km/óra
  2024.05.25., szombat  •  Orbán napja
Nyereményjáték: Nyerj egy cabriót!
Villanyoszlopnak és háznak csapódott egy autó Meggyeskovácsiban, eltűnt a sofőr

Villanyoszlopnak és háznak csapódott egy autó Meggyeskovácsiban, eltűnt a sofőr

Egy kisfiú vette észre a roncsot, reggel értesítették a hatóságokat, de a baleset feltehetőleg hajnali 1 óra körül történt, mert akkor ment el az áram a Szabadság utcában.

Nem mindennapi balesetről számolt be a 112Press. Vasárnap reggel értesítették a hatóságokat, hogy Meggyeskovácsiban, a Szabadság utcában egy Volkswagen személyautó villanyoszlopnak és egy ház falának csapódva állt meg. A balesetnek nem volt szemtanúja és azt sem tudni, hogy pontosan mikor történt.

Feltehetőleg hajnali 1 óra körül sodródott ki a balra ívelő kanyarban az autó, ekkor ment el ugyanis az áram az utcában, miután eltörte a villanyoszlopot. A lap információi szerint egy kisfiú vette észre a roncsot és szólt a szüleinek, ők hívták a 112-t.

Azt egyelőre nem tudni, hogy ki vezette a kocsit, mivel az illető elhagyta a helyszínt és nem jelentette be a balesetet. A helyszíni szemle során azonban valaki szólt a helyszínelőnek, hogy a buszmegálló mögött egy kerítés tövében különböző, látszólag autóból származó tárgyak vannak elrejtve, ezeket minden bizonnyal a sofőr dugta el a baleset után.

Az ütközésnél a gépkocsi légzsákjai kinyíltak, de vérfoltot nem találtak, a sofőr feltehetőleg használta a biztonsági övét – írja a lap.

Fotó: 112Press

Nyereményjáték: nyerj egy kabriót!
Katasztrófavédelem álláshirdetés 2024
Savaria Fórum 33. évfolyam 20. szám - 2024.05.24.
Savaria Fórum 33. évfolyam 20. szám - 2024.05.24.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legfrissebbek
Munkába állt a szombathelyi tűzoltóság új járműve
Új gépjárműfecskendővel bővült a Szombathelyi Hivatásos Tűzoltó Parancsnokság járműállománya: 4000 liter vizet képes szállítani, és minden káreseménynél bevethető. A beszerzés egy 10,1 milliárd forint értékű pályázat keretében történt, összesen 37 gépjárműfecskendőt osztottak szét a tűzoltóságok között.
“Jancsó, nekem te vagy a Haladás…” - érzelmes posztban búcsúzik a zöld-fehér példakép
Jancsó András rúgott bombagólt az NB I-ben a Gerával, Bödével, Dibusszal felálló Fradinak az Üllőin, de pályafutása legmeghatározóbb pillanatai mégis idén történtek, és mindkettő a pályán kívül. Hosszú posztban reagál a Szombathelyi Haladás 28 éves, megkérdőjelezhetetlenül lokálpatrióta labdarúgója a csapattal történtekre.
Parkoló autónak ütközött, ami kidöntött egy 20 kilovoltos vezetéket is tartó villanyoszlopot
A baleset Kenyeriben történt péntek reggel, az azt okozó Opelen nem volt érvényes kötelező felelősségbiztosítás, ráadásul a kocsi fiatal sofőrje, megpróbálta másra hárítani a felelősséget.
Kedden két fontos szombathelyi vasúti átjárónál sem működnek majd a jelzőlámpák
Biztosítóberendezés fenntartási munkálatokat végez május 28-án kedden két forgalmas szombathelyi vasúti átjárónál is a GYSEV.
Diploma-kiállítás: létkérdések és válaszok (képgalériával)
Diploma-kiállítás nyílt pénteken az ELTE SEK Vizuális Művészeti Tanszék (VMT) képi ábrázolás szakos hallgatóinak mestermunkáiból az Irokéz Galériában (a Képtár épületében). A diákoknak az elmúlt három évben megszerzett tapasztalataikat is reprezentálják az alkotások.