km/óra
  2024.06.17., hétfő  •  Laura, Alida napja
Nyereményjáték: Nyerj egy cabriót!
Továbbra is várják az adományokat az egyetemen

Továbbra is várják az adományokat az egyetemen

Az ELTE Savaria Egyetemi Központ segítéSEK projektjének keretében csokigyűjtést szervez a Szombathelyi Egyházmegyei Karitász napközis táborának, írja az egyetem Facebook-oldala.

A poszt szerint: "Az évről évre Nardán megrendezett táborban nyolc héten át minden hétköznap 8–16 óra között sok száz gyerek kap valódi nyári élményeket.

A tábort sok szervezet és önkéntes támogatja, amelyekhez idén az ELTE szombathelyi campusa csokigyűjtéssel csatlakozik.

Célunk, hogy a június 19-ei indulásra sok-sok csokit gyűjtsünk össze hallgatóink, oktatóink, dolgozóink segítségével, hogy megédesítsük a táborozó gyerekek nyári élményeit. Egy csokit egy mosolyért.

A tábort szervező Szombathelyi Egyházmegyei Karitásszal egyeztetve, az ELTE SEK Savaria Campus Iroda várja a táblacsoki adományokat június 9-ig minden hétköznap 8 és 16 óra között (A-épület földszintje, a fotocellás ajtón túl)."

Nyereményjáték: nyerj egy kabriót!
Katasztrófavédelem álláshirdetés 2024
Savaria Fórum 33. évfolyam 23. szám - 2024.06.14.
Savaria Fórum 33. évfolyam 23. szám - 2024.06.14.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Minden idők legmagasbb vízszintjét várják a Rábán, óriási a készültség (képgaléria)
Továbbra is nagy a készültség Körmenden, rekord vízállással tetőzhet a Rába. A hidat lezárták, több folyómenti kiskert és a szabadidőközpont is víz alá került. Az eddigi 520 centiméter legmagasabb vízállásnál 20 centivel magasabb vízszintre számítanak.
A Pinka meghaladta a valaha mért legmagasabb vízszintet, a Rába tetőzött már
A vártnál alacsonyabb szinten tetőzött a Rába: az előre jelzett 530 helyett hétfőn este 9 órakor 477 centiméteres csúcsot mértek Körmendnél. A belvárosi hidat tegnap lezárták, ma reggel pedig újra megnyitották. A Pinka meghaladta a valaha mért legmagasabb vízszintet, felső folyásán elkezdődött az apadás, az alsó szakaszon még árad. A védekezési munkák zajlanak, nagy az összefogás a falvakban. Továbbra is több út járhatatlan a vármegyében.
A Rába és a Pinka áradása miatt ezek az utak továbbra sem járhatóak Vas vármegyében
A Rába és a Pinka kiöntése miatt összesen nyolc, belvíz okán pedig egy alacsonyabb rendű összekötő út járhatatlan az Útinform kedd kora reggeli tájékoztatása szerint. Mutatjuk, melyek ezek.
Rengeteg utat lezártak az áradás miatt a megyében
Az árvíz miatt egyre tovább bővül a lezárt utak listája a megyében.
Eligazol a Haladás futsalcsapatának meghatározó légiósa
A zöld-fehérekkel 3-3 magyar bajnoki címet és Magyar Kupa győzelmet nyert brazil Luiggi Longo külföldön folytatja pályafutását.