km/óra
  2020.10.20., kedd  •  Vendel napja
Megyei I. osztály: Szoros mérkőzésen győzte le a Csepreg a Szarvaskendet a 6. fordulóból elhalasztott mérkőzésen

Megyei I. osztály: Szoros mérkőzésen győzte le a Csepreg a Szarvaskendet a 6. fordulóból elhalasztott mérkőzésen

A kupaküzdelmek miatt szerdára halasztott mérkőzésen kétgólos hátrányból ugyan még fel tudott állni a Szarvaskend, a mérkőzés végi adok-kapokból azonban a Csepreg jött ki jobban, és a 77. percben szerzett találattal eldöntötte a találkozót.

 

Lorry GM Kft Szarvaskend - Csepregi Sport Egyesület 2-3 (1-2) Szarvaskend, vezette: Szabó III. Zoltán

Szarvaskend: Esztergályos - Velekei, Nagy (Somogyi 18.), Tóth G., Csillag, Jóna, Németh, Csenterics (Tóth A. 55.), Földes, Smolczer, Kopfer

Vezetőedző: Tóth Gábor

 

Csepreg: Taródi - Kótai,Steiner M., Tájmel, Baranyai (Nika 80.), Pócza, Kovács (Büki 55.), Merk, Lukács, Steiner C.(Nagy 83.), Németh (Steiner Zs. 65.)

Vezetőedző: Steiner Zsolt

Gólszerzők: Velekei 42., Jóna 47., ill. Merk 11., Lukács 36.,  Pócza 77.

 

Mivel a Szarvaskend az előző hétvégén a MOL Magyar Kupa főtábláján volt érdekelt, a Csepreg elleni találkozójukat egy későbbi időpontban, szerda délután rendezték meg. A vendégek agilisabban, aktívabban kezdték a találkozót, aminek köszönhetően a 36. percre már kétgólos előnyre tettek szert. A hazaiaknak még a szünet előtt sikerült szépíteniük, így 1-2-es csepregi vezetéssel mehettek az öltözőbe a csapatok. A második felvonás jól indult a szarvaskendieknek, Jóna révén két perc elteltével sikerült egyenlíteni, majd továbbra is támadásban maradtak a fordítás reményében. A Csepreg, miután átvészelte a kritikus időszakot, ki tudott jönni a szorításból, és igazi ki-ki mérkőzés alakult ki, amely Pócza 77. percben szerzett találatával dőlt el, így Steiner Zsolt együttese elvitte a három pontot a Szarvaskend otthonából. 

 

Mindkét alakulatra nehéz találkozó vár a pontvadászat 7. fordulójában. A Szarvaskend a Jánosháza vendége lesz, a Csepreg pedig a hétvégén szintén kupamérkőzést játszó Sárvár együttesét fogadja.

 

 

 

Savaria Fórum 29. évfolyam 38. szám - 2020.10.16.
Savaria Fórum 29. évfolyam 38. szám - 2020.10.16.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Pedagógusok Szakszervezete: három tanár halt meg eddig koronavírusban, az egyikük Vas megyei
A Pedagógusok Szakszervezete három olyan tanárról tud, akik igazoltan koronavírus-fertőzés következtében haltak meg.
A Markusovszky kórház celldömölki telephelyén átmenetileg szünetelnek az ellátások
55 új fertőzött Vasban, 1293 Magyarországon, 33-an meghaltak
1293 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma és elhunyt 33 krónikus beteg - közölte a koronavirus.gov.hu. A megyében a betegek száma 953-ról 1008-ra nőtt.
Operatív törzs: csütörtöktől karanténkötelezettség nélkül lehet Romániába utazni
Csütörtöktől karanténkötelezettség nélkül lehet Magyarországról Romániába utazni - közölte a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs ügyeleti központjának vezetőhelyettese a csütörtöki online sajtótájékoztatón.
34 új fertőzött Vasban, 920 Magyarországon, 27-en meghaltak
920 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma és elhunyt 27 idős krónikus beteg - közölte a koronavirus.gov.hu. A megyében a betegek száma 915-ről 949-re nőtt.
legfrissebbek
Az OTP a bíróságon fog hadakozni Horvátországgal
Az OTP Bank Nyrt. közleményben tájékoztatja a tőkepiaci szereplőket, hogy nemzetközi választott bírósági eljárást kezdeményezett a Beruházási Viták Rendezésének Nemzetközi Központjánál (ICSID) Horvátország ellen.
Bukarestben keddtől bezárják az iskolákat, kötelezővé válik a maszkviselés
Bukarestben a koronavírus-járvány miatt keddtől kezdődően közterületen - vagyis a lakáson kívül mindenütt - kötelezővé válik a védőmaszk viselése, továbbá bezárnak az óvodák, iskolák és egyetemek, a tanév pedig online folytatódik.
Nemzetek Ligája: kilenc helyet előrelépett a magyar válogatott
A magyar labdarúgó-válogatott kilenc helyet előrelépve a 23. helyen áll a Nemzetek Ligája rangsorában.
Eláll népszavazási kezdeményezésétől a DK
Eláll az ingyenes tesztelésről szóló népszavazási kezdeményezésétől a Demokratikus Koalíció, mert az valószínűleg nem lenne lebonyolítható jelentős járványügyi kockázatok vállalása nélkül.
Az Egyesült Államok továbbra sem nézi jó szemmel az iráni fegyverbizniszt
Az Egyesült Államok továbbra is szankcionálja az Iránnak történő fegyvereladást - hívta fel a figyelmet Mike Pompeo, amerikai külügyminiszteri.