km/óra
  2022.11.28., hétfő  •  Stefánia napja
Ismét sok újszülöttet köszönthetünk Szombathelyen

Ismét sok újszülöttet köszönthetünk Szombathelyen

Legfrissebb anyakönyvi hírek:

 

SZÜLETÉS: 


Pados Péter és Poór Annamária fia: Péter József, Varga Bence és Juhos Amália Enikő fia: Noel Bence, Pozsonyi Ádám és Vajda Alexandra leánya: Anna, Pauer János és Schimmer Mária fia: Zétény, Kovács Dávid és Vass Ramóna Gréta leánya: Enola, Sulyok Richárd és Eszterhai Edina Mária leánya: Luca, Kiss Péter Tibor és Horváth Anita fia: Zsigmond, Szabó Attila és Pukler Dóra Zsófia fia: Gellért, Novák József és Kóbor Katalin fia: Vince, Görög Péter Gergő és Polgár Tünde Evelin leánya: Adél Dorka, Bognár Attila István és Simon Eszter leánya: Flóra, Gerencsér Máté ésNémeth Alexandra fia: Marcell, Vitéz Dániel és Bogdán Annamária leánya: Amira, Rózsa József és Metzinger Ágnes leánya: Viktória, Hegedüs Árpád és Horváth Friderika leánya: Réka Anna, Horváth Gábor és Müller Zsófia leánya: Enikő, Kovács Dániel és Márok Bianka fia: Nolen, Németh Adrián és Kovács Dóra Mária fia: Gellért, Németh Balázs István és Németh Zsófia fia: Dominik, Unger Dávid és dr. Földesi Eszter fia: Gergő, Anek Szabolcs és Szabó Klaudia fia: Dániel, Kiss Sándor és Ruzsa Anna leánya: Boglárka, Tóth Máté és Kalányos Marianna fia: Benett, Molnár Tibor Lajos és Stefán Andrea leánya: Regina, Musits Zoltán és Németh Renáta fia: Nándor Ferenc, Szalay Alex Martin és Oláh Diána fia: Dilen Alex, Biró Ádám Kázmér és Végh Szimonetta Erzsébet fia: Nolen Áron, Deák Balázs és Porpáczy Adrienn leánya: Lilla

 

HÁZASSÁG: 


Rédecsi Tibor és Szijj Ramóna, Balogh Ákos Dávid és Perlaki Beatrix, Papp Árpád és Czenki Johanna, Mészáros János és Lőrincz Eszter, Boncz Dániel és Zentai Anna, Dömötör Szabolcs és Nagy Noémi, Horváth Attila és Horváth Szandra, Szőllősy Gábor és Király Anita


    
HALÁLESET:


Lőrincz Ferenc, Mecséri István, Derdák Gusztáv, Tőke Gyula, Tóth Kovács Tamás Mihályné Szerdahelyi Éva Piroska, Kovács István, Orosz Miklósné Juhász Magdolna, Lóránt Lajos, Szabó Eszter Ágnes, Kis Árpád István, Jánosi Mihályné Kovács Erzsébet, Dékány Mihály, Horváth Sándor, Steirits Balázs, Majsa László

 

Savaria Fórum 31. évfolyam 43.szám - 2022.11.25.
Savaria Fórum 31. évfolyam 43.szám - 2022.11.25.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Busszal ütközött össze egy személyautó Szombathelyen, teljes útzár a Szelestey utcában
Tanár-diák demonstráció Szombathelyen: oktatás nélkül nincsen jövő
Hetek óta tartanak a tanár- és diákdemonstrációk szerte az országban, pénteken délután Szombathelyen rendeztek tanár-diák tüntetést a diákszervezetek. A Városháza előtt előbb több százan - zömében diákok - gyűltek össze, meghallgatták a felszólalókat, tanulókat, tanárokat, a szülők képviselőjét.
Most ezt kell tennünk – Jótékonysági bográcsozás egy tűzoltó gyógyulásáért
Jótékonysági bográcsozást tartottak szombaton azért, hogy támogatást gyűjtsenek a leukémiával küzdő szombathelyi tűzoltónak, Rimányi Márknak és családjának. Kollégái, barátai fogtak össze, hogy adományokkal segítsék a család megélhetését és bajtársuk gyógyulását. A rendezvény teljes sikerrel zárult, milliós nagyságrendű támogatás gyűlt össze a csapatok, a támogatók és az ételeket megvásárlók révén.
Megyei II. osztály, északi csoport: az Alsóújlak elvette az Uraiújfalu veretlenségét, első ízben nyert a Kemenesalja
A Gérce hat, az Újperint öt gólt szerezve nyert hazai környezetben az őszi szezonzárón, a Gencsapáti pedig a Spari ellen tartotta otthon a három pontot. A Kemenesmagasi a Szeleste ellen aratott egygólos győzelmet, a Bozsok a Bobát múlta felül.
A portékák mögött az ember – a Csoki-, gasztro- és kézműves napokra látogatók nemes ügyeket is támogattak
Erdélyi Rolikát, a Hátrányos Helyzetű Sportolókért Alapítványt és a Mák Dóri – DKM Alapítványt is támogatták azok, akik betértek a hétvégén a csoki-, gasztro- és kézműves vásárba. A Haladás Sportcsarnok VIP-termében 41 standon kínáltak kézműves termékeket  az alkotók az advent, a karácsony ihletésében.
legfrissebbek
Háztűz egy állatkegyeleti parknál, Szombathelyen
Jelenleg utómunkálatokat végeznek.
Futsal: hátrányból fordítva nyert rangadót Kecskeméten a Haladás
Vas Ádám a Rubeola elleni találata után ezúttal duplázni tudott, de Luiggi Longo is góllal vette ki a részét a zöld-fehérek 3-1-es sikeréből.
Elindult a Magyar Katolikus Egyház Instagram- és TikTok-oldala
A közösségi oldalakon az egyház híreit, eseményeit, közleményeit találják meg az odalátogatók.
Kétszer is a levegőbe lőttek Keszthelyen
Több bűncselekmény miatt is felelnie kell a szlovák állampolgárságú férfinak, akit a rendőrök őrizetbe vettek.
Átnevezte a majomhimlőt a WHO, mert az eredeti elnevezés rasszista
Az Egészségügyi Világszervezet mpoxot csinált a monkeypoxból, mert azt minden nyelven könnyen meg lehet jegyezni.