km/óra
  2022.06.25., szombat  •  Vilmos napja
Ismét sok újszülöttet köszönthetünk Szombathelyen

Ismét sok újszülöttet köszönthetünk Szombathelyen

Legfrissebb anyakönyvi hírek:

 

SZÜLETÉS:


Korcsmáros Barna és Kánnár Edina leánya: Hédi, Horváth Krisztián és Dr. Tóth Eszter leánya: Hanga, Diénes István és Török Nóra Katalin fia: Armand, Könczöl Zoltán és Németh Virág Tímea fia: Zalán, Mester Zoltán és Kis Edit fia: Kristóf, Lukács-Farkas József és Nagy Dóra Eszter leánya: Júlia, Vaspöri Roland és Horváth Mirella fia: Laurent, Bor Milán és Dávid Viktória Dóra fia: Mirkó, Szilvágyi Máté és Lechner Júlia fia: Levente, Prépost Zoltán és Szabó Edina leánya: Léna, Tóth Tamás és Urr Bianka leánya: Nina, Horváth Tamás és Bognár Réka fia: Máté, Gampel Csaba és Varga Tímea fia: Noé, Varga Domonkos és Devecseri Petra leánya: Izabella, Laczkó Levente és Fogarasi Csilla fia: Dominik, Lázár Miklós Tamás és Horváth Éva leánya: Erika Róza, Payrits Szabolcs és Török Barbara leánya: Léda Abigél, Sebők Imre és Fehér Diána fia: Flórián, Módos Erik Péter és Pirkó Petra leánya: Léna, Horváth Péter és Süle Anna leánya: Anna, Kiss Róbert és Kovics Beáta fia: Máté, Péter Tamás és Gerencsér Enikő leánya: Léna, Bódis Szabolcs és Bődy Erika leányai: Boglárka és Borbála (ikrek), Horváth Péter és Keszey Éva fia: Bálint, Szalay Bence Árpád és Török Anett fia: Tamás, Csonka András és Kiss Brigitta leánya: Flóra, Bolla Dániel és Kozó Krisztina leánya: Eliza, Rozmann Ferenc és Svajda Ildikó Mária leánya: Anna, Horváth Marcell és Kiss Kitti Éva fia: Medox, László Krisztián és Fleis Tímea fia: Balázs, Tóth Levente Márton és Skordai Borbála leánya: Abigél Johanna, Kiss Gergely László és Lendvai Zolna fia: Ármin


HÁZASSÁG:


Sinai Péter és Molnár Nóra, Sinkó Attila és Nárai Klaudia Evelin, Simonits Ferenc és Németh Ibolya Erzsébet, Németh Norbert és Egyed Mónika, Börzsönyi Zsolt és Nagy Katalin, Tarsoly Zoltán és Sághy Anikó, Bulicsek Ádám és Tóth Georgina, Csiszár Bálint Gyula és Kossuth Kitti, Kiszela István és Tóth Ildikó


HALÁLESET: 


Kovács Károly, Klára Zoltán Tamásné Prisznyák Mária, Vathy Józsefné Pintér Gabriella, Bódi Ferencné Rácz Rozália, Birkás Józsefné Varga Anna, Varga Sándor, Papp Lajosné Eberhardt Ilona, Antal Sándorné Lukács Ilona, Horváth Józsefné Major Erzsébet, Csizmazia Károly Vilmos, Fehér Józsefné Csáfordi Irén, Biró Péter, Lehoczki István Géza, Vizner Miklós Zoltán, Witzmann Zoltánné Kinöhl Gertrud Teréz, Szokol Józsefné Pusztai Erzsébet Teréz, Réczeg Istvánné Németh Mária, Murai Józsefné Bugledits Éva Mária, Tandl László

Savaria Fórum 31. évfolyam 23.szám - 2022.06.17.
Savaria Fórum 31. évfolyam 23.szám - 2022.06.17.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Fergeteges koncertet adott a Kugler zenekar (képgaléria)
100 éve jelent meg James Joyce Ulysses című regénye, Szombathely kétnapos Bloomsday-jel ünnepelte az évfordulót június 16-án és 17-én. A kortárs képzőművészeti kavalkád bővelkedett koncertekben, kiállításokban, alkotói performanszokban és gasztro-élményekben.
Szikora Róbert és az R-Go adott koncertet Szombathelyen (képgaléria)
A rajongók megtöltötték a Fő teret.
TFA-FCC Hungary-Szombathely tűzoltóverseny és koncertek a Fő téren
Szombathely Fő terén rendezik meg a TFA-FCC Hungary-Szombathely, az ország legerősebb tűzoltója nemzetközi tűzoltóversenyt a mai napon.
Felfüggesztették a Gothard iskola egyik tanárát
Ne öntse ki, inkább dobja a kontérbe!
Városszerte kilenc helyszínre helyeztek ki használt sütőolaj begyűjtésére szolgáló konténert. Szombathely 2021 márciusában csatlakozott a Cseppetsem! Programhoz. Akkor a város 18 óvodájába került gyűjtőedény, tavaly októberben pedig a Vásárcsarnok oldalához tették ki a vakítósárga konténert.
legfrissebbek
Montenegrói győzelem a magyar csoportban a férfi vízilabdatornán
A csoportgyőztesek a szerdai negyeddöntőbe jutottak, a második és harmadik helyezettek a nyolc közé kerülésért játszanak hétfőn, míg a negyedikek - Kanada visszalépése nyomán hárman - az alsóházban (13-15. hely) folytatják.
Hosszú: nagyon kedves volt nekem ez a világbajnokság
Szombati egyéni számban címvédőként negyedik lett 400 méter vegyesen. 
Meteorológiai szolgálat figyelmeztetéseket adott ki vasárnapra
A jövő héten már 38 fokos maximumokat is mérhetnek.
Rapport a hetedik meccsén kikapott 
Rapport Richárd hat döntetlen után hetedik mérkőzésén kikapott a sakkvilágbajnok-jelöltek nyolcfős madridi tornáján.
Franciaországban alkotmányba foglalnák a terhességmegszakítás jogát
A kormányszövetség és a NUPES együtt 296 képviselővel rendelkezik. A javaslat elfogadásához 289 szavazat szükséges, ami az abszolút többség.