km/óra
  2024.07.13., szombat  •  Jenő napja
Gyere Te is, ments meg egy életet! – Örökbefogadási nap lesz a szombathelyi ebrendészeti telepen

Gyere Te is, ments meg egy életet! – Örökbefogadási nap lesz a szombathelyi ebrendészeti telepen

Június első vasárnapján ismét örökbefogadó napot tartanak az ebrendészeti telepen, ahol jelenleg 16 kutya reméli, hogy szerető gazdára találhat.

2024. június 2-án, vasárnap örökbefogadási napot rendez a szombathelyi közterület-felügyelet az ebrendészeti telepen, ahol jelenleg 16 kutya reméli, hogy szerető gazdára találhat, köztük többen már huzamosabb ideje várják, hogy boldog családban élhessenek tovább.

A nyílt napon az ebrendészek 8 órától 13 óráig várják az érdeklődőket a Hajnóczy utca 1. szám alatt található telephelyen, 11 órai kezdettel pedig rendőrségi kutyás bemutatót is tartanak.

„Sikeres örökbefogadás esetén munkatársaim a kutyus hazajutásban is segítenek az újdonsült gazdiknak, valamint a Mancsoló Kutyakozmetika támogatásával egy esetben ingyenes kutyakozmetikai kezelést is biztosítunk. Gyere Te is, ments meg egy életet!”

– buzdít Ágoston Sándor, a közterület-felügyelet irodavezetője.

Fotó: Lutor Kata

Savaria Fórum 33. évfolyam 26. szám - 2024.07.05.
Savaria Fórum 33. évfolyam 26. szám - 2024.07.05.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Augusztusban folytatódik a lomtalanítás Szombathelyen
A SZOVA Nonprofit Zrt. idén is meghirdette a lomtalanítást, amely a lakosságra és lakóingatlanokra vonatkozik, így a garázstulajdonosok, illetve intézmények, vállalkozások, kereskedelmi egységek nem vehetik igénybe a szolgáltatást.
A Körösladányi MEDOSZ Sportkörben lett többségi tulajdonos az Illés Akadémia
Aki eddig tudta követni, hogy mi történt a Haladással, annak egy újabb fejtörő: a felszámolás előtt álló Szombathelyi Haladás Sportszolgáltató kft-től kapott jogon pár hete alakult ISA Haladás Kft. a június végén bevásárolta magát az önkormányzati választások másnapján - ahogyan leváltották a település fideszes vezetését - az NB III-ból való visszalépését bejelentő Körösladányi MEDOSZ Sportkörbe.
Augusztusi időutazásra hív a XXIII. Savaria Történelmi Karnevál
Augusztus 22. és 25. között ismét megelevenedik Szombathely ókori története: a nyolc kiemelt és 20 kísérőhelyszín 388 programmal várja Savaria lakóit és a vendégeket, hogy időutazással ünnepeljük a város 2000 éves múltját, jelenét és jövőjét. A XXIII. Savaria Történelmi Karneválról kedden tartottak sajtótájékoztatót a Történelmi Témaparkban.
Edzésbe állt a Haladás VSE
Hétfőn délután 21 mezőnyjátékosnak, valamint két kapusnak tartotta meg az első edzést a Szenczi Imre vezette szakmai stáb, írja az egyesület honlapja.
Felnőtt háziorvosi rendelés Szombathely 2024: az összes rendelési idő egy helyen
A felnőtt háziorvosi rendelés biztosítása Szombathelyen 2024-ben is marad önkormányzati feladat. Néhány helyen változik a rendelési idő, cikkünkben az összes városi felnőtt háziorvosi rendelővel kapcsolatos fontos információt megtalálja.