km/óra
  2024.05.25., szombat  •  Orbán napja
Nyereményjáték: Nyerj egy cabriót!
Öt liter használt sütőolaj okozott galibát az M86-os autóút bevezetőjén

Öt liter használt sütőolaj okozott galibát az M86-os autóút bevezetőjén

Egyelőre nem tudni, hogyan került az M86-os út bevezetőjére az 5 literes ásványvizes palackban szállított sütőolaj. Legalább egy autó és egy motor kisodródott a körforgalomból kihajtva az autóút bevezető szakaszán.

 

Eddig ismeretlen körülmények között került használt sütőolaj az M86-os autóút bevezetője és a 87-es főút közös szakaszára. Az 5 literes ásványvizes palackban szállított olaj feltehetőleg egy utánfutóról eshetett le, vagy a 112Press teóriája szerint a szomszédos  MOL kúton akarta leadni valaki tankolás után és feltette a kocsi tetejére, ahol ott is felejtette. A palack a körforgalomig tartotta magát, ott azonban lecsúszott a tetőről és az úttestre esve az olaj kifolyt.


Információik szerint egy személyautó és egy motor is kisodródott az olajfolton. Egy olvasó elmondta, hogy hozzátartozóival történt az eset. A motort vezető férfi észlelte az olajfoltot és próbálta kikerülni, de így is elestek. A kétkerekűvel közlekedők horzsolásokkal megúszták a balesetet, a motor azonban megrongálódott.


Szerencsére a járművezetők azonnal jelentették a veszélyt a 112-es segélyhívószámon, a Magyar Közút munkatársa pedig mentesítő anyagot szórt az olajra, illetve terelőkúpokkal lezárta az érintett sávszakaszt.

 

Fotó: Tánczos Mihály/112press

Nyereményjáték: nyerj egy kabriót!
Katasztrófavédelem álláshirdetés 2024
Savaria Fórum 33. évfolyam 20. szám - 2024.05.24.
Savaria Fórum 33. évfolyam 20. szám - 2024.05.24.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legfrissebbek
Vármegyei I. osztály: lezárult a bajnokság, a Királyé lett az ezüstérem a Haladás mögött, a harmadik helyet a Vép szerezte meg
A Sárvár a hatalmas vihar, jégeső miatt találkozója nagy részét műfüvön játszotta és 0-0-ra végzett a Csákánydoroszlóval, de a Söpte és Szentgotthárd is megosztozott a pontokon. A Haladás gólzáporos mérkőzésen hozta el a három pontot Táplánból, míg a Körmend, a Vasvár és a Szarvaskend egyaránt három gólt szerezve nyert hazai környezetben.
100 százalékos teljesítménnyel nyerte a bajnokságot az SZKKA
Az NB/I B-s kézibajnokság zárófordulójában az Orosházát is legyőzte Vida Gergő együttese, amely mind a 30 bajnokiját megnyerte.
Hankó Balázs: egyre vonzóképesebb a megújult magyar felsőoktatás
Egyre vonzóképesebb, egyre attraktívabb a megújult magyar felsőoktatás - hangoztatta a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) felsőoktatásért felelős államtitkára Szombathelyen tartott sajtótájékoztatóján, szombaton.
Ha jövő héten IC-vel készült Budapestre, ennek nem fog örülni
Vonatok helyett pótlóbuszok járnak hétfőtől Szombathely és Csorna között, pályakarbantartási munkák miatt.
Megtisztult a Stromfeld lakótelep első két félköríve is
A SZOVA Nonprofit Zrt., a Szompark Kft. és a Közterület-felügyelet korábbra tervezte, de a csapadékos időjárás miatt végül csak most tudták elvégezni a Stromfeld lakótelep első két félkörívének komplex takarítását.