km/óra
  2024.02.21., szerda  •  Eleonóra napja
SEK: Van egy innovatív ötleted?

SEK: Van egy innovatív ötleted?

Október 11-én rendezik meg az Egészségben a jövő – II. Szombathely2030 Konferenciát a szombathelyi Agora Művelődési és Sportházban. A Savaria Egyetemi Központ is annak a konferenciának a főszervezői között van, amelynek keretében vállalkozói ötletversenyre is sor kerül, induló vállalkozások, egyetemi csapatokat részvételével, írja a SEK hivatalos Facebook-oldala.

 

Az oldalon olvasható: "Október 11-én rendezik meg az Egészségben a jövő – II. Szombathely2030 Konferenciát a szombathelyi Agora Művelődési és Sportházban.

A rendezvény keretében az egészségiparhoz kapcsolódó szakmai előadások hallgathatók meg neves szakemberek előadásában.

Az esemény második része a város első vállalkozói ötletversenye lesz, amelyen induló vállalkozások, egyetemi csapatok mutatják be innovatív egészségipari ötleteiket, megoldásaikat a szakmai zsűri és a közönség előtt.

Mindezen túl a rendezvény ideje alatt egészségiparhoz kapcsolódó kiállítás is megtekinthető lesz a résztvevők számára.

A szervezők szeptember 26-áig várják a pályázatokat az ötletversenyre. A legsikeresebb versenyzők értékes nyeremények mellett anyagi támogatásban is részesülhetnek.

A rendezvényre elsősorban az egészségügyben, egészségiparban érdekelt diákokat, vállalkozókat, magánembereket várják, de mindenki érdeklődőt örömmel látnak.

Az esemény főszervezője Szombathely Megyei Jogú Város Önkormányzata, valamint a Szombathely2030 programban aktív részt vállaló helyi szereplők, az ELTE Savaria Egyetemi Központ, a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kara, a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, valamint a Pannon Gazdasági Hálózat. A rendezvény a Szintézis-Net Kft., illetve az INPUT Program támogatásával tud megvalósulni."

Savaria Fórum 33. évfolyam 6. szám - 2024.02.16.
Savaria Fórum 33. évfolyam 6. szám - 2024.02.16.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Felnőtt háziorvosi rendelés Szombathely 2024: az összes rendelési idő egy helyen
A felnőtt háziorvosi rendelés biztosítása Szombathelyen 2024-ben is marad önkormányzati feladat. Néhány helyen változik a rendelési idő, cikkünkben az összes városi felnőtt háziorvosi rendelővel kapcsolatos fontos információt megtalálja.
„Ami szép, ami jó, és amit el kell viselni” – interjú Rimányiné Kiss Anikó táncpedagógussal
Múlt hónapban töltötte be 90. életévét Rimányiné Kiss Anikó táncpedagógus. A legendás Savaria Táncegyüttes alapítójával, aki sosem bánta meg, hogy a színpad helyett a tanítást választotta, otthonában beszélgettünk.
Lemondott Novák Katalin, utoljára szólt államfőként
Tisztelt és számomra oly kedves magyar emberek határon innen és túl! Most Önökhöz szólok. Nem a politikusokhoz, a politikacsinálókhoz, hanem azokhoz, akiknek a szolgálatára két évvel ezelőtt felesküdtem.
Elhunyt a Virológiai Nemzeti Laboratórium fiatal vezetője
Tragikus hirtelenséggel, 46 éves korában meghalt Jakab Ferenc virológus, egyetemi tanár, a Pécsi Tudományegyetem innovációs rektorhelyettese, a Virológiai Nemzeti Laboratórium vezetője.
Kegyelmi botrány: Novák és Varga lemondásától Magyar Péter Partizán-interjújáig - repedezik a NER?
Csak kapkodták a fejüket, valósággal beleszédültek a hírfogyasztók az elmúlt napok hazai közéleti történéseibe, szombaton lemondott a köztársasági elnök, Novák Katalin, és a volt igazságügy miniszter, Varga Judit, akinek exférje, Magyar Péter olyan interjút adott vasárnap este a Partizánnak, hogy Rogán Antalnak és propaganda-felelős stábjának biztosan túlóráznia kellett. Összefoglaltuk, hogy mi történt hétfő estig a kegyelmi botrányban.