km/óra
  2024.06.15., szombat  •  Jolán, Vid napja
Nyereményjáték: Nyerj egy cabriót!
Megyei II. osztály, északi csoport: hétig jutott az Újperint, négy pályán is döntetlen született

Megyei II. osztály, északi csoport: hétig jutott az Újperint, négy pályán is döntetlen született

Az Uraiújfalu Gércén diadalmaskodott, a Gencsapáti pedig hazai környezetben aratott győzelmet.

 

SCHOTT Lukácsháza SE - Szeleste-Pósfa SE 2-2 (0-1)  Lukácsháza, vezette: Szabó III.

Lukácsháza: Bán - Kondics (Lévai, 71.) , Gombás, Pungor (Tóth, 71.) , Horváth M. (Gyüre, 84.) , Németh (Takács, 53.) , Léhmann (Kovács, 53.) , Szűcs, Horváth K., Rozmán, Bősze

Szeleste-Pósfa: Szentgyörgyvári - Nardai, Tóth, Maráczi, Fülöp, Pethő (Pomper, 72.) , Riba, Kovács R. (Horváth D., 72.) , Horváth R. (Horváth L., 87.) , Szabó (Kovács T., 60.) , Földi

Gólszerzők: Horváth K. 2 (56., 79.), ill. Pethő 6., Kovács R. 50.

 

Az éllovas Lukácsháza az 50. percben kétgólos hátrányba került a Szeleste ellen, azonban ez sem törte meg a csapatot és az 56., valamint a 79. percben szerzett találatokkal egyenlíteni tudtak, megőrizve ezzel veretlenségüket és első helyüket a tabellán. 

 

CONOIL Merseváti SE - Sé Honvéd SE 2-2 (1-1)  Mersevát, vezette: Árpád

Mersevát: Homlok - Gönye (Takács M., 79.) , Pethő, Csite, Horváth, Orbán (Dénes, 46.) , Fülöp, Nagy, Takács B. (Czupor, 57.) , Balogh, Döbröntei

Sé: Földi - Szalay, Kiss Mihály, Kiss Márton (Kovács, 71.) , Kovács, Werderits (Hancz, 46.) , Muzsai (Farkas, 58.) , Nemes, Tóth (Vámos, 90.) , Kiss Máté (Sümegi, 58.) , Uri

Gólszerzők: Orbán 35., Horváth 83., ill. Nemes 27., Sümegi 88.

 

A várakozásoknak megfelelően kemény, hajtós mérkőzést játszott egymással a két csapat. A hazaiak remek felfogásban futballozva feledtették az elmúlt hét fiaskóját, a vendégeknek azonban az utolsó percekben sikerült kiharcolni a pontszerzést. A döntetlen összességében reális eredménynek mondható.

 

Gérce-Vásárosmiske KSE - Uraiújfalu SE 1-2 (0-1)  Gérce, vezette: Héra

Gérce-Vásárosmiske: Fehér - Ódor, Lakatos, Lőrincz, Pethő, Lerik, Mórocz (Komáromi, 43.) , Major, Nunkovics, Kovács, Csonka

Uraiújfalu: Horváth - Szabó M., Gáspár (Agg, 69.) , Gallen, Szabó B., Kollárits, Németh, Pungor, Kovács, Keszei, Simon (Burka, 85.)

Gólszerzők: Lőrincz 57., ill. Kovács 39., Csonka 51. (öngól)

Kiállítva: Pethő 83. (Gérce-Vásárosmiske)

 

Két veretlen együttes csapott össze Gércén vasárnap délután. A találkozó végül egygólos uraiújfalui győzelmet hozott, a vendégek pedig ezzel a sikerrel tovább üldözik a listavezető Lukácsházát. 

 

Gencsapáti KSE - Boba SE 2-0 (1-0)  Gencsapáti, vezette: Németh

Gencsapáti: Horváth - Janek, Kovács, Roshko, Soldatenko (Szigetvári, 85.) , Dancs, Fülöp (Skrapits, 62.) , Bokor (Tóth, 79.) , Sulyok (Varga, 62.) , Egyed, Lőrincz

Boba: László - Balogh, Pityer, Fodor (Magyar, 70.) , Sütő (Heim, 55.) , Kozári, Szabó, Dákai, Medve (Papp, 55.) , Fehér (Szigeti, 70.) , Kovács

Gólszerzők: Soldatenko 33., Varga 91.

 

A hazai csapat mindenképpen szerette volna otthon tartani aa három pontot, ennek megfelelően pedig az első játékrészben nagy nyomás alá is helyezte a vendégek kapuját. Több nagy lehetőség is kimaradt gencsi oldalon, egy szépségdíjas szabadrúgásból azonban sikerült megszereznie a vezetést a házigazdának. A második játékrészben a Boba egy teljesen más arcát mutatta, s a hazaiak asszisztálásával közel is állt az egyenlítéshez, újabb gólt viszont a gencsiek szereztek, akik egy kontra végén lezárták a mérkőzést. A házigazda egy küzdős mérkőzésen gyűjtötte be a három pontot egy szervezetten, motiváltan játszó Boba ellen.

 

Újperinti SE - Kemenesalja FC 7-0 (4-0)  Szombathely, vezette: Talabér

Újperint: Szlámer - Takács, Kovács Zs. (Tóth, 74.) , Viszket (Németh, 67.) , Hujber, Varga, Péter (Szabó, 67.) , Hegedűs (Egyed, 67.) , Sásdi, Nyári, Kovács A.

Kemenesalja: Bakos - Belegrai, Szakál (Smidéliusz, 26.) , Őri, Géczi, Czöndör, Németh (Pethő, 46.) , Erdélyi, Kolompár (Fülöp, 59.) , Varga, Ölbei

Gólszerzők: Viszket 9., Kovács Zs. 29., Varga 39., Kovács A. 42., Egyed 80., Szabó 2 (84., 88.)

 

A hazaiak a Boba elleni vereség után mindenképpen javítani szerettek volna, ezt pedig egy magabiztos, 7-0-s győzelemmel meg is tették.

 

Kemenesmagasi FC - Pecöl SE 3-3 (1-2)  Kemenesmagasi, vezette: Magyar

Kemenesmagasi: Papp - Poós, Berghoffer, Molnár Zs., Horváth, Solymos (Fülöp, 46.) , Király, Palotai, Molnár T., Sebestyén (Princzes, 68.) , Takács

Pecöl: Kollarics - Pálfi, Kurucz Ki., Svób (Szemes, 11.) , Kurucz Ke. (Boncz, 48.) , Oszkó, Farkas, Kiss, Hóbor, Seper, Balázs (Horváth, 48.)

Gólszerzők: Berghoffer 10., Horváth 51., Molnár T. 85., ill. Farkas 6., Szemes 39., Horváth 66.

 

A hazai csapat a második félidőben nyújtott teljesítménye alapján otthon tarthatta volna a három pontot. 

 

Alsóújlaki SC - Bozsoki SE 0-0 (0-0)  Alsóújlak, vezette: Elek

Alsóújlak: GÁBOR - GAMPEL DO. (Káldi, 85.) , KAPOSI, Gampel Dá. (Tóth, 58.) , Varga K. (Nagy, 76.) , PADOS (Toldi, 85.) , Varga Á., Varga N., ÓDOR, Ország (Vasas, 46.) , VARGA R.

Bozsok: Farkas - Bigner, Kratochwill, Nagy, Szenteleki (Dobány, 46.) , Pál, Dévényi, Németh (Iker, 85.) , Tompek (Kovács, 74.) , Kiss, Kaposi

 

Az Alsóújlak pontosan tudta, hogy a Bozsok gárdája remek játékerőt képvisel az idei kiírásban is, ettől függetlenül hazai környezetben mindenképpen a szurkolók kiszolgálása, valamint a győzelem volt a cél. Az első félidőben kóstolgatták, felmérték egymást a felek, kemény, küzdelmes mezőnyjáték volt, igazán komoly gólhelyzet nem alakult ki. A fordulást követően aztán az Alsóújlak közelebb állt a győzelemhez, több ígéretes kontrát is vezetett, a Bozsok hálóőre azonban remek napot fogott ki és nem lehetett túljárni az eszén. Egy tipikus egygólos mérkőzést játszott egymással a két együttes, melynek remek játékvezetői ténykedés mellett pontosztozkodás lett a vége. Az Alsóújlak sok sikert kíván a Bozsoknak a folytatáshoz. 

 

A csoport állása ide kattintva tekinthető meg.

 

Malomsoki Cintia

 

 

 

 

 

Nyereményjáték: nyerj egy kabriót!
Katasztrófavédelem álláshirdetés 2024
Savaria Fórum 33. évfolyam 23. szám - 2024.06.14.
Savaria Fórum 33. évfolyam 23. szám - 2024.06.14.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Rengeteg utat lezártak az áradás miatt a megyében
Az árvíz miatt egyre tovább bővül a lezárt utak listája a megyében.
Minden idők legmagasbb vízszintjét várják a Rábán, óriási a készültség (képgaléria)
Továbbra is nagy a készültség Körmenden, rekord vízállással tetőzhet a Rába. A hidat lezárták, több folyómenti kiskert és a szabadidőközpont is víz alá került. Az eddigi 520 centiméter legmagasabb vízállásnál 20 centivel magasabb vízszintre számítanak.
Választási eredmények 2024: árad a Rába, kiderül, ki vezetheti Szombathelyt
Miközben rekordközeli áradat érkezik a Rábán, harmadfokú készültség van a Pinkán, eldől, hogyan szerepeltek a pártok, polgármester- és képviselőjelöltek a városban, a vármegyében és az országban. Árad-e a Tisza is, meglesz a Fidesz-KDNP 50 százaléka, ki esik az ötszázalékos küszöb alá a kis pártok közül? Élő hírfolyamunk a 2024-es önkormányzati és EP-választási eredményekről.
A Rába és a Pinka áradása miatt ezek az utak továbbra sem járhatóak Vas vármegyében
A Rába és a Pinka kiöntése miatt összesen nyolc, belvíz okán pedig egy alacsonyabb rendű összekötő út járhatatlan az Útinform kedd kora reggeli tájékoztatása szerint. Mutatjuk, melyek ezek.
A Pinka meghaladta a valaha mért legmagasabb vízszintet, a Rába tetőzött már
A vártnál alacsonyabb szinten tetőzött a Rába: az előre jelzett 530 helyett hétfőn este 9 órakor 477 centiméteres csúcsot mértek Körmendnél. A belvárosi hidat tegnap lezárták, ma reggel pedig újra megnyitották. A Pinka meghaladta a valaha mért legmagasabb vízszintet, felső folyásán elkezdődött az apadás, az alsó szakaszon még árad. A védekezési munkák zajlanak, nagy az összefogás a falvakban. Továbbra is több út járhatatlan a vármegyében.
legfrissebbek
Foci Eb 2024: átszáguldott a német válogatott a harmatos skótokon a nyitómeccsen
A papírforma érvényesült a labdarúgó Eb nyitómeccsén: a házigazda Németország 5-1-re verte Skóciát. A magyar válogatott szombaton lép  pályára Svájc ellen. 
A Nemzeti Választási Bizottság befejezte az újraszámlálást, Karácsony maradt a főpolgármester
Több órás tárgyalás után a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) befejezte a főpolgármester-választás érvénytelen szavazatainak újraszámlálását. Sasvári Róbert, az NVB elnöke kihirdette, hogy a 24592 érvénytelen szavazat közül 560 szavazatot minősítettek érvényesnek, olvasható a 444.hu-n.
Rossi: Nincs kérdőjel a Svájc elleni kezdőcsapatot illetően
Marco Rossinak, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának a fejében már készen van az a kezdőcsapat, amelyet pályára küld majd a németországi Európa-bajnokság szombaton 15 órakor sorra kerülő Svájc elleni mérkőzésén.
Inkantáció: légies és lírai pillanatok feketén-fehéren a fotókon
Légies és lírai pillanatok feketén-fehéren - ezt az alcímet viseli Büki László fotóriporter Inkantáció című kiállítása, amely a könyvhét keretében nyílt meg a Berzsenyi Dániel Könyvtárban csütörtökön. 25 fénykép látható a tárlaton, közös vonásuk, hogy táncot és a zenét örökítenek meg.
Programajánló – Szombathely: Bloomsday, ökofesztivál és szurkolói ház
A június 14-15-ei hétvégén sem kell unatkozniuk a Szombathelyen élőknek, többféle programlehetőséget kínálnak a szervezők. A jövő hét is tartogat érdekességeket.