km/óra
  2022.08.15., hétfő  •  Mária napja
Közlekedésbiztonsági vetélkedőt hirdet a családok számára a rendőrség

Közlekedésbiztonsági vetélkedőt hirdet a családok számára a rendőrség


Vigyázz, KRESZ, Rajt! – május 28-án rendezi meg a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottsága a „Közlekedik a család” elnevezési országos közlekedésbiztonsági vetélkedősorozat megyei fordulóját. A versenyre olyan családok jelentkezését várják, akik legalább egy, 6 és 17 év közötti gyermeket nevelnek, és legalább az egyik szülő rendelkezik „B” kategóriás vezetői engedéllyel. A résztvevők tesztlap kitöltésével, kerékpáros ügyességi pályán, valamint különböző játékos feladatok teljesítésével mérhetik össze tudásukat. A vasi verseny győztese jut az országos döntőbe, ahol egy személygépkocsi a fődíj. A versenyre jelentkezni lehet előzetesen a www.kozlekedikacsalad.hu internetes honlapon, valamint a vetélkedő napján, személyesen a helyszínen: a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Söptei úti objektumában.

Savaria Fórum 31. évfolyam 28.szám - 2022.08.12.
Savaria Fórum 31. évfolyam 28.szám - 2022.08.12.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
legfrissebbek
Ennyibe kerülnek idén a jegyek a karneválra
Nem vitte el a részeg lányt a taxis, ököllel esett az autónak a barátnője
Egy szórakozóhelyhez kértek taxit vasárnap hajnalban a szombathelyi Szinyei Merse Pál utcába. A kiérkező autónak egy szinte önkívületi állapotban földön fekvő nőt kellett volna elszállítania.
Embert gázolt a vonat Táplánszentkeresztnél
A Szombathelyről 6:17-kor Zalaszentivánba elindult 9812 sz. személyvonat Hatmajor forgalmi kitérőnél ismeretlen személyt gázolt, közölte a GYSEV.
Vasi győzelem a zöld-fehér rangadón, 14 év után nyert a Haladás hazai környezetben a Győr ellen
A szombathelyiek mérlege így három fordulót követően két győzelem, valamint egy döntetlen.
Hazatérés: Likó Marci újra Szombathelyen zenél
Zaklatott gyerekkorában a zene volt a kapaszkodó. Aztán úgy hozta a sors, hogy ez lett a hivatása. Szövegei őszinték, vibrálóak, tele mélységekkel, magasságokkal... Likó Marcell szorosan kötődik Szombathelyhez, hiszen itt járt főiskolára, és ezek az évek komoly inspirációt jelentettek számára az alkotói pályáján. Zenekara, a Vad Fruttik a Savaria Történelmi Karnevál egyik fő fellépője: augusztus 27-én, szombaton 21.30-tól övék a Fő téri Forum Színpad!