km/óra
  2022.09.28., szerda  •  Vencel napja
Bejelentették a Haladás új vezetőedzőjét

Bejelentették a Haladás új vezetőedzőjét

Németh Szabolcs neve ismerősen csenghet a szombathelyi szurkolók számára.

 

Pár nappal Mátyus János menesztése után megnevezte új vezetőedzőjét a Szombathelyi Haladás. A zöld-fehérek irányítását az a Németh Szabolcs veszi át, aki vasi megyeszékhelyen született, így ezer szállal kötődik a városhoz.

 

A 39 esztendős szakember a Lurkóban kezdett el dolgozni, majd a Haladás VSE, az Illés Akadémia következett. Innen 2014-ben Dorog volt a következő állomás, ahol rögtön feljuttatta a csapatot az NB III-ból az NB II-be. a következő évben csapatával a 8. helyen zárt. Miután távozott, fél évig Sopronban dolgozott, aztán visszatért az Illés Akadémiára, ahol az U19-es csapattal bajnoki címet nyert és indulhatott az Ifjúsági Bajnokok Ligájában. Aztán 2019 nyarán visszatért Dorogra, ahonnan tavaly novemberben távozott. Legutóbb az Illés Akadémián dolgozott vezető elemzőként. Érdekesség, hogy a Doroggal ősszel 2-1-re nyert a Rohonci úton.

 

- Köszönöm a bizalmat, hálás vagyok, hogy a Haladás szakmai vezetéséért felelhetek, örömmel tölt el, hogy ennek a tradicionális klubnak a vezetőedzője lehetek - mondta Németh Szabolcs a klubhonlapnak. - Itt születtem, a Haladásban nőttem fel, maximális elkötelezettséggel és lelkesedéssel munkatársaimmal együtt azon fogunk dolgozni, hogy a legjobb eredményeket érjük el. Célunk, hogy közösen építsünk egy szebb jövőt - alig várom, hogy elkezdhessük a munkát.

 

Fotó: haladas.hu

Savaria Fórum 31. évfolyam 34.szám - 2022.09.23.
Savaria Fórum 31. évfolyam 34.szám - 2022.09.23.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
legfrissebbek
A biztonsági őr rúgott meg egy kiskorút egy szombathelyi szórakozóhelyen
Ausztriában az, aki támogatást akar, kapcsolja le a villanyt!
A mai napon az osztrák kormány bejelentette az új energiaár-támogatási rendszer részleteit a vállalatok számára. Különösen izgalmasak benne azok a kritériumok, amelyekhez a támogatás feltételei, olvasható a Krone cikkében. Az energiaköltség-támogatásra összesen 1,3 milliárd euró áll rendelkezésre.
A természet kincseivel ismerkedtek a gombász találkozó résztvevői
Aki a természetet szereti, nem biztos, hogy a gombáért is lehajol. De ha gombászásról van szó, ahhoz már hozzátartozik a természet szeretete és védelme is. Ilyen embereket hívtak és vártak a XXV. Országos Gombász Találkozóra, Velembe a szervezők, olvasható a Szombathelyi Erdészeti Zrt. Facebook-oldalán.
Kultúrház palafedelét bontotta meg a szél Kenyeriben
Kosárlabda: Litvánia után Csehországot is Szombathelyen fogadjuk világbajnoki selejtezőn
Az Ivkovics-legénység november 14-én, hétfőn lép pályára az Aréna Savariában.