km/óra
  2022.06.25., szombat  •  Vilmos napja
Ismét sok újszülöttet köszönthetünk Szombathelyen

Ismét sok újszülöttet köszönthetünk Szombathelyen

Legfrissebb anyakönyvi hírek:

 

SZÜLETÉS: 


Györkös Dániel és Tóth Szabina fia: Botond és leánya: Lia (ikrek), Kontó Ádám Géza és Jagodits Aliz fia: Zétény Ádám, Giczi Gábor és Kovács Heléna fia: Dominik, Gyócsi Tamás és Molnár Kitti leánya: Lilien, Molnár Mihály és Végh Anett leánya: Boglárka, Szijártó Péter Gusztáv és Steininger Dalma leánya: Abigél, Ihász Antal és Iván Beáta Katalin fia: Máté Antal, Csercsics Dániel Gábor és Némethy Franciska leánya: Elza, Lorbert Balázs és Horváth Zsóka leánya: Ágnes, Horváth Tamás és Kováts Anna leánya: Sára, Király Gergő és Klujber Dóra leánya: Lia, Hortobágyi Adrián és Szilva Renáta fia: Nátán, Köppel István és Farkas Anna Melinda fia: Kornél, Lukácsi Gábor Roland és Boós Veronika fia: Vince Roland, Horváth Dávid és Singer Vivien Mária fia: Bercel, Győrvári Benedek és Erdélyi Virág fia: Miron Benedek, Schwarcz Ádám és Perey Zsuzsanna leánya: Luca, Müllner Tamás és Németh Nóra fia: Nátániel, Ritter Gábor és Horváth Henrietta fia: Noel, Szabó Norbert és Pajor Anita leánya: Hanga, Kiss Attila és Varga Júlia leánya: Panna, Csákány Zsolt és dr. Vecsei Anna fia: Benedek Rudolf, Bárány István és Sümegi Noémi leánya: Júlia, Nagy Dávid László és Csonka Krisztina fia: Nolen, Varga István Richárd és Szélig Loretta leánya: Lorena Lili, Ternyák Péter és Marosvölgyi Diána fia: Dániel, Kovács Ádám és Molnár Barbara leánya: Panna, Bödő Csaba György és Klement Renáta leánya: Fruzsina, Gál György és Dr. Elekes Sarolta leánya: Hédi

 

HÁZASSÁG:


Tálas Milán József és Rill Renáta Barbara, Koroknai Péter és Horváth Ildikó Éva, Rák Olivér és Bolf Melitta

 


HALÁLESET:


Horváth Péter, Gyimesi Ottó Imréné Szijártó Erzsébet Mária, Papp Bálintné Simon Irén Anna, Kopcsó Józsefné Hronyecz Irén, Németh Józsefné Németh Margit, Szegedi Gyula, Horváth Ernőné Kovács Margit, Nagy Tibor, Szabó Béla József, Szalay Gyula Antal, Gáspár Csaba, Kollerits Antal, Henye Sándor Géza, Király Gyuláné Heller Mária, Boros Árpádné Tánczos Ilona, Molnár Ferenc, Auer Jánosné Simon Margit, Lovagi Józsefné Tóth Gyöngyi Mária, Sütő István József, Horváth Ferenc

Savaria Fórum 31. évfolyam 23.szám - 2022.06.17.
Savaria Fórum 31. évfolyam 23.szám - 2022.06.17.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Fergeteges koncertet adott a Kugler zenekar (képgaléria)
100 éve jelent meg James Joyce Ulysses című regénye, Szombathely kétnapos Bloomsday-jel ünnepelte az évfordulót június 16-án és 17-én. A kortárs képzőművészeti kavalkád bővelkedett koncertekben, kiállításokban, alkotói performanszokban és gasztro-élményekben.
Szikora Róbert és az R-Go adott koncertet Szombathelyen (képgaléria)
A rajongók megtöltötték a Fő teret.
TFA-FCC Hungary-Szombathely tűzoltóverseny és koncertek a Fő téren
Szombathely Fő terén rendezik meg a TFA-FCC Hungary-Szombathely, az ország legerősebb tűzoltója nemzetközi tűzoltóversenyt a mai napon.
Felfüggesztették a Gothard iskola egyik tanárát
Ne öntse ki, inkább dobja a kontérbe!
Városszerte kilenc helyszínre helyeztek ki használt sütőolaj begyűjtésére szolgáló konténert. Szombathely 2021 márciusában csatlakozott a Cseppetsem! Programhoz. Akkor a város 18 óvodájába került gyűjtőedény, tavaly októberben pedig a Vásárcsarnok oldalához tették ki a vakítósárga konténert.
legfrissebbek
Montenegrói győzelem a magyar csoportban a férfi vízilabdatornán
A csoportgyőztesek a szerdai negyeddöntőbe jutottak, a második és harmadik helyezettek a nyolc közé kerülésért játszanak hétfőn, míg a negyedikek - Kanada visszalépése nyomán hárman - az alsóházban (13-15. hely) folytatják.
Hosszú: nagyon kedves volt nekem ez a világbajnokság
Szombati egyéni számban címvédőként negyedik lett 400 méter vegyesen. 
Meteorológiai szolgálat figyelmeztetéseket adott ki vasárnapra
A jövő héten már 38 fokos maximumokat is mérhetnek.
Rapport a hetedik meccsén kikapott 
Rapport Richárd hat döntetlen után hetedik mérkőzésén kikapott a sakkvilágbajnok-jelöltek nyolcfős madridi tornáján.
Franciaországban alkotmányba foglalnák a terhességmegszakítás jogát
A kormányszövetség és a NUPES együtt 296 képviselővel rendelkezik. A javaslat elfogadásához 289 szavazat szükséges, ami az abszolút többség.