km/óra
  2020.11.27., péntek  •  Virgil napja
Ittas sofőr próbált kihajtani füstölgő kerekekkel az árokból a 87-es főúton

Ittas sofőr próbált kihajtani füstölgő kerekekkel az árokból a 87-es főúton

Az autót vezető középkorú férfi jobbra szeretett volna kanyarodni a 87-es főútra, de helyette áthajtott az úton és az árokba fordult. A tervéről azonban nem tett le és kipörgő kerekekkel próbált kihajtani az árokból.

 

A baleset Gyöngyösfalu határában, a Pavilon sor Szombathely felőli oldalán történt, írja a 112press. A Ford sofőrje az egyik pavilonnál vásárolt valamit, majd ezután próbált visszatérni a 87-es főútra, de nem járt sikerrel. A Ford áthajtott a főúton, majd jobbra kanyarodás közben belehajtott az árokba. A sofőr hiába nyomta a gázt, hogy visszatérjen az úttestre, az autó a töltés tetejénél elakadt és kipörgött a kereke. Ekkor ment oda egy orvos a férfihez, hogy megnézze, jól van-e és a helyeslő válasz ellenére úgy gondolta, hogy nem ártana megnézetni. Közben érkezett egy szabadnapos tűzoltó, aki áramtalanította a Fordot. Mindezt a sofőr még tréfásan fogadta és viccesen megjegyezte, hogy nincs semmi baja és ivott ma már eleget. 


Az utóbbi kijelentést a kiérkező helyszínelők szondája alá is támasztotta, így a férfit vérvételre előállították. 


A jármű forgalmi akadályt nem képez, így nem szállították el a helyszínről. A Magyar Közút munkatársa egy narancssárga villogóval kiegészített figyelmeztető táblát helyezett ki az út szélére.

 

Fotó: Tánczos Mihály/112press

Savaria Fórum 29. évfolyam 43. szám - 2020.11.20.
Savaria Fórum 29. évfolyam 43. szám - 2020.11.20.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Telefonos info-vonalat indít a Markusovszky kórház a betegek hozzátartozóinak
Kurz: Ausztria a nyugati tartományokban kezdi a tömeges tesztelést
Sebastian Kurz osztrák kancellár bejelentette, hogy a koronavírus-járvány miatt meghirdetett tömeges tesztelést a nyugati tartományokban, Vorarlbergben, Tirolban és Salzburgban kezdik meg december elején.
A Markusovszky kórház proszektúrája betelt, külső telephelyek bevonásával oldják meg a halottak tárolását
A nyugat.hu számolt be egy olvasójuk levele nyomán arról, hogy megtelt a szombathelyi Markusovszky kórház proszektúrája. Kérdéseiket elküldték a kórháznak, ma a 24.hu-nak elismerték, hogy valóban így van.
Éveken át verték és éheztették a gyerekeiket egy Körmend közeli településen
A Körmendi Járási Ügyészség kiskorú veszélyeztetésének bűntette miatt emelt vádat az ellen a Körmend közeli településen élettársi kapcsolatban élő férfi és nő ellen, akik magatartásukkal éveken át veszélyeztették három gyermeküket, áll a Vas Megyei Főügyészség közleményében.
Új helyére került a város adventi koszorúja
legfrissebbek
Elkészültek a vb-selejtező kalapjai
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) legfrissebb világranglistája alapján összeálltak a kalapok a 2022-es katari világbajnokság európai selejtezősorozatának sorsolására.
Elhunyt Balázs Fecó
69 éves korában meghalt Balázs Fecó énekes, billentyűs, ezt az Apostol együttes jelentette be pénteken Facebook-oldalán.
A dal a miénk: LGT-dalokat dolgozott fel a Csík Zenekar az új lemezén
A Locomotiv GT előtt tiszteleg A dal a miénk című új lemezével a Csík Zenekar. A rockszámok népzenei ihletésű átdolgozásairól is ismert együttes friss albumán közreműködött Presser Gábor, Karácsony János és Kovács Kati.
Megváltozott alvásminták: járvány alatti álmokat gyűjt a London Múzeum
A koronavírus-járvány alatti álmaik megosztására kérte fel a brit főváros lakóit a London Múzeum, amely a kanadai Nyugat-Ontariói Egyetemmel együttműködve nyitja meg gyűjteményét az álmok előtt.
Párbaj szombaton délben: bajnoki döntőt játszik az NBA Szombathely Crushers
Az év meccsére készül a Crushers. A szombathelyi amerikai focisták hétvégén a Győr Sharks ellen vívják a bajnokság döntőjét. A finálét szombaton délben rendezik, a Győr melletti Nyúlon.