km/óra
  2023.03.28., kedd  •  Gedeon, Johanna napja
Szeptemberben nyit meg az óvoda Sében

Szeptemberben nyit meg az óvoda Sében

Sé Község hivatalos Facebook-oldalán tájékoztatta a szülőket, akik a helyi óvodába járatnák majd a gyermekeiket.

 

„Sé település régi vágya egy helyben működő óvoda megléte. Büszkén jelenthetjük ki, hogy az építkezés várhatóan 2022 júniusában befejeződik, a hatósági engedélyek a nyár folyamán beszerzésre kerülnek, így Sé kétcsoportos óvodája mindenki legnagyobb örömére 2022 szeptemberében megnyitja kapuit a gyermekek előtt!


Ezúton értesítjük a Tisztelt Szülőket, hogy az óvodai nevelés 2022 szeptemberétől történő igénybevétele esetén jelen tájékoztató levél alján található igénybejelentőt Sé Község Önkormányzatához legkésőbb 2022. március 18. napjáig szíveskedjenek visszajuttatni! 
Felhívjuk a figyelmüket, hogy a jelentkezés során előnyt élvez a helyi, azaz séi lakcímmel rendelkező gyermek és szülő! Előzetesen azt látjuk, hogy túljelentkezés várható a nevelést igénybe vevők között. 


Kérjük, amennyiben még nem rendelkeznek séi lakcímmel, azt minél előbb pótolják, ellenkező esetben nem tudjuk garantálni a helybeli nevelést! 


Tájékoztatjuk Önöket, hogy a séi óvodába még nem fogják tudni gyermekeiket beíratni tavasszal – működési engedély hiányában –, ezért az idei beiratkozáskor egy másik óvodát kell megjelölni. Amikor intézményünk Oktatási Hivatali azonosítóval rendelkezik, akkor lehet a gyermekeket óvodánkba átjelentkeztetni. Ezzel kapcsolatban megértésüket kérjük!”

 

SaFó
Fotó: Nagy Jácint

címkék
Savaria Fórum 32. évfolyam 10. szám - 2023.03.24.
Savaria Fórum 32. évfolyam 10. szám - 2023.03.24.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Megyei I. osztály: a Rábapaty elvette a Haladás veretlenségét, a Jánosháza is idegenben tudott nyerni
A Király SE és a Répcelak hazai győzelemmel folytatta jó sorozatát, nem született gól a Szentgotthárd és a Celldömölk összecsapásán.
Lomtalanítási időpontok Szombathelyen
A Szomhull közzétette, hogy városunkban mikor és hol lesz lomtalanítás, írja a cég honlapja.
Jövő péntektől Húsvéti vásár a Fő téren - sok meglepetéssel
Március 31-étől április 10-éig ismét húsvéti vásár lesz Szombathely Fő terén. A részletekről pénteken délelőtt sajtótájékoztatón számolt be a városvezetés és a szervezők. Minden korosztály megtalálja majd a számára kedves szórakozási lehetőséget: a kicsiket játszópark várja, de lesz sok koncert, emellett főszerepet kap a gasztronómia is.
Elismerés a Hali-legendáknak
1-1-es döntetlent játszott a Hali a Péccsel vasárnap délután a Rohonci úton. A találkozót követően Michal Hipp, a hazaiak mestere értékelte a látottakat. A szünetben a Nehru Kupát elhódító Haladás-játékosokat köszöntötték.
Megyei II. osztály, déli csoport: a Csákánydoroszló nyerte a tavaszi nyitány rangadóját, hatig jutott a Gyöngyöshermán-Szentkirály
A Felsőcsatár hazai győzelemmel kezdett, az Egyházasrádóc és az Őriszentpéter viszont idegenből távozott pontokkal. A Tanakajd a Körmenddel, a Szentpéterfa a Telekessel játszott döntetlent.
legfrissebbek
Gyönyörű muzsikával köszöntötték a tavaszt
A múlt csütörtökön a Jászai Utcai Közösségi Tér fellépői köszöntötték a tavaszt, írja az intézmény Facebook-oldala.
Megyei II. osztály, déli csoport: borsot tört a Telekes a Csákánydoroszló orra alá, nyolcig jutott a Körmend és Nádasd
Az Egyházasrádóc és a Bajánsenye hazai környezetben gyűjtötte be a három pontot, a Tanakajd és a Felsőcsatár viszont idegenben tudott nyerni.
Világsztárok az Aréna Savariában
A női kézilabda Magyar Kupa negyeddöntőjében a Győri Audi FC lesz a Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia ellenfele szerdán este hat órától az aréna Savariában. A továbbjutás egy mérkőzésen dől el.
Idegen nyelvi szakmai nap a Premontreiben
Az iskolában nagy hangsúlyt fektetnek az idegen nyelvek elsajátítására. Mind a továbbtanulás, mind pedig a munkaerőpiacon való elhelyezkedés szempontjából a közép-, illetve felsőfokú nyelvvizsga megszerzése, valamint a használható nyelvtudás, nélkülözhetetlen. Az álláshirdetések nagy részében elsődleges elvárás az angol vagy a német nyelv ismerete, írja az intézmény hivatalos Facebook-oldala. A gimnáziumban a múlt héten tartottak szakmai napot.
Hagyományőrző versenyek a Derkóban
A múlt pénteken rendezte meg a Derkovits Gyula Általános Iskola a Komm, wir hören dich német nyelvi versmondó és a Gyermekszemmel rajzoló versenyt, írja az iskola honlapja.