km/óra
  2023.02.02., csütörtök  •  Karolina, Aida napja
Megyei I. osztály: egy hazai, valamint egy vendég siker a vasárnapi nap termése

Megyei I. osztály: egy hazai, valamint egy vendég siker a vasárnapi nap termése

A Táplán a Sárvárt verte hazai környezetben, a Vép pedig Szarvaskendről távozott három ponttal.

 

Két találkozóval zárult vasárnap a megyei I. osztály 8. játéknapja, a Táplán együttese a Sárvárt látta vendégül, míg a Szarvaskend a Vép együttesét fogadta.

 

Vasi Bádogos Kft. Táplán SE - Sárvár FC 3-0 (2-0) Táplánszentkereszt, vezette: Bíró

Táplán: Gyécsek - Farkas, Németh (Fürdős, 85.) , Huszár (Mercs, 46.) , Polgár, Rosner, Markó (Gombos, 67.) , Manganelli, Szakasics, Polyák (Kiss, 89.) , Vidák

Edző: Borbás János

Sárvár: Velladics - Németh, Fülöp, Tokaji, Toldi (Szakos, 74.) , Károlyi, Fider, Taródi (Takács, 46.) , Czirók, Sinka (Szabó, 86.) , Szemes

Edző: Nagy Dániel

Gólszerzők: Németh 19., Vidák 2 (36., 54.) 

 

A Sárvár meglepte a hazaiakat az első húsz percben, több helyzetet is kialakított, Gyécsek kapus bravúrjaira volt szüksége a Táplánnak, hogy ne vezessenek a vendégek. A folytatásban aztán kezdett éledezni a házigazda, megszerezte a vezetést, majd rá is rúgott egyet az első találatra. A második játékrészt is jól kezdték a hazaiak, gyorsan gólt szereztek, ezzel pedig ki is alakult a végeredmény. A Sárvárt dicséret illeti bátor játékáért, felvállalták a nyílt sisakos futballt, a nagyobb rutin döntött a hazaiak javára. 

 

Szarvaskend SE - Vép VSE 0-4 (0-3)  Szarvaskend, vezette: Szabó I.

Szarvaskend: Esztergályos - Velekei ,Csillag (Wolf, 66.) , Jóna (Somogyi, 66.) , Kis-Nemes (Nagy Ádám, 75.) , Földes, Törő (Nagy Ádám, 75.) , Tompa, Tuboly, Kunovics, Kopfer

Edző: Kovács Kálmán

Vép: Bezdi B. - Németh, Czeglédi (Kiss, 75.) , Beke, Szalai R. (Niksz. 65.) , Szalay, Bezdi Sz. (Berta, 75.) , Szalai M., Szendrődi, Takács Á. (Illés, 65.) , Takács M. (Balikó, 75.)

Edző: Simon Miklós

Gólszerzők: Szalay 7., Szalai R. 27., Takács Á. 36., Beke 72.

 

A vendégek kezdték jobban az összecsapást, alkalmazkodtak a szarvaskendi pálya talajához és méretéhez, a szünetre pedig háromgólos előnyre tettek szert. A folytatásban a hazaiak szerkezetet váltottak, ez helyzetekben, lövésekben is megmutatkozott, az újabb találatot viszont újfent a vépiek szerezték, akik jó játékvezetés mellett, a mérkőzést összképét tekintve megérdemelt győzelmet arattak. 

 

A tabella, valamint a forduló teljes eredménysora az alábbi linkre kattintva tekinthető meg.

 

Malomsoki Cintia

 

Savaria Fórum 32. évfolyam 2.szám - 2023.01.28.
Savaria Fórum 32. évfolyam 2.szám - 2023.01.28.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Évnyitó nyugdíjas összejövetelt tartottak a déli városrészen
A déli várorész nyugdíjas klubja összeállította a következő hónapok eseménynaptárát is, írják közösségi oldalukon.
Ismét sok újszülöttet köszönthetünk Szombathelyen
Íme, a legfrissebb anyakönyvi hírek városunkból.
Életveszélyesen megsérült egy gyalogos Táplánszentkeresztnél - KIA ütötte el a 87-esen
A munkából hazatérő asszonyt a 87-es főút szélén tette ki a dolgozókat szállító taxi. A nő át akart kelni a túloldalra, de egy Szombathely felé tartó KIA elütötte. Életveszélyes sérüléseket szenvedett, írja a 112press.hu.
Az elbocsátások ellen demonstráltak a tanárok Szombathelyen
Ismét demonstráltak a tanárok Szombathelyen: ezúttal a Paragvári Iskola előtt azért emelték fel a szavukat, mert az iskola egyik oktatója, Szecsődi Tímea fenyegető hangvételű levelet kapott a tankerülettől amiatt, hogy részt vett a polgári engedetlenségi akcióban.
Késsel lábon szúrta az intézkedő rendőrt egy kamaszfiú
Késsel lábon szúrta a vele szemben intézkedő rendőrt egy 16 éves fiú szerda este egy Fejér vármegyei településen - közölte a Központi Nyomozó Főügyészség csütörtökön az MTI-vel.
legfrissebbek
A pénztáros nem szkennelte be a termékeket, így társa fizetés nélkül vihette ki azokat a celldömölki boltból
A Sárvári Járási Ügyészség üzletszerűen elkövetett lopás bűntette miatt emelt vádat azzal a férfival és nővel szemben, akik a vád szerint 2022 júniusában, egy celldömölki áruházból kilenc alkalommal loptak el különféle termékeket, olvasható a Vas Vármegyei Főügyészség közleményében.
A helyiekkel együtt gondolkodnának a jövő városáért
Németh Ákos tanácsnok arra kér mindenkit közösségi oldalán, hogy gondolkodjanak együtt a jövő városáért, vegyenek részt minél többen a JUSTNature projektben. Dr. Nemény András polgármesterrel közösen videóban kérnek segítséget a városlakóktól.
Júniusban véget ér a járvány Ausztriában
A szövetségi kormány tegnapi ülésén döntött a koronavírus elleni intézkedések befejezésének ütemtervéről – majdnem pontosan három évvel az első megerősített ausztriai esetek után. A szabályokat a nyárig fokozatosan kell kivezetni, és Ausztria június 30-án visszatér a „normál működéshez“, írja az orf.at.
Menesztették a szombathelyi 112-es Hívásfogadó Központ vezetőjét
Szakmai nap a komplex rehabilitáció jegyében
A PTE Egészségtudományi Kar és az at.home oktatási kutatóközpont 2023. február 7-én szakmai konferenciát rendez. A PTE Egészségtudományi Kar és az at.home oktatási kutatóközpont február 7-én, kedden szakmai konferenciát rendez. Az esemény első felében a rehabilitáció szerepét járják körbe városi, sportolói és egyetemi szempontból. Az esemény további részében tudományos előadásokon vizsgálják meg, hogyan segíthet a rehabilitáció az ortopédiai betegállátásban vagy a csontritkulás kezelésében. A rendezvény online is követhető. A rendezvény online is követhető.