km/óra
  2020.10.25., vasárnap  •  Blanka, Bianka napja
Ismét sok újszülöttet köszönthetünk Szombathelyen

Ismét sok újszülöttet köszönthetünk Szombathelyen

Legfrissebb anyakönyvi hírek:

 

SZÜLETÉS: 


Dorogi Balázs és Horváth Judit fia: Samu, Molnár Ádám és Süle Georgina fia: Benett, Komp Bálint János és Papp Ágnes leánya: Elizabet, Takács Tibor és Bodó Mária leánya: Léna, Marti István Csaba és Tóth Nikoletta fia: Ádám, Gigler Tibor János és Lakosi Szilvia leánya: Róza, Meskó Milán és Stéber Nikoletta leánya: Nara, Földesi János és Kovács Tamara leánya: Sára, Szabó Gábor és Asbóth Zsófia leánya: Adél, Szőlősi Szilárd és Németh Mónika    fia: Milán, Zelkó Gábor és Köbli Edina leánya: Gréta, Kupi Tibor és Málics Melinda fia: Benjamin, Subicz Gábor és Szabó Kitti fia: Noel,  Herczeg András és Nagy Evelin fiai: Nátán és Nolen (ikrek), Kovács László és Kercselics Klaudia leánya: Veronika, Kiss Zoltán Gábor és Bödecs Renáta leánya: Eliza, Varga Máté és Hadi Vivien leánya: Zorka Lora, Krizmanich Krisztián és Kampós Henrietta leánya: Hanna, Csorba Tamás és Viszket Viktória fia: Tamás, Nagy Péter és Khell Melinda fia: Mátyás, Csefalvi Zoltán és Kelemen Ágnes leánya: Lelle, Czédli Krisztián Csaba és Horváth Judit fia: Nándor, Palotay Richárd Lajos és Horváth Diána Eszter leányai: Tamara és Ráchel (ikrek), Bajusz Attila és Hajós Melinda leánya: Léna, Haizler Bence és Sulyok Dorisz leánya: Alíz, Vass István és Sinka Nikoletta fia: Vencel, Gáspár András és Baráth Réka fia: Botond, Kovács József és Horváth Angelika fia: Nimród, Drázsnyák Tibor András és Polgár Rita fia: András, Varga András és Ország Ágnes Éva fiai: Ákos és Dominik (ikrek), Dóczi Péter Csaba és Barbalics Kinga fia: Dominik, Révay Henrik és Mile Kitti leánya: Freja, Zsoldos Márton és Nemes Szimonetta fia: Zétény, Bodorkós Zsolt és Viszket Viktória leánya: Zsófi, Smolcer Henrik János és Lakatos Jennyfer Mária fia: Henrik Ferenc, Bátai Olivér és Somogyi Renáta fia: Soma, Nemes Valentin és Varga Eszter Dóra fia: Barnabás, Ódor Ádám János és Sömenek Csilla fia: Levente, Kövesdi Zoltán és Lukács Nóra Kitti leánya: Nara, Tuboly Attila és Róka Csilla Tímea leánya: Léna Aranka, Németh János és Németh Anita fia: Milán, Horváth Gábor és Fritz Szilvia leánya: Regina, Witzmann Patrik és Németh Orsolya fia: Levente, Nagy Mihály és Bécs Adrienn leánya: Helga, Tairovski Nusret és Hegedüs Tamara leánya: Lora, Horváth Péter és Süle Anna fia: Dávid

 

HÁZASSÁG:


dr. Góg Dániel és dr. Berényi Anna, Virág Bence és Horváth Barbara, dr. Varga Bálint és Tausz Dominika, Gyürü Patrik Béla és Kiss Diána, Farkas Ádám és Szerdahelyi Nikolett, Nagy József és Kozma Dorina, Horváth Tamás és Pálfy Andrea, Hotzi Péter és Németh Laura, Szandi Krisztián és Mályba Andrea, Novák András és Nagy Erzsébet, Balogh Róbert és Nagy Tünde, Tóth András és Baranyai Barbara, Bikali Balázs és Tamási Boglárka Judit, Somogyi Attila és Garamvölgyi Lívia

 

HALÁLESET: 


Toloch Ernő Lipótné Ondrus Ilona, Kulcs Dezső, Sághi László, Bokor László Zoltán, Bárdosi Balázs József, Megmondja Istvánné Horváth Katalin, Patonay Imréné Strommer Margit, Iván Gyula, Lóránth Rozina, Marton Istvánné Horváth Anna, Polhammer Frigyes, Kovács Gyula Ferencné Bősze Margit, Horváth Károlyné Nárai Mária, Németh Imréné Imre Rozália, Rudalics János, Rábel Károlyné Csáki Mariska, Németh István Zoltán, Dancsecs Józsefné Dezse Mária Judit, Szücs József, Hencz Ottó Ferencné Kovács Ildikó, Pál Mária, Iván Józsefné Dénes Mária, Pados Józsefné Csőre Irén, Horváth László, Borosné Varga Etel, Csercsics László 

Savaria Fórum 29. évfolyam különszám - 2020.10.23.
Savaria Fórum 29. évfolyam különszám - 2020.10.23.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Gazdátlan betegek, ellátási zavarok várhatók
Elfogadhatatlan az orvosok és egészségügyi dolgozók számára a jogviszonyról szóló törvény. A kivezénylés, a választási kötelezettség állami- és magánellátás között lehetetlen helyzetbe hozza az orvosokat, a szakdolgozók jelentős részét, és ez által a betegeket is. Megkérdeztük egy orvos véleményét a témáról, aki negyven éve praktizál egy nyugat-magyarországi kórházban.
Egy halott a gyöngyösfalui kalandparkban, kidőlt fa rántotta el a drótkötélpályát
A 112press információi szerint egy ember meghalt, egy pedig megsérült, amikor kidőlt egy fa a Vas megyei Gyöngyösfalu kalandparkjában.
Operatív törzs: korlátozás nélkül lehet menni vásárolni Ausztriába, hazatérés után azonban karantén jár
Az egy hónapja életbe lépett járványügyi készültségi időszak során 1542 rendőri intézkedésre volt szükség a védelmi intézkedések megszegése miatt - mondta a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs ügyeleti központjának vezetőhelyettese szerdán online sajtótájékoztatón.
Az orvosok többlépcsős béremeléséről döntött a parlament
Az orvosok jelentős mértékű, jövőre induló, többlépcsős béremeléséről döntött kedden az Országgyűlés.
Megduplázzák az orvosok bérét, kivezetik a hálapénzt
Elfogadta a kormány a Magyar Orvosi Kamara (MOK) által előterjesztett, soha korábban nem látott méretű béremelést tartalmazó javaslatot, és a hálapénz kivezetéséről is megállapodás született.
legfrissebbek
Új tulajdonosa van Savaria Szállónak: kilenc hónap után kifizette az ajánlattevő a 470 milliós vételárat
Kicsengette Krosnow Property Kft. a Nagyszálló vételárát, a cég tulajdonjogát be is jegyezték: ezzel előrelépés megtörtént az ikonikus, de nagyon rossz állapotban lévő szálloda régóta húzódó ügyében. A dolognak azért van pár szépséghibája, egyebek mellett az, hogy a várossal hónapokig nem állt szóba a felszámoló. 
Ipkovich György: amikor egyszemélyes volt a frakció
Önkormányzati képviselő, egyszemélyes frakció, polgármester, országgyűlési képviselő, bizottsági elnök – dr. Ipkovich György az elmúlt harmincból huszonnyolc éven át dolgozott közvetlenül a szombathelyiek érdekében.
A csereként beállt Tóth Barna szállította a Haladás győzelmét Kazincbarcikán
A vendégek fölénye és a rengeteg próbálkozás a 88. percben érett góllá, a hajrában pedig már nem volt válasza a Kazincbarcikának.
Súlyosan megsérült a Kawasaki motorral árokba sodródó motoros Zsédenynél
A 84-es főúton, Zsédeny és Hegyfalu között történt a baleset. A motoros férfiért mentőhelikopter érkezett.
Bérgyilkos végzett az orosz Forma 1-es pilóta apjával
Bérgyilkos orvlövész végzett szombaton Alekszandr Petrov vállalkozóval, a viborgi járási képviselőtestület tagjával, Vitalij Petrov első orosz Forma 1-es pilóta apjával.