km/óra
  2022.08.13., szombat  •  Ipoly napja
Kikapott a Haladás Ajkán

Kikapott a Haladás Ajkán

A hazai csapat az első félidőben szerezte meg a vezetést, majd újabb gólok nélkül ért véget a játékidő.

 

LABDARÚGÓ NB II 32. FORDULÓ

 

FC AJKA–SZOMBATHELYI HALADÁS 1–0 (1–0)

 

Ajka, Ajkai Városi Sportcentrum, 800 néző. Vezette: Sipos Tamás (Szabó Dániel, Ring Kevin)

AJKA: Horváth D. – Szűcs K., Heffler T., Tar, Présinger – Lehoczky, Tóth G. (Tajthy, 72.) – Csizmadia, Sejben (Kenderes, 72.), Gaál B. (Csemer, 85.) – Szarka. Vezetőedző: Kis Károly

HALADÁS: Rózsa – Kállai K., Csató (Devecseri, 34.), Németh Milán, Tarján – Csilus T., Szekér, Doktorics (Holdampf, 62.) – Simut (Kiss B., a szünetben) – Horváth R. (Tóth M., a szünetben), Monori (Lencse, 56.). Vezetőedző: Németh Szabolcs

Gólszerző: Sejben (30.).

Kiállítva: Devecseri (59.).

 

Mestermérleg (NSO)

 

Kis Károly: – Teljesen megérdemelten nyertünk. A játékosaim mindent megtettek a győzelemért, sokszor kerültünk az ellenfél védelme mögé, és a védekezésünkről is mindent elmond, hogy a vendégek a kaput sem találták el az első félidőben. Remélem, ezzel a győzelemmel elindulunk felfelé és minél előkelőbb helyen végzünk a tabellán.


Németh Szabolcs: – Nagyon gyenge teljesítményt nyújtottunk, megérdemelten nyert az Ajka. Hétről-hétre nem azt a teljesítményt nyújtja a csapatom, ami jelen helyzetben elvárható lenne, az okokat keressük. Nem alakítunk ki megfelelő számú helyzetet, az edzésen a srácok dolgoznak, de jön a mérkőzés, és nem ugyanazt a produktumot adják elő, mint edzésen. 

 

Fotó: Nagy Jácint / Savaria Fórum

címkék
Savaria Fórum 31. évfolyam 28.szám - 2022.08.12.
Savaria Fórum 31. évfolyam 28.szám - 2022.08.12.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
legfrissebbek
Joskar-Ola Napok 2022: koncertek, gyermekprogramok, bemutatók a hétvégén
Pénteken kezdődött a Joskar-Ola Napok programsorozata koncertekkel, bemutatókkal, vidámparkkal és gasztrotérrel. 
Megerősítik Toronyban a lignitbányászatot tiltó helyi rendeletet
Nincs folyamatban bányászati koncessziós pályázat, ami érintené Torony község körzetét - ezt a választ adta a Technológiai és Ipari Minisztérium Balassa Péter országgyűlési képviselő kérdésére, kell-e attól tartani, hogy lignitbánya nyílik Vas megyében. A toronyiak szerint azonban ez semmire sem biztosíték. A következő testületi ülésen megerősítik a bányászatot tiltó helyi rendeletet.
Olaszországban a nyári szezon csúcsnapjait élik a mostani hétvégén
Alig maradt üres szoba a szállodákban és bérelhető napernyő a strandokon Olaszországban az augusztus 15-i Nagyboldogasszony ünnepe előtti hétvégén, amely a pandémia előtti idegenforgalmi adatokat idézi a CNA kereskedelmi szövetség adatai szerint.
Kiadták a figyelmeztetést: zápor, zivatar, jégeső is lehet
Szombaton Magyarország egész területén elsőfokú, citromsárga figyelmeztetés van érvényben, írja az Országos Meteorológiai Szolgálat.
Szünetel hétfőn a melegvíz-szolgáltatás a Váci Mihály utcában és környékén