km/óra
  2023.12.09., szombat  •  Natália napja
Suzuki S Cross Suzuki Castrum
Suzuki Vitara Suzuki Castrum
Suzuki Swift Suzuki Castrum
Tűz a rohonci ipari parkban: lángra kapott a hulladék, órákon keresztül oltották

Tűz a rohonci ipari parkban: lángra kapott a hulladék, órákon keresztül oltották

Tűz ütött ki a rohonci ipari parkban az egyik hulladékgazdálkodási cég telephelyén hétfő este: nagy mennyiségű hulladék kapott lángra - hatvan tűzoltó oltotta a lángokat órákon keresztül, írja az ORF.

A hivatalos tájékoztatás szerint nem sokkal este fél tíz után érkezett a riasztás: a szemétszállító cég telephelyén kapott lángra a hulladék. Hatvan tűzoltót vezényeltek a helyszínre (Rohoncról, a környzető településekről, de még Pinkafőről is érkezett egység), akik a füst miatt légkőzkészülékben kezdték meg az oltást. A lángokat végül fél kettő körül sikerült eloltani. A tűz okát egyelőre nem sikerült megállapítani, de a tűzoltóság szerint öngyulladás lehetett. Az oltási munkálatok során egy tűzoltó könnyebben megsérült. A férfit a biztonság kedvéért kórházba szállították.

A rohonci tűzoltókat kedden reggel balesethez is riasztották - az ütközés során kocsiba szorult sérültet kellett kimenteniük - írják a Facebook-oldalukon.
 


 


 

Fotók: Freiwillige Feuerwehr Rechnitz

Savaria Fórum 32. évfolyam 44. szám - 2023.12.08.
Savaria Fórum 32. évfolyam 44. szám - 2023.12.08.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
December 10-től a teljes szakaszon a MÁV közlekedteti a Szombathely-Budapest InterCityket
Több jelentős változás is ételbe lép a 2023/24. évi közforgalmú vasúti menetrend bevezetésével. Idén december 10-től a két személyszállítást végző vasúttársaság, a MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. is áttér a járat alapú közlekedésre, olvasható a GYSEV közleményében.
Felnőtt háziorvosi rendelés Szombathely 2024: az összes rendelési idő egy helyen
A felnőtt háziorvosi rendelés biztosítása Szombathelyen 2024-ben is marad önkormányzati feladat. Néhány helyen változik a rendelési idő, cikkünkben az összes városi felnőtt háziorvosi rendelővel kapcsolatos fontos információt megtalálja.
Itt vannak a 2023-as szombathelyi adventi vásár programjai
November 24-én nyílik meg a szombathelyi Fő téri 2023-as adventi vásár. Itt vannak a részletes programok.
Megnyílt 2023. adventi vására, amit minden szombathelyinek látnia kell
A Fő téren felgyúltak a fények, elindult az adventi kisvonat, és forralt bor illata száll: megnyílt Szombathely minden eddiginél látványosabb adventi vására.
Folytatódnak a pályaépítési munkák a szombathelyi vasútállomáson, módosulnak a menetrendek
Szombathely állomáson 2024. január 31-ig tovább folytatódnak a pályaépítési munkálatok. A vágányzár alatt a Szombathely állomásról induló és érkező vonatok többsége módosított menetrend szerint közlekedik, áll a GYSEV közleményében.