km/óra
  2024.07.13., szombat  •  Jenő napja
Többször a levegőbe emelkedett és a szántóföldön, a kerekein állt meg egy furgon Szombathely határában

Többször a levegőbe emelkedett és a szántóföldön, a kerekein állt meg egy furgon Szombathely határában

Egy balra ívelő kanyarban tért le az útról a jármű és a töltés alján felrepült a levegőbe, majd több pattanás után az úttal párhuzamosan állt meg. Emiatt azt hitték, hogy csak parkol. A balesetet a sofőr jelentette, körülbelül fél órával később.

 

A mentők kivizsgálásra kórházba szállították azt a sofőrt, aki Renault furgonjával szenvedett balesetet a 86-os főúton a szennyvíztelep és a Rumi út kereszteződése között, írja a 112Press. A jármű a Körmendi út irányába tartott, amikor egy enyhén balra ívelő kanyarban a menetirány szerinti jobb oldalon letért az útról és lerobogott a töltésen. A szántóföld szélén a furgon a levegőbe emelkedett, majd az orrára érkezve újra a magasba lendült, ezután a gabonatáblában a hátulja jobbra-balra csapódott, a szántóföld szélén az oldalára dőlt és végül visszaállt a kerekeire. 


Úgy tudják, hogy a sofőr használta a biztonsági övét és nem szenvedett súlyos sérülést. A helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt az Répcelak felé tartó oldalon nagy torlódás alakult ki.

 

Fotó: Tánczos Mihály/112Press

címkék
Savaria Fórum 33. évfolyam 26. szám - 2024.07.05.
Savaria Fórum 33. évfolyam 26. szám - 2024.07.05.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Augusztusban folytatódik a lomtalanítás Szombathelyen
A SZOVA Nonprofit Zrt. idén is meghirdette a lomtalanítást, amely a lakosságra és lakóingatlanokra vonatkozik, így a garázstulajdonosok, illetve intézmények, vállalkozások, kereskedelmi egységek nem vehetik igénybe a szolgáltatást.
Augusztusi időutazásra hív a XXIII. Savaria Történelmi Karnevál
Augusztus 22. és 25. között ismét megelevenedik Szombathely ókori története: a nyolc kiemelt és 20 kísérőhelyszín 388 programmal várja Savaria lakóit és a vendégeket, hogy időutazással ünnepeljük a város 2000 éves múltját, jelenét és jövőjét. A XXIII. Savaria Történelmi Karneválról kedden tartottak sajtótájékoztatót a Történelmi Témaparkban.
Edzésbe állt a Haladás VSE
Hétfőn délután 21 mezőnyjátékosnak, valamint két kapusnak tartotta meg az első edzést a Szenczi Imre vezette szakmai stáb, írja az egyesület honlapja.
Felnőtt háziorvosi rendelés Szombathely 2024: az összes rendelési idő egy helyen
A felnőtt háziorvosi rendelés biztosítása Szombathelyen 2024-ben is marad önkormányzati feladat. Néhány helyen változik a rendelési idő, cikkünkben az összes városi felnőtt háziorvosi rendelővel kapcsolatos fontos információt megtalálja.
Felborult egy személyautó Celldömölk és Mesteri között - mentőhelikopter érkezett
Celldömölk és Mesteri között történt a baleset. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.