km/óra
  2022.06.25., szombat  •  Vilmos napja
Ismét sok újszülöttet köszönthetünk Szombathelyen

Ismét sok újszülöttet köszönthetünk Szombathelyen

Legfrissebb anyakönyvi hírek:

 

SZÜLETÉS: 

 

Iski Dávid és Palka Bernadett Mária leánya: Szofi Bíborka, Kaczor László és Csarankó Dóra leánya: Abigél, Nagy Balázs és Frank Bernadett leánya: Olívia, Consiglio Sándor és Boller Melinda fia: Márkó Antónió, Mester Ferenc és Molnár Judit fia: Bercel, Rafai Norbert és Jusztyán Enikő leánya: Léna, Szöllősi Attila Norbert és Hosszú Melinda leánya: Elizabet, Frigy Ádám és Varga Adél fia: Ármin, Zelei Martin és Szeredei Emese leánya: Hanga Piroska, Szántó István Gergely és Hajszál Beáta fia: Ákos, Lemped István és Barkovics Martina Viktória fia: Gergő, Tóközi József és Katona dorina Mirtill fia: József, Pintér Péter és Szórádi Enikő Rita fia: Patrik, Gotthárd Tibor és Hustiker Judit fia: Hunor, Varga Sándor és Fodor Fanni leánya: Odett, Gazdag Vilmos és Vesszős Ivett fia: Viktor, Kondor Róbert György és Csathó Judit leánya: Kinga Boróka, Géczi Péter és Csomós Anita leánya: Olívia, Vajda Tamás és Kertész Hajnalka leánya: Lilien, Horváth András és Szakos Enikő Andrea fia: Vencel, Vámosi József és Kiss Virág leánya: Fanni, Horváth Péter és Horváth Viktória leánya: Lotti, Kótai Balázs és Enyingi Laura leánya: Zora, Németh Attila és Hegyi Dóra fia: Soma, Simon Benedek János és Csemba Ágnes Noémi fia: Marcell, Szombath Norbert Lajos és Püspök Ágnes fia: Zalán, Papp Zoltán és Szommer Katalin leánya: Rozina és fia: Ferenc (ikrek), Vincze Bence és Szabó Szilvia fia: Kolos, Berbás Attila és Schnalzer Vivien leánya: Szófia, Szabó Gábor és Simon Kitti fia: Kristóf, Dezső Péter és Kálmán Eszter fia: Gergő, Szép Antal és Kovács Viktória leánya: Szofi


HÁZASSÁG: 

 

Rapi Miklós és Albert Réka, Bertalan László és Junó Zsófia, Illés Tamás és Nagy Nóra, Németh Csanád Kristóf és Dobi Renáta, Varga Kristóf és Nagy Izabella Anna, Pető Zoltán és Pagony Lívia, Viszket Róbert és Koós Veronika Erzsébet, Bóner Attila és Vincze Lilla, Plózer Erik és Fehér Dzsenifer Vanda, Kardos Tamás és Katona  Mónika

 


HALÁLESET:

 

Nagy Lajos, Barczi Menyhért, Szántó Ferenc Rudolfné Szakos Valéria Margit, Laczkó Istvánné Horváth Mária, Pallósi Györgyné Bódi Katalin, Farkas Józsefné Citkovics Margit, Szilvási Frigyes, Dienes Lajosné Horváth Erzsébet, Garai László, Hettinger Róbertné Milos Terézia, Pintér Sándorné Soós Katalin Borbála, Liszt Antal, Angler Miklós, Galambos Szilvia, Somlai Miklós, Somlai Sándor Károly, Csőke Árpád, Cser Lászlóné Elekes Valéria

Savaria Fórum 31. évfolyam 23.szám - 2022.06.17.
Savaria Fórum 31. évfolyam 23.szám - 2022.06.17.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Fergeteges koncertet adott a Kugler zenekar (képgaléria)
100 éve jelent meg James Joyce Ulysses című regénye, Szombathely kétnapos Bloomsday-jel ünnepelte az évfordulót június 16-án és 17-én. A kortárs képzőművészeti kavalkád bővelkedett koncertekben, kiállításokban, alkotói performanszokban és gasztro-élményekben.
Szikora Róbert és az R-Go adott koncertet Szombathelyen (képgaléria)
A rajongók megtöltötték a Fő teret.
TFA-FCC Hungary-Szombathely tűzoltóverseny és koncertek a Fő téren
Szombathely Fő terén rendezik meg a TFA-FCC Hungary-Szombathely, az ország legerősebb tűzoltója nemzetközi tűzoltóversenyt a mai napon.
Felfüggesztették a Gothard iskola egyik tanárát
Ne öntse ki, inkább dobja a kontérbe!
Városszerte kilenc helyszínre helyeztek ki használt sütőolaj begyűjtésére szolgáló konténert. Szombathely 2021 márciusában csatlakozott a Cseppetsem! Programhoz. Akkor a város 18 óvodájába került gyűjtőedény, tavaly októberben pedig a Vásárcsarnok oldalához tették ki a vakítósárga konténert.
legfrissebbek
Meteorológiai szolgálat figyelmeztetéseket adott ki vasárnapra
A jövő héten már 38 fokos maximumokat is mérhetnek.
Rapport a hetedik meccsén kikapott 
Rapport Richárd hat döntetlen után hetedik mérkőzésén kikapott a sakkvilágbajnok-jelöltek nyolcfős madridi tornáján.
Franciaországban alkotmányba foglalnák a terhességmegszakítás jogát
A kormányszövetség és a NUPES együtt 296 képviselővel rendelkezik. A javaslat elfogadásához 289 szavazat szükséges, ami az abszolút többség.
Hosszú az ötödik idővel döntős 400 méter vegyesen
 A szám döntőjét 19.01 órakor rendezik.
Az autósok 12,5 százaléka halogatja a lejárt műszaki meghosszabbítását
Aki június végéig időpontot foglal járműve műszaki vizsgálatához, az a vizsga napjáig, de legfeljebb harminc napig még szabályosan használhatja autóját.