km/óra
  2023.06.07., szerda  •  Róbert napja
Dacia
Ismét sok újszülöttet köszönthetünk Szombathelyen

Ismét sok újszülöttet köszönthetünk Szombathelyen

Legfrissebb anyakönyvi hírek:

 

SZÜLETÉS: 


Györkös Dániel és Tóth Szabina fia: Botond és leánya: Lia (ikrek), Kontó Ádám Géza és Jagodits Aliz fia: Zétény Ádám, Giczi Gábor és Kovács Heléna fia: Dominik, Gyócsi Tamás és Molnár Kitti leánya: Lilien, Molnár Mihály és Végh Anett leánya: Boglárka, Szijártó Péter Gusztáv és Steininger Dalma leánya: Abigél, Ihász Antal és Iván Beáta Katalin fia: Máté Antal, Csercsics Dániel Gábor és Némethy Franciska leánya: Elza, Lorbert Balázs és Horváth Zsóka leánya: Ágnes, Horváth Tamás és Kováts Anna leánya: Sára, Király Gergő és Klujber Dóra leánya: Lia, Hortobágyi Adrián és Szilva Renáta fia: Nátán, Köppel István és Farkas Anna Melinda fia: Kornél, Lukácsi Gábor Roland és Boós Veronika fia: Vince Roland, Horváth Dávid és Singer Vivien Mária fia: Bercel, Győrvári Benedek és Erdélyi Virág fia: Miron Benedek, Schwarcz Ádám és Perey Zsuzsanna leánya: Luca, Müllner Tamás és Németh Nóra fia: Nátániel, Ritter Gábor és Horváth Henrietta fia: Noel, Szabó Norbert és Pajor Anita leánya: Hanga, Kiss Attila és Varga Júlia leánya: Panna, Csákány Zsolt és dr. Vecsei Anna fia: Benedek Rudolf, Bárány István és Sümegi Noémi leánya: Júlia, Nagy Dávid László és Csonka Krisztina fia: Nolen, Varga István Richárd és Szélig Loretta leánya: Lorena Lili, Ternyák Péter és Marosvölgyi Diána fia: Dániel, Kovács Ádám és Molnár Barbara leánya: Panna, Bödő Csaba György és Klement Renáta leánya: Fruzsina, Gál György és Dr. Elekes Sarolta leánya: Hédi

 

HÁZASSÁG:


Tálas Milán József és Rill Renáta Barbara, Koroknai Péter és Horváth Ildikó Éva, Rák Olivér és Bolf Melitta

 


HALÁLESET:


Horváth Péter, Gyimesi Ottó Imréné Szijártó Erzsébet Mária, Papp Bálintné Simon Irén Anna, Kopcsó Józsefné Hronyecz Irén, Németh Józsefné Németh Margit, Szegedi Gyula, Horváth Ernőné Kovács Margit, Nagy Tibor, Szabó Béla József, Szalay Gyula Antal, Gáspár Csaba, Kollerits Antal, Henye Sándor Géza, Király Gyuláné Heller Mária, Boros Árpádné Tánczos Ilona, Molnár Ferenc, Auer Jánosné Simon Margit, Lovagi Józsefné Tóth Gyöngyi Mária, Sütő István József, Horváth Ferenc

Savaria Fórum 32. évfolyam 20. szám - 2023.06.02
Savaria Fórum 32. évfolyam 20. szám - 2023.06.02
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Dr. Perger Gyula atya visszatér Szombathelyre
A székesegyház plébánosa lesz. Több személyi változás is történt.
Civil összefogásból valósul meg a belvárosi levendulás
A Szombathelyi Belvárosért Egyesület június 2-án és 3-án levendulatelepítést végez a Mártírok terén. A civil kezdeményezés magánadakozásokból gyűjtötte össze a szükséges összeget ahhoz, hogy a Fő tértől alig pár méterre lévő tér megszépüljön, és újabb turistalátványosságot kínáljon a városba érkezőknek.
Elkészült a Belvárosi Levendulás
Megszépült a Mártírok tere: a Szombathelyi Belvárosért Egyesületnek köszönhetően a korábban inkább balkáni állapotokat mutató teret szombattól 700 tő levendula díszíti.
Megyei II. osztály, déli csoport: nyolcig jutott a Nádasd, ötöt rúgott a Telekes
A Vasszécseny kilenc emberrel is végigküzdötte a Rum elleni mérkőzést, a Rábatótfalu és Csákánydoroszló idegenben tudott nyerni. Az Őriszentpéter és a Szentpéterfa összecsapása is döntetlennel zárult.
Helyi sikerek a XIII. Országos Nyugdíjas Ki-Mit-Tud és Népek Tánca-Népek Zenéje vetélkedőn
Május 12-14. között rendezték meg idén az Országos Nyugdíjas Ki-Mit-Tud és Népek Tánca-Népek Zenéje vetélkedőt Hajdúszoboszlón. A nagy hagyománnyal bíró, 13. alkalommal megrendezett megmérettetésen két helyi csoport, a Gyöngyöshermán Szentkirályi Polgári kör Népdal és nótaköre, valamint a Szombathelyi Horvát Nemzetiségi Önkormányzat ĐURĐICE vegyes kórusa és senior táncsoportja is kiemelkedő eredményt ért el.
legfrissebbek
A kalapácsvető Halász Bence ötödik lett Bydgoszczban
A kalapácsvető Halász Bence az ötödik helyen végzett a Nemzetközi Atlétikai Szövetség második számú, WA Continental Tour Gold nevű versenysorozatának lengyelországi állomásán, Bydgoszczban.
Hatalmas eső zúdult rövid idő alatt Acsádra
Ma sem kímélte az időjárás megyénket, több helyen kiadós záporok, zivatarok alakultak ki. Olyan mennyiségű csapadék hullott rövid idő alatt Acsádra, hogy a víz lett az úr. Salköveskútra is sok csapadék zúdult.
Földrengés volt Románia nyugati részén, a magyar határ közelében
Közepes, 5,3-as erősségű földrengés volt kedden este Románia nyugati részén, a magyar határ melletti Arad megyében – közölte kedden este a román Országos Földtani Intézet (INFP).
Asztalos bizonyítványt hamisíttatott magának egy sárvári férfi
A Sárvári Járási Ügyészség felbujtóként elkövetett közokirat-hamisítás bűntette miatt emelt vádat egy férfival szemben, közölte a Vas Vármegyei Főügyészség.
Ismét sok újszülöttet köszönthetünk Szombathelyen
Íme, a legfrissebb anyakönyvi hírek városunkból.