérdemelten győzte le a jó erőkből álló Tanakajd gárdáját.
 

 

Viszák KSE - Őriszentpéter SE 3-1 (2-0)  Viszák, vezette: Árpád

Viszák: Tarafás - Benkő, Novák, Horváth J., Németh I., Horváth B., Agg A., Vass (Agg R. 79.) , Németh A., Sütő, Seres

Őriszentpéter: Horváth K. - Rados, Őr, Horváth Cs., Tamaskó, Sály, Mihály, Tóth, Mihályka (Talabér 27.) , Szép, Horváth A.

Gólszerzők: Sütő 2 (4., 13.), Németh A. 60., ill. Horváth A. 60.

Kiállítva: Agg R. 87. (Viszák), ill. Tamaskó 83., Rados 87. (mindkettő Őriszentpéter)

 

A három piros lapot is hozó szomszédvári rangadón megérdemelten tartotta otthon a három pontot a hazai csapat.

 

A csoport állása az alábbi linkre kattintva tekinthető meg.

 

Malomsoki Cintia

Savaria Fórum 30. évfolyam 23. szám - 2021.06.18.
Savaria Fórum 30. évfolyam 23. szám - 2021.06.18.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
16 éves lányt követett a szombathelyi vasútállomástól azért, hogy megerőszakolja
A Szombathelyi Járási Ügyészség szexuális erőszak bűntette miatt emelt vádat azzal az erőszakos többszörös visszaeső, letartóztatásban lévő férfival szemben, aki azért követte a kiskorú sértettet Szombathelyen, 2020 szeptemberének egyik estéjén, hogy erőszakkal szexuális cselekményt végezzen vele, közölte a Vas Megyei Főügyészség.
Nem kell maszk a belső terekben
A kormányinfón újabb járványszabályok lazítását jelentették be.
Időjárás: két zivatarcella is mozog a nyugati határszélen, Ausztriában többféle leszakadt az ég
Steiermark és Alsó-Ausztria keleti részén alakultak zivatarok hétfő délután, írják osztrák meteorológiai híroldalak. A felhők Magyarország felé tartanak, az még kérdéses, hoznak-e csapadékot.
Futsal: esélyt sem adott a Berettyóújfalunak, bajnok a Haladás
A szombathelyi alakulat története első bajnoki címét szerezte, emellett pedig első csapatként tudott bajnokságot nyerni a Haladás 102 éves fennállása óta.
11. alkalommal düböröghet az AlteRába
Idén – egy év kihagyás után – ismét megrendezik az ország legnagyobb kerti partiját, az AlteRába Fesztivált július 13-tól 17-ig Körmenden, a Rába Szabadidőközpontban. Hegedüs Lászlóval, Hegével a szervezés nehézségeiről, az érvényes jogszabályokról és a bizakodásról beszélgettünk.
legfrissebbek
Maradandó fogyatékossággal járó balesetet okozott Szentgotthárdon, felfüggesztett fogházat kapott
A Körmendi Járásbíróság maradandó fogyatékosságot eredményező közúti baleset okozásának vétsége miatt 8 hónap – végrehajtásában 1 év próbaidőre felfüggesztett- fogházra, 300.000 forint pénzbüntetésre és 1 év 1 hónap közúti járművek vezetésétől eltiltásra ítélte a büntetlen előéletű vádlottat, közölte az ügyészség.
Patakmederben ragadt egy Jeep Balogunyomnál
Nem közlekedési baleset történt. A Jeep vezetője az offroad élmény kedvéért hajtott bele a Perint patakba, kihajtani azonban már nem tudott belőle.
Már Horvátországban is jelen van a fertőzőbb delta variáns
Szlovénia után Horvátország is bejelentette, hogy az országban jelen van az először Indiában azonosított, a korábbiaknál fertőzőbb delta variáns.
Oklevéllel köszönték meg a civil szervezetek munkáját
Oklevéllel köszönte meg a város azoknak a civil szervezeteknek a munkáját, akik elsőként csatlakoztak a „Fogadj örökbe egy parkot” programhoz. A Vigyázzunk együtt Szombathelyre! Akció keretében ez a szemléletformáló kezdeményezés egyre népszerűbb, hiszen már több mint 30 közösség jelezte részvételi szándékát. A város Civil Fórumának negyedévente esedékes ülését az online tér után most újra személyesen tarthatták.
Négy év fegyházra ítélték a körmendi tolvajt, aki azzal fenyegetőzött, hogy elvágja a sértettek nyakát
Többszörös visszaesőt ítélt el a Körmendi Járásbíróság, közölte az ügyészség. A vádlott egy körmendi pékségben nem akart fizetni, majd agresszívvé vált, megfenyegette az eladókat, hogy elmetszi a nyakukat. Másik esetben egy körmendi lakásba ment be, ott is megfenyegette a lakókat, hogy a nyakukat elvágja, zsebében kés lapult. A lopásban pedig társa is akadt. Az I. rendű vádlottat, mint többszörös visszaesőt halmazati büntetésül 4 év fegyházra, a II. rendű vádlottat halmazati büntetésül 7 hónap – végrehajtásában 1 év próbaidőre felfüggesztett – börtönre ítélte. Az I. rendű vádlott feltételes szabadságra nem bocsátható.