km/óra
  2024.04.12., péntek  •  Gyula napja
Tóth-Gábor Kristóf a Budapest Honvédban folytatja pályafutását

Tóth-Gábor Kristóf a Budapest Honvédban folytatja pályafutását

Az utánpótlás-válogatott támadó fontos gólokkal segítette hozzá a Haladást az NB II-ben maradáshoz. A következő szezonban már az NB I-ben, és a nemzetközi porondon is bemutatkozhat Tóth-Gábor Kristóf.

 

Megvan a Szombathelyi Haladás második nyári távozója. A korábban Mezőkövesdre igazolt belső védő, Jagodics Márk után Tóth-Gábor Kristóf is az NB I-ben folytatja pályafutását, méghozzá a Budapest Honvéd együttesénél.

 

A 18 éves támadó 2015-ben került az Illés Akadémiára, majd később a Szombathelyi Haladás NB II-es együttesébe. A korosztályos, U19-es válogatott csatár a magunk mögött hagyott, csonka 2019/20-as NB II-es bajnokságban 15 mérkőzésen kapott lehetőséget, melyeken hat gólt szerzett. Ősszel csak a Vác ellen talált be, tavasszal azonban már sokkal gólerősebben játszott,  a Csákvárnak és a Soroksárnak két-két, a Budaörsnek egy gólt lőtt. Tóth-Gábor Kristófnak év végéig szóló szerződése volt a Haladással. 

 

A fiatal játékos a klub honlapjának elmondta, több ajánlata is volt, végül a piros-feketék elképzelése és jövőképe győzte meg őt leginkább, ezért döntött a fővárosi klub mellett. Tóth-Gábor Kristóf rendkívül hálás az Illés Akadémiának, és a Haladásnak is, mindenkinek, akik segítették az itt eltöltött idő alatt, és bár eddig még nem volt rá lehetősége, mindenképpen szeretne elbúcsúzni a csapattól.

 

Fotó: Mészáros D. Zsolt

Savaria Fórum 33. évfolyam 13. szám - 2024.04.05.
Savaria Fórum 33. évfolyam 13. szám - 2024.04.05.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Már tudják, hol mérnek a vasi rendőrök a Speedmarathonon
A vasi rendőrök száznál is több javaslatot kaptak az itt élőktől, hogy hol mérjenek majd április 19-én.
Szólunk előre: április második hetében több helyen is útlezárások lesznek Szombathelyen
Szombathely 800 millió forintos önkormányzati forrásból megvalósuló útfelújításának részeként több helyszínen kezdődnek vagy folytatódnak munkálatok április második hetében, ezért lezárásokra, korlátozásokra kell számítani.
Nehéz lesz az április a Rumi úton közlekedőknek
Napokon belül indul a város legforgalmasabb déli bevezető útjának felújítása, a Rumi út aszfaltozása miatt a hónap végén várhatóan pár napig teljes lezárás lesz a szakaszon, de már a marási munkák idején is lassabb haladásra kell számítani.
Felnőtt háziorvosi rendelés Szombathely 2024: az összes rendelési idő egy helyen
A felnőtt háziorvosi rendelés biztosítása Szombathelyen 2024-ben is marad önkormányzati feladat. Néhány helyen változik a rendelési idő, cikkünkben az összes városi felnőtt háziorvosi rendelővel kapcsolatos fontos információt megtalálja.
Spártai megmérettetés Szombathelyen
Április 13-án, szombaton Szombathelyre érkezik a Spartan, a világ egyik legnépszerűbb akadályfutó versenysorozata. Több ezer magyar és nemzetközi versenyzőt várnak a szervezők. Többféle kategóriában mérhetik össze tudásukat a jelentkezők, a szervezők pedig a jótékonyságra is nagy hangsúlyt fektetnek. Aznap több utcát is lezárnak Szombathelyen.