km/óra
  2024.02.21., szerda  •  Eleonóra napja
Megyei II. osztály, északi csoport: merseváti pontszerzés a Csepreg ellen, hatot rúgott az Újperint és Gérce

Megyei II. osztály, északi csoport: merseváti pontszerzés a Csepreg ellen, hatot rúgott az Újperint és Gérce

A Szeleste a Pecölt felülmúlva zsinórban harmadik győzelmét aratta, a Söpte és az Uraiújfalu pedig egyaránt otthon tartotta a három pontot. A Sé és a Bozsok nem bírt egymással.

 

Sitke KKSE - Gérce-Vásárosmiske KSE 3-6 (1-3)  Sitke, vezette: Kedves

Sitke: KELEMEN D. - Imre (Gyürü 59.) , Lakatos, Horváth, Papp (Kelemen B. 61.) , Németh Z. (Szakos 76.) , Zeke, Nagy, Sulyok (Németh M. 46.) , Gaál, Pencz

Gérce-Vásárosmiske: Fehér - Horváth (Rövid 80.) , Németh, László, Pethő (Soós 85.) , Lerik, Mórocz, Major (Kiss 77.) , Nunkovics, Kovács (Sali 88.) , Csonka

Gólszerzők: Papp 44., Nagy 2 (55., 91.), ill. Major 3 (3., 24., 68.), Pethő 2 (25,. 47.), Lerik 57.

 

A szomszédvári rangadóhoz csak a vendégek tudtak felnőni, a hazaiaknál a remegő lábak hibákat szültek, a Gérce pedig ezt kíméletlenül kihasználta. A motiváltabb vendégek megérdemelt győzelmet arattak a rossz felfogásban játszó Sitke felett.

 

CONOIL Merseváti SE - Csepregi Sport Egyesület 0-0 (0-0)  Mersevát, vezette: Bagoly

Mersevát: PATYI - HORVÁTH A., Győrvári, Pethő (Takács 86.) , Csite, Vizi, Horváth Zs., SZABÓ, Dénes (Orbán 58.) , Nagy (Tanai 65.) , Balogh

Csepreg: Jakatics - Kótai, Steiner M., Tájmel (Németh 78.) , Kossuth (Pócza 55.) , Nika M., Simon, Nika B., Nagy, Lukács, Steiner C.

 

A parázs hangulatú találkozón sokan borítékoltak vendég győzelmet, a hazaiak azonban a szezon eddigi legjobb játékával, valamint kapusuk bravúros teljesìtményével ezt megakadályozták.

 

Sé Honvéd SE - Bozsoki SE 2-2 (0-1)   Sé, vezette: Szabó III.

Sé: Földi - Szalay (Soós 69.) , Kiss Mihály, Séfer, Kiss Márton (Kovács 56.) , Werderits (Rada 72,) , Muzsai, Boldizsár (Sümegi 72.) , Fichtacher, Kiss Máté (Vámos 86.) , Uri

Bozsok: Szenteleki Á. - Bigner, Kratochwill, Dobány (Pál 75.) , Szenteleki B. (Kaposi 62.) , Dévényi, Hankó, Kovács (Szalai 54.) , Tompek, Kiss, Marti (Iker 71.)

Gólszerzők: Kovács 76., Vámos 89., ill. Tompek 24., Marti 69.

 

A dobogó alsó fokán álló, jó erőkből álló Bozsok csapata látogatott Sébe, amolyan szomszédvári rangadóra. A kezdő sípszót követően a hazaiak egyből nekiestek riválisuknak és jóformán még a félpályát sem engedték átlépni a vendégeknek. A meddő fölény azonban csak helyzetekben, kapufákban nyilvánult meg. Aztán ahogy levegőhöz jutott a látogató egy szögletből egyből gólt szerzett, a hazai csapat viszont még büntetőből sem tudott válaszolni, így vendég előnnyel vonulhattak szünetre a felek. A második félidő elején a hazai nyomás alábbhagyott, ekkor a vendégek is veszélyeztettek, sőt újabb góljukkal már kétgólos volt az előnyük. Az utolsó húsz percre a séiek riadót fújtak és újabb offenzívát indítottak, számtalan helyzetük közül kettőt értékesítve döntetlenre menteni a meccset. Összességében a hat kapufát rúgó, mindemellett számtalan helyzetet kialakító és még tizenegyest is hibázó házigazda győzelmet érdemelt volna a dobogóesélyes Bozsok ellen. 

 

Újperinti SE - Kemenesalja Futball Club 6-1 (3-0)   Szombathely, vezette: Ódor

Újperint: Biró - Kovács, Hazafi (Csercsics 62.) , Iszak (Sásdi 46.) , Baranyai, Kovásc, Jagodits (Balázs 62.) , Egyed, Hegedűs, Tóth (Németh 46.) , Szmolek

Kemenesalja: Bakos - Berecz, Belegrai, Őri, Dobson, Lőrincz (Fülöp 46.) , Czöndör (Smidéliusz 82.) , Pethő, Kolompár (Bodor 72.) , Péter, Ölbei

Gólszerzők: Szmolek 2 (1., 42.), Hegedűs 34., Egyed 55., Baranyai 2 (59., 74.), ill. Berecz 88.

 

Remek újperinti széria szakadt meg az elmúlt fordulóban a gércei vereséggel, a hazaiak azonban a Kemenesalja elleni sikerrel visszatértek a győzelmi ösvényre.

 

Uraiújfalu SE - Alsóújlaki Sport Club 3-2 (2-0)   Uraiújfalu, vezette: Horváth

Uraiújfalu: Horváth - Szabó M., Szabó B., Burka (Csete 73.) , Kollárits, Tóth (Simon 83.) , Pungor, Kovács, Fehér, Keszei, Agg

Alsóújlak: Gábor - Gampel (Káldi M. 55.) , Kaposi, Varga K. (Tóth 63.) , Pados (Papp 83.) , Toldi (Farkas 55.) , Varga Á., Varga N., Ódor, Kovács (Káldi I. 73.) , Varga R.

Gólszerzők: Kovács 2., Agg 32., Burka 46., ill. Varga R. 88., Kaposi 95.

Kiállítva: Csete 76. (Uraiújfalu)

 

A hazaiak sormintája alapján ezen a mérkőzésen győzelemnek kellett következnie számukra, ahhoz pedig, hogy ez megvalósuljon, nagy lépést tettek az első játékrészben szerzett két találatukkal. A fordulás után tovább nőtt az előny, és bár az Alsóújlak nagy erőket mozgósított az egyenlítésért, csak két alkalommal tudott betalálni, így az Uraiújfalu örülhetett a három pontnak. 

 

Pecöl SE - Szeleste-Pósfa SE 1-4 (0-2)  Pecöl, vezette: Monostori

Pecöl: Kollarics - Tancsics, Czeglédi, Kurucz (Pálfi 78.) , Szemes, Farkas E. (Németh Á. 78.) , Gyürü, Oszkó, Farkas A., Seper (Hóbor 37.) , Balázs (Németh I. 73.)

Szeleste: Kovács M. - Nardai, Fülöp (Tóth 90.) , Riba (Pomper 54.) , Kovács A., Szabó, Kovács T. (Fehér 58.) , Varga (Gecse 90.) , Kovács R. (Pethő 86.) , Földi, Trittremmel

Gólszerzők: Farkas A. 54., ill. Fülöp 28., Kovács A. 2 (41., 70.), Kovács R. 84.

 

Az enerváltan futballozó, hosszú ideje fizikális, erőnléti gondokkal küzdő pecölieknek nem akart semmi sem összejönni a mérkőzésen, a vendégek viszont kíméletlenül kihasználták a helyzeteiket, így három ponttal gazdagodtak.

 

Söpte Sport Egyesület - Gencsapáti KSEE 2-1 (0-0)  Söpte, vezette: 

Söpte: Gombor - Mester, Németh, Kovács, Rómer (Kertes 87.) , Horváth, Hujber, Koronczai, Vámos, Koszokovits, Fogl (Udvardi 74.)

Gencsapáti: Horváth - Petrőczi, Janzsó, Varga (Tóth 77.) , Mester, Dancs, Tar (Kovács Gé. 67.) , Bokor, Egyed, Lőrincz (Szigetvári 82.) , Kovács Gá.

Gólszerzők: Mester 61., Hujber 90., ill. Dancs 87.

 

Felejthető első félidőt produkáltak a felek, a kapuk keveset forogtak veszélybe. A második félidőben átvette az irányítást a hazai együttes, Mester Bálint góljával előnybe is került, azonban a második találat nem akart összejönni. A  hajrá izgalmasra sikerült, előbb jogos büntetőből sikerült egyenlíteni a vendégeknek, majd Hujber Bálint utolsó percben szerzett góljával sikerült otthon tartania a söptei csapatnak a fontos három bajnoki pontot.

 

A csoport állása az alábbi linkre tekinthető meg.

 

Malomsoki CIntia

 

 

 

Savaria Fórum 33. évfolyam 6. szám - 2024.02.16.
Savaria Fórum 33. évfolyam 6. szám - 2024.02.16.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Felnőtt háziorvosi rendelés Szombathely 2024: az összes rendelési idő egy helyen
A felnőtt háziorvosi rendelés biztosítása Szombathelyen 2024-ben is marad önkormányzati feladat. Néhány helyen változik a rendelési idő, cikkünkben az összes városi felnőtt háziorvosi rendelővel kapcsolatos fontos információt megtalálja.
„Ami szép, ami jó, és amit el kell viselni” – interjú Rimányiné Kiss Anikó táncpedagógussal
Múlt hónapban töltötte be 90. életévét Rimányiné Kiss Anikó táncpedagógus. A legendás Savaria Táncegyüttes alapítójával, aki sosem bánta meg, hogy a színpad helyett a tanítást választotta, otthonában beszélgettünk.
Lemondott Novák Katalin, utoljára szólt államfőként
Tisztelt és számomra oly kedves magyar emberek határon innen és túl! Most Önökhöz szólok. Nem a politikusokhoz, a politikacsinálókhoz, hanem azokhoz, akiknek a szolgálatára két évvel ezelőtt felesküdtem.
Elhunyt a Virológiai Nemzeti Laboratórium fiatal vezetője
Tragikus hirtelenséggel, 46 éves korában meghalt Jakab Ferenc virológus, egyetemi tanár, a Pécsi Tudományegyetem innovációs rektorhelyettese, a Virológiai Nemzeti Laboratórium vezetője.
Kegyelmi botrány: Novák és Varga lemondásától Magyar Péter Partizán-interjújáig - repedezik a NER?
Csak kapkodták a fejüket, valósággal beleszédültek a hírfogyasztók az elmúlt napok hazai közéleti történéseibe, szombaton lemondott a köztársasági elnök, Novák Katalin, és a volt igazságügy miniszter, Varga Judit, akinek exférje, Magyar Péter olyan interjút adott vasárnap este a Partizánnak, hogy Rogán Antalnak és propaganda-felelős stábjának biztosan túlóráznia kellett. Összefoglaltuk, hogy mi történt hétfő estig a kegyelmi botrányban.
legfrissebbek
Négymilliárdos cigarettafogás a NAV-nál
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) nyomozói négymilliárd forint értékben foglaltak le ukrán gyártmányú cigarettát. Az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményük szerint az elmúlt évek legnagyobb illegális cigarettadepóját fedezték fel.
Három kocsi karambolozott a 87-es főúton Tanakajd és Táplánszentkereszt között (Videóval)
Félpályán haladhat a forgalom a 87-es főúton Tanakajd és Táplánszentkereszt között. Két embert szállítottak kórházba, számol be a hírről a 112press.hu Facebook-oldala.
A kánai menyegző a SZEDIK-ben
A Szombathelyi Evangélikus Diakóniai Központ (SZEDIK) és a Reményik Sándor Evangélikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Értünk? Értünk! - Tanuljunk együtt, egymástól, egy-másért! elnevezésű programja újabb állomásához ért: ezúttal a kánai menyegző történetébe csöppentek a negyedikes diákok és az intézmény fogyatékkal élő lakói.
Az eddigi legnagyobb főnyeremény halmozódott fel a magyarországi ötöslottón
A ötöslottón ezen a héten 6,45 milliárd forint a megnyerhető főnyeremény összege, amely a játék 67 éves történetének eddigi legnagyobb nyereményösszege - tájékoztatta a Szerencsejáték Zrt. szerdán az MTI-t.
Megtisztítják a patakmedreket
A december 23-i áradás nagyon sok hordalékot hagyott a Perint és az Arany-patak városi szakaszain, így a Derkovits-városrészen is.Sokan fordultak hozzám az elmúlt hetekben azzal a kéréssel, hogy a hordalék, a szemét legyen eltakarítva, írja Facebook-oldalán dr. Czeglédy Csaba (független), a körzet képviselője.