km/óra
  2023.09.28., csütörtök  •  Vencel napja
Szeptemberben nyit meg az óvoda Sében

Szeptemberben nyit meg az óvoda Sében

Sé Község hivatalos Facebook-oldalán tájékoztatta a szülőket, akik a helyi óvodába járatnák majd a gyermekeiket.

 

„Sé település régi vágya egy helyben működő óvoda megléte. Büszkén jelenthetjük ki, hogy az építkezés várhatóan 2022 júniusában befejeződik, a hatósági engedélyek a nyár folyamán beszerzésre kerülnek, így Sé kétcsoportos óvodája mindenki legnagyobb örömére 2022 szeptemberében megnyitja kapuit a gyermekek előtt!


Ezúton értesítjük a Tisztelt Szülőket, hogy az óvodai nevelés 2022 szeptemberétől történő igénybevétele esetén jelen tájékoztató levél alján található igénybejelentőt Sé Község Önkormányzatához legkésőbb 2022. március 18. napjáig szíveskedjenek visszajuttatni! 
Felhívjuk a figyelmüket, hogy a jelentkezés során előnyt élvez a helyi, azaz séi lakcímmel rendelkező gyermek és szülő! Előzetesen azt látjuk, hogy túljelentkezés várható a nevelést igénybe vevők között. 


Kérjük, amennyiben még nem rendelkeznek séi lakcímmel, azt minél előbb pótolják, ellenkező esetben nem tudjuk garantálni a helybeli nevelést! 


Tájékoztatjuk Önöket, hogy a séi óvodába még nem fogják tudni gyermekeiket beíratni tavasszal – működési engedély hiányában –, ezért az idei beiratkozáskor egy másik óvodát kell megjelölni. Amikor intézményünk Oktatási Hivatali azonosítóval rendelkezik, akkor lehet a gyermekeket óvodánkba átjelentkeztetni. Ezzel kapcsolatban megértésüket kérjük!”

 

SaFó
Fotó: Nagy Jácint

címkék
Savaria Fórum 32. évfolyam 33. szám - 2023.09.22.
Savaria Fórum 32. évfolyam 33. szám - 2023.09.22.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Teljes útzár lesz a Rohoncin!
Szeptember 26-28. között rendezi meg a XII. Szakmai Közlekedési Verseny országos döntőjét, ennek helyszíne a forgalmas útszakasz, erről posztolt dr. Czeglédy Csaba (független) önkormányzati képviselő.
Szívfacsaró történetek: két előadást hoz Szombathelyre Pintér Béla és Társulata
Az ország legrangosabb, legnépszerűbb független színházi csapata, Pintér Béla és Társulata kétszer is vendégszerepel az ősszel az AGORA Művelődési és Sportházban. Megrendítőek s egyben felemelőek, erőt is adóak a produkcióik.
Meghalt idősebb Koman Vladimir
Ma hajnalban, 59 éves korában elhunyt idősebb Koman Vladimir, Voli bácsi, ahogy megyeszerte mindenki ismerte.
Értelemmel épül a világ: 50 éves a Pedagógus Kórus
Baráti énekkarokkal, a Bartók Termet betöltő közönséggel és persze sok-sok muzsikával ünnepelte fennállásának ötvenedik évfordulóját a Szombathelyi Pedagógus Kórus.
Vármegyei I. osztály: gólzáporos döntetlen Bükön, magabiztos hazai győzelem Sárváron
A Celldömölk is otthon tudott nyerni, a Csepreget múlta felül, a Csákánydoroszló viszont egyedüliként idegenbeli sikert aratott. Pontosztozkodással zárult a Söpte és a Rábapaty összecsapása.
legfrissebbek
Marad a nyárias idő csütörtökön is
Devizapiac: alig változott csütörtök reggelre a forint árfolyama
Alig változott, vegyesen alakult a főbb devizákkal szemben a forint árfolyama csütörtök reggelre a nemzetközi devizakereskedelemben.
Változik a buszmenetrend, épül a forgalmi iroda Szombathelyen
Korszerűsíti a BLAGUSS Kft. az Éhen Gyula téren lévő, leromlott állapotú szolgáltatási decentrum épületét, külső és belső átalakítással, energetikai fejlesztéssel, valamint az általa üzemeltetett autóbuszflotta is bővül 4 új MIDI autóbusszal (3 db gázolaj üzemanyagú, 1 db elektromos), erről is kapnak tájékoztatót a közgyűlésen a képviselők. Figyelembe véve az utasok igényeit, október 16-tól változik a helyi járatos buszok menetrendje: közvetlen temetőjárat indul a Derkovits-lakótelepről, és sűrűbben mennek a buszok a Parkerdőbe.
Haladás: Győztes hazatérés
A Merkantil Bank Liga 9. fordulójában játszotta első mérkőzését a Hali Szombathelyen a gyepcsere miatt. A Rohonci úton a vasiak 2-1-re verték a Soroksárt.
Rendőrök versenyeztek Szombathelyen (képgalériával)
Tizenkettedik alkalommal rendeztek Országos Szakmai Közlekedésrendészeti Versenyt a vármegyék legjobb forgalomirányítói, gépkocsizó- és motoros járőrei számára. 60 rendőr indult az idei próbán, amelynek Szombathely és a Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság volt a házigazdája.