km/óra
  2024.06.17., hétfő  •  Laura, Alida napja
Nyereményjáték: Nyerj egy cabriót!
Szeptemberben nyit meg az óvoda Sében

Szeptemberben nyit meg az óvoda Sében

Sé Község hivatalos Facebook-oldalán tájékoztatta a szülőket, akik a helyi óvodába járatnák majd a gyermekeiket.

 

„Sé település régi vágya egy helyben működő óvoda megléte. Büszkén jelenthetjük ki, hogy az építkezés várhatóan 2022 júniusában befejeződik, a hatósági engedélyek a nyár folyamán beszerzésre kerülnek, így Sé kétcsoportos óvodája mindenki legnagyobb örömére 2022 szeptemberében megnyitja kapuit a gyermekek előtt!


Ezúton értesítjük a Tisztelt Szülőket, hogy az óvodai nevelés 2022 szeptemberétől történő igénybevétele esetén jelen tájékoztató levél alján található igénybejelentőt Sé Község Önkormányzatához legkésőbb 2022. március 18. napjáig szíveskedjenek visszajuttatni! 
Felhívjuk a figyelmüket, hogy a jelentkezés során előnyt élvez a helyi, azaz séi lakcímmel rendelkező gyermek és szülő! Előzetesen azt látjuk, hogy túljelentkezés várható a nevelést igénybe vevők között. 


Kérjük, amennyiben még nem rendelkeznek séi lakcímmel, azt minél előbb pótolják, ellenkező esetben nem tudjuk garantálni a helybeli nevelést! 


Tájékoztatjuk Önöket, hogy a séi óvodába még nem fogják tudni gyermekeiket beíratni tavasszal – működési engedély hiányában –, ezért az idei beiratkozáskor egy másik óvodát kell megjelölni. Amikor intézményünk Oktatási Hivatali azonosítóval rendelkezik, akkor lehet a gyermekeket óvodánkba átjelentkeztetni. Ezzel kapcsolatban megértésüket kérjük!”

 

SaFó
Fotó: Nagy Jácint

címkék
Nyereményjáték: nyerj egy kabriót!
Katasztrófavédelem álláshirdetés 2024
Savaria Fórum 33. évfolyam 23. szám - 2024.06.14.
Savaria Fórum 33. évfolyam 23. szám - 2024.06.14.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Minden idők legmagasbb vízszintjét várják a Rábán, óriási a készültség (képgaléria)
Továbbra is nagy a készültség Körmenden, rekord vízállással tetőzhet a Rába. A hidat lezárták, több folyómenti kiskert és a szabadidőközpont is víz alá került. Az eddigi 520 centiméter legmagasabb vízállásnál 20 centivel magasabb vízszintre számítanak.
A Pinka meghaladta a valaha mért legmagasabb vízszintet, a Rába tetőzött már
A vártnál alacsonyabb szinten tetőzött a Rába: az előre jelzett 530 helyett hétfőn este 9 órakor 477 centiméteres csúcsot mértek Körmendnél. A belvárosi hidat tegnap lezárták, ma reggel pedig újra megnyitották. A Pinka meghaladta a valaha mért legmagasabb vízszintet, felső folyásán elkezdődött az apadás, az alsó szakaszon még árad. A védekezési munkák zajlanak, nagy az összefogás a falvakban. Továbbra is több út járhatatlan a vármegyében.
A Rába és a Pinka áradása miatt ezek az utak továbbra sem járhatóak Vas vármegyében
A Rába és a Pinka kiöntése miatt összesen nyolc, belvíz okán pedig egy alacsonyabb rendű összekötő út járhatatlan az Útinform kedd kora reggeli tájékoztatása szerint. Mutatjuk, melyek ezek.
Rengeteg utat lezártak az áradás miatt a megyében
Az árvíz miatt egyre tovább bővül a lezárt utak listája a megyében.
Eligazol a Haladás futsalcsapatának meghatározó légiósa
A zöld-fehérekkel 3-3 magyar bajnoki címet és Magyar Kupa győzelmet nyert brazil Luiggi Longo külföldön folytatja pályafutását.