km/óra
  2024.02.24., szombat  •  Szőkőnap napja
Beveszi a rendőrség a Savaria Plazát

Beveszi a rendőrség a Savaria Plazát

A Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Alosztályának munkatársai a Savaria Plazában várják a látogatókat 2023. december 1-jén pénteken, 11 és 15 óra között.

Mint a police.hu-n írják, az információs pontnál a szakemberek hasznos tanácsokkal látják el a hozzájuk érkezőket. Legyen szó az adventi időszakban előforduló bűncselekmények megelőzési lehetőségeiről vagy az online vásárlás veszélyeiről, munkatársaik felkészülten várják a felmerülő kérdéseket, melyekre igyekeznek minél szélesebb körű válaszokkal szolgálni.

A helyszínen különböző, bűnmegelőzési témájú feladványokat is megoldhatnak a vállalkozó szelleműek, akik a megoldásokért cserébe, a praktikus ajánlások mellett, apró ajándékkal távozhatnak.

Az online vásárlások esetén is kiemelt figyelmet kell fordítani az óvatosságra és a tudatosságra!

Amennyiben weboldalon keresztül szeretnék a karácsonyi ajándékot megrendelni, mindig mérlegeljék az előre utalás kockázatait és az utánvéttel történő fizetés költségét! Megéri vajon a kockázatot, hogy az előbbit választja inkább, mintha az utánvét költségét vállalná? Csak biztonságos internetkapcsolat használatakor fizessen, ne használjon ingyenes vagy nyilvános wifihálózatokat! Kezelje megfelelően, óvakodjon a hihetetlenül jó ajánlatokat kínáló reklámoktól vagy a csodát ígérő termékektől! – tanácsolja a rendőrség.

Savaria Fórum 33. évfolyam 6. szám - 2024.02.16.
Savaria Fórum 33. évfolyam 6. szám - 2024.02.16.
tematikus oldalak