km/óra
  2024.02.28., szerda  •  Ákos, Bátor napja
Súlyosan megsérült a kerékpáros, kanyarodó Renault sodorta el

Súlyosan megsérült a kerékpáros, kanyarodó Renault sodorta el

Az elsődleges adatok alapján súlyos sérülést szenvedett az az asszony, aki a szombathelyi Szent István király utcán kerékpározott, amikor a Vadász utcából érkező Renault elsodorta.

 

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt csütörtökön a Szent István király utcában, írta a 112Press. Egy Renault személygépkocsi vezetője az elsőbbségadás kötelező tábla ellenére jobbra kanyarodott és közben elsodorta a menetirány szerinti bal oldalról érkező, szabályosan közlekedő kerékpárost. A biciklis asszony az aszfaltra zuhant és beverte a fejét. A balesetet okozó asszonyt nagyon megviselte az eset. Kérdésükre elmondta, hogy elnézett balra, de semmilyen érkező járművet nem látott.


A sofőrtől megtudták azt is, hogy a sérült kerékpáros eszméleténél volt, lehetett vele beszélni. A sofőr kiemelte, hogy azonnal többen siettek a sérült segítségére és a feje alá is hoztak takarót. A könnyeivel küzdő asszony hozzátette, hogy a baj ellenére jó érzés volt látni, mennyien próbálnak segíteni.


A helyszíni szemle teljes útlezárás mellett zajlott.

 

Fotó: Tánczos Mihály/112Press

Savaria Fórum 33. évfolyam 7. szám - 2024.02.23.
Savaria Fórum 33. évfolyam 7. szám - 2024.02.23.
tematikus oldalak
legfrissebbek
Időseknek és fogyatékkal élőknek segít 10 ezer forinttal az önkormányzat
Valamennyi nyugdíjasnak és valamennyi egészségkárosodás okán ellátásban részesülőnek tízezer forintos segítséget nyújt idén az önkormányzat Szombathelyen. Erről is tárgyalnak a képviselők a közgyűlésen.
Csütörtökön ismét összeülnek a képviselők
Megalkotják a város idei költségvetését, várhatóan elfogadják a 16 éven aluli szombathelyiek ingyenes utazásáról szóló javaslatot, továbbá döntenek a nyugdíjasok és egészségkárosodás miatt juttatásra jogosultak egyszeri, tízezer forintos támogatásáról. A februári közgyűlésen 11 napirendi pontot nyilvánosan, kettőt zárt ajtók mögött tárgyalnak a képviselők. A csütörtökön 9 órakor kezdődő testületi ülést élőben követhetik honlapunkon frissülő cikkünkben, a Szombathelyi Televízió műsorán és Facebook-oldalán.
Gőzerővel épül a Barátság utcai parkoló
Ha minden jól alakul, március 20. környékére el is készül.
Előzésben lévő WV perdített sorompónak egy kanyarodó Mercedest Szombathely határában
Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt a 86-os főúton, Szombathely határában, a BPW kamion alkatrészeket árusító boltja előtt - írja a 112press.
Ferenc pápa kórházba ment kivizsgálásra
Róma egyik központi kórházába ment kivizsgálásra Ferenc pápa szerdán, miután továbbra is gyengélkedik influenzás megbetegedés miatt - jelentette az ANSA olasz hírügynökség.