km/óra
  2023.12.08., péntek  •  Mária napja
Suzuki S Cross Suzuki Castrum
Suzuki Vitara Suzuki Castrum
Suzuki Swift Suzuki Castrum
Közlekedésbiztonsági vetélkedőt hirdet a családok számára a rendőrség

Közlekedésbiztonsági vetélkedőt hirdet a családok számára a rendőrség


Vigyázz, KRESZ, Rajt! – május 28-án rendezi meg a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottsága a „Közlekedik a család” elnevezési országos közlekedésbiztonsági vetélkedősorozat megyei fordulóját. A versenyre olyan családok jelentkezését várják, akik legalább egy, 6 és 17 év közötti gyermeket nevelnek, és legalább az egyik szülő rendelkezik „B” kategóriás vezetői engedéllyel. A résztvevők tesztlap kitöltésével, kerékpáros ügyességi pályán, valamint különböző játékos feladatok teljesítésével mérhetik össze tudásukat. A vasi verseny győztese jut az országos döntőbe, ahol egy személygépkocsi a fődíj. A versenyre jelentkezni lehet előzetesen a www.kozlekedikacsalad.hu internetes honlapon, valamint a vetélkedő napján, személyesen a helyszínen: a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Söptei úti objektumában.

Savaria Fórum 32. évfolyam 43. szám - 2023.12.01.
Savaria Fórum 32. évfolyam 43. szám - 2023.12.01.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
December 10-től a teljes szakaszon a MÁV közlekedteti a Szombathely-Budapest InterCityket
Több jelentős változás is ételbe lép a 2023/24. évi közforgalmú vasúti menetrend bevezetésével. Idén december 10-től a két személyszállítást végző vasúttársaság, a MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. is áttér a járat alapú közlekedésre, olvasható a GYSEV közleményében.
Itt vannak a 2023-as szombathelyi adventi vásár programjai
November 24-én nyílik meg a szombathelyi Fő téri 2023-as adventi vásár. Itt vannak a részletes programok.
Felnőtt háziorvosi rendelés Szombathely 2024: az összes rendelési idő egy helyen
A felnőtt háziorvosi rendelés biztosítása Szombathelyen 2024-ben is marad önkormányzati feladat. Néhány helyen változik a rendelési idő, cikkünkben az összes városi felnőtt háziorvosi rendelővel kapcsolatos fontos információt megtalálja.
Megnyílt 2023. adventi vására, amit minden szombathelyinek látnia kell
A Fő téren felgyúltak a fények, elindult az adventi kisvonat, és forralt bor illata száll: megnyílt Szombathely minden eddiginél látványosabb adventi vására.
Bojár Gábor: Varga Mihály és Nagy Márton is tudják, hogy ez baromság
Ezt mondta az akkumulátorgyárakra építő magyar gazdaságpolitikáról Bojár Gábor, Széchényi- és Gábor Dénes-díjas Graphisoft-alapító, aki vállalkozói tapasztalatait megosztani érkezett a szombathelyi egyetemre, de a beszélgetés közben szóba került az is, hogy mit vett át tőle Steve Jobs, melyik jelenet példaértékű számára az Eldorádóból, és hogy miben különbözött az állam szerepvállalásáról alkotott elképzelésük már 1995-ben is a miniszterelnökkel.