km/óra
  2023.02.02., csütörtök  •  Karolina, Aida napja
Végrehajtást indított a NAV a Haladás futballcsapatát működtető cég ellen

Végrehajtást indított a NAV a Haladás futballcsapatát működtető cég ellen

Végrehajtást indított a NAV a Haladás NB II-es csapatát működtető gazdasági társaság, a Szombathelyi Haladás Kft. ellen, írja az mfor.hu

A portál arról számol be, hogy lassan öt hónapja annak, hogy Mészáros Lőrinc veje, Homlok Zsolt nemcsak érdekeltségei révén, szponzorként áll a szombathelyi másodosztályú fociklub mögött, hanem annak a tulajdonosa is lett. A cégbíróság július hetedikén jegyezte be a cégkivonatba a változást, miszerint a Szombathelyi Haladás Labdarúgó és Sportszolgáltató Kft. egyik tulajdonosa, a Haladás Marketing Kft. Homlok Zsolt többségi tulajdonába került.


A híroldal munkatársai előszöra NAV végrehajtás alatt álló adózók adatbázisában vették észre a Kft. nevét. Noha elvileg, ha valamely szervezet szerepel a listán, azt végrehajtás alatt álló adózónak kell tekinteni - hiába magyarázható az mondjuk csak egy technikai hibával, mint volt már ilyenre példa. Majd megnézték a társaság cégkivonatát, mely már egy ennél súlyosabb állapotról tanúskodott, ugyanis a cégbíróság már be is jegyezte a végrehajtás tényét.
 


Ebből derült ki, hogy a NAV Vas Megyei Adó- és Vámigazgatósága Követeléskezelési Osztálya november 18-án indította az eljárást, mely bejegyzését november 24-én kérte a cégbíróságtól, mely aznap eleget is tett a kérésnek.

A portál megkereste a céget kérdeivel, de egyelőre nem érkezett válasz - a teljes cikk itt olvasható. 

címkék
Savaria Fórum 32. évfolyam 2.szám - 2023.01.28.
Savaria Fórum 32. évfolyam 2.szám - 2023.01.28.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Évnyitó nyugdíjas összejövetelt tartottak a déli városrészen
A déli várorész nyugdíjas klubja összeállította a következő hónapok eseménynaptárát is, írják közösségi oldalukon.
Ismét sok újszülöttet köszönthetünk Szombathelyen
Íme, a legfrissebb anyakönyvi hírek városunkból.
Életveszélyesen megsérült egy gyalogos Táplánszentkeresztnél - KIA ütötte el a 87-esen
A munkából hazatérő asszonyt a 87-es főút szélén tette ki a dolgozókat szállító taxi. A nő át akart kelni a túloldalra, de egy Szombathely felé tartó KIA elütötte. Életveszélyes sérüléseket szenvedett, írja a 112press.hu.
Késsel lábon szúrta az intézkedő rendőrt egy kamaszfiú
Késsel lábon szúrta a vele szemben intézkedő rendőrt egy 16 éves fiú szerda este egy Fejér vármegyei településen - közölte a Központi Nyomozó Főügyészség csütörtökön az MTI-vel.
Az elbocsátások ellen demonstráltak a tanárok Szombathelyen
Ismét demonstráltak a tanárok Szombathelyen: ezúttal a Paragvári Iskola előtt azért emelték fel a szavukat, mert az iskola egyik oktatója, Szecsődi Tímea fenyegető hangvételű levelet kapott a tankerülettől amiatt, hogy részt vett a polgári engedetlenségi akcióban.
legfrissebbek
Devizapiac: erősödött a forint reggel
A szerda esti jegyzésekhez képest erősödött a forint a főbb devizákkal szemben csütörtök reggel a nemzetközi bankközi devizapiacon.
Koronavírus: 620 az új fertőzöttek száma, a múlt héten elhunyt 19 beteg
A koronavírus ellen beoltottak száma 6 421 498, közülük 6 208 088-an a második, 3 904 558-an a harmadik, 422 103-an pedig már a negyedik oltását is megkapták - közölte a múlt heti összesített adatokat a Koronavírus Sajtóközpont.
Elektromos rövidzárlat miatt keletkezhetett tűz egy nemesládonyi családi házban
Döcögős kezdés, majd magabiztos Falco-győzelem az Atomerőmű ellen
A szombathelyieket felpaprikázta az elveszített első negyed, onnantól kezdve nem volt kérdés a győztes kilétét illetően. Az összecsapás 92-67-es eredménnyel zárult.
A kormány azon dolgozik, hogy megmentse a Dunaferrt
Azon dolgozunk, hogy megmentsük a Dunaferrt - jelentette be a miniszterelnök szerdán a Facebook-oldalán.