km/óra
  2024.06.14., péntek  •  Vazul napja
Nyereményjáték: Nyerj egy cabriót!
Összemérik szépségüket is a kutyák Csempeszkopácson

Összemérik szépségüket is a kutyák Csempeszkopácson

Az Éden Kutyás Sport és Szabadidős Egyesület szervezésében Éden CAC Csempeszkopács néven kutyakiállítást rendeznek szeptember 17-én és 18-án. 2 nap alatt két nemzeti összfajtás kiállítás várja a kiállítókat Csempeszkopácson, a sportpálya területén.

 

A rendezvény a kutyás társadalom kikapcsolódásának, a szabadidő hasznos eltöltésének elősegítését célozza meg. Kiváló alkalmat biztosít a leendő gazdáknak a megfelelő fajta- és egyedválasztáshoz, mivel lehetőség nyílik az eseményen tenyésztőkkel, kiállítókkal való találkozásra, tapasztalatszerzésre. Fontosnak tartják, hogy kísérőprogramok is teljesebbé tegyék az eseményt, mégpedig érzékenyítés témakörében, így nagy örömünkre szolgál, hogy jelen lesznek, s kutyával, illetve többféle módon érzékenyíteni fognak a Vakok és Gyengénlátók Vas megyei szervezetétől, a 112 szakemberei, illetve állatvédő szervezetek. Ezt a programelemet színes kiadványaival támogatja a NÉBIH.


A rendezvény időpontja: 2022. szeptember 17-18. (szombat-vasárnap)
Kiállítók regisztrációja: 07:00 – 09:30
Megnyitó, ünnepi beszédek: 09:30
Bírálatok kezdete: 10:00
Hobbikutya szépségverseny: 13:00 – 14:00
Best In Show:  14:00 – 17:00
Bemutatkozás vagy foglalkozás: MVGYOSZ, 112, Meggyeserdei menedék, Kölyökmetők 10:00 – 16:00

Nyereményjáték: nyerj egy kabriót!
Katasztrófavédelem álláshirdetés 2024
Savaria Fórum 33. évfolyam 22. szám - 2024.06.07.
Savaria Fórum 33. évfolyam 22. szám - 2024.06.07.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Rengeteg utat lezártak az áradás miatt a megyében
Az árvíz miatt egyre tovább bővül a lezárt utak listája a megyében.
Választási eredmények 2024: árad a Rába, kiderül, ki vezetheti Szombathelyt
Miközben rekordközeli áradat érkezik a Rábán, harmadfokú készültség van a Pinkán, eldől, hogyan szerepeltek a pártok, polgármester- és képviselőjelöltek a városban, a vármegyében és az országban. Árad-e a Tisza is, meglesz a Fidesz-KDNP 50 százaléka, ki esik az ötszázalékos küszöb alá a kis pártok közül? Élő hírfolyamunk a 2024-es önkormányzati és EP-választási eredményekről.
Minden idők legmagasbb vízszintjét várják a Rábán, óriási a készültség (képgaléria)
Továbbra is nagy a készültség Körmenden, rekord vízállással tetőzhet a Rába. A hidat lezárták, több folyómenti kiskert és a szabadidőközpont is víz alá került. Az eddigi 520 centiméter legmagasabb vízállásnál 20 centivel magasabb vízszintre számítanak.
Szombathelyen és a megyében is küzdenek az árral
Az éjszakai esőzések után ismét áradnak, kilépnek medrükből a folyók és a patakok a megyében, Szombathelyen is védekezni kell a víz ellen. A Rábán és a Pinkán is harmadfokú készültség van, más megyékből vezényeltek át szakembereket, a Rába-völgyben további áradásokra kell számítani.
A Rába és a Pinka áradása miatt ezek az utak továbbra sem járhatóak Vas vármegyében
A Rába és a Pinka kiöntése miatt összesen nyolc, belvíz okán pedig egy alacsonyabb rendű összekötő út járhatatlan az Útinform kedd kora reggeli tájékoztatása szerint. Mutatjuk, melyek ezek.