km/óra
  2021.07.27., kedd  •  Olga, Liliána napja
Bejelentették a Haladás új vezetőedzőjét

Bejelentették a Haladás új vezetőedzőjét

Németh Szabolcs neve ismerősen csenghet a szombathelyi szurkolók számára.

 

Pár nappal Mátyus János menesztése után megnevezte új vezetőedzőjét a Szombathelyi Haladás. A zöld-fehérek irányítását az a Németh Szabolcs veszi át, aki vasi megyeszékhelyen született, így ezer szállal kötődik a városhoz.

 

A 39 esztendős szakember a Lurkóban kezdett el dolgozni, majd a Haladás VSE, az Illés Akadémia következett. Innen 2014-ben Dorog volt a következő állomás, ahol rögtön feljuttatta a csapatot az NB III-ból az NB II-be. a következő évben csapatával a 8. helyen zárt. Miután távozott, fél évig Sopronban dolgozott, aztán visszatért az Illés Akadémiára, ahol az U19-es csapattal bajnoki címet nyert és indulhatott az Ifjúsági Bajnokok Ligájában. Aztán 2019 nyarán visszatért Dorogra, ahonnan tavaly novemberben távozott. Legutóbb az Illés Akadémián dolgozott vezető elemzőként. Érdekesség, hogy a Doroggal ősszel 2-1-re nyert a Rohonci úton.

 

- Köszönöm a bizalmat, hálás vagyok, hogy a Haladás szakmai vezetéséért felelhetek, örömmel tölt el, hogy ennek a tradicionális klubnak a vezetőedzője lehetek - mondta Németh Szabolcs a klubhonlapnak. - Itt születtem, a Haladásban nőttem fel, maximális elkötelezettséggel és lelkesedéssel munkatársaimmal együtt azon fogunk dolgozni, hogy a legjobb eredményeket érjük el. Célunk, hogy közösen építsünk egy szebb jövőt - alig várom, hogy elkezdhessük a munkát.

 

Fotó: haladas.hu

Savaria Fórum 30. évfolyam 27. szám - 2021.07.16.
Savaria Fórum 30. évfolyam 27. szám - 2021.07.16.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
14 éves lányt keres a szombathelyi rendőrség
Kisbabájával a kezében kért segítséget a balesetet szenvedett nő Szombathely határában
Csütörtökön történt személyi sérüléses közlekedési baleset Szombathely és Gyöngyösfalu között, a 87-es főúton. Álló Volvóba rohant egy Suzuki, az okozó elvesztette az eszméletét.
Gyújtsatok ma egy gyertyát Rozikámért! – Egy édesanya kérése
Pontosan egy éve történt az elmúlt évek talán legmegrázóbb közlekedési balesete Vas megyében, idézi fel a 112press.
Nemet mondtak a magyar helyreállítási tervre
Az Európai Bizottság nem hagyja jóvá a magyar helyreállítási tervet, amíg a kormány nem nyújt az unió által elvárt garanciákat.
Szombathely az egészségipar fellegvárává válhat
A tervezett egészségipari fejlesztésekről és az ehhez kapcsolható uniós forrásokról tartott közös sajtótájékoztatót Bokányi Adrienn tanácsnok, Ujhelyi István, az MSZP Európai Parlamenti képviselője és Ungár Péter, az LMP országgyűlési képviselője ma délelőtt a Városháza előtti téren. Elhangzott: mindhárman igyekeznek saját területükön tenni azért, hogy Szombathely az egészségipar fellegvárává váljon a jövőben.
legfrissebbek
Tizenhárman fulladtak bele az idén a Balatonba
Az eddigi halálesetek többsége nagy melegben, partközelben, kis vízben történt; idős emberek lettek rosszul, vagy a nem megfelelő úszástudás és a vízbiztonság hiánya vezetett tragédiához. 
Újranyithat a vízminőség miatt bezárt négy velencei-tavi strand
A jelenlegi eredmények szerint nem igazolt, hogy a szennyvíz a csatornarendszerből került volna a tó vizébe.
Márton Anna negyedik lett női kardban 
Márton Anna vereséget szenvedett a bronzmérkőzésen a női kardozók hétfői egyéni versenyében a tokiói olimpián, ezzel a negyedik helyen végzett. 
Elkezdődött az őzek násza
Őznász idején a bakok kergetik a sutákat és más, konkurens bakokat, miközben jóval figyelmetlenebbek, mint az év más időszakában. 
Szombaton rendezik a Strandok éjszakáját, hajnalig tart nyitva több vasi és zalai létesítmény is.
A Zalakarosi Fürdő, a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő, a Bükfürdő Thermal and Spa is csatlakozott a programhoz.