km/óra
  2024.06.17., hétfő  •  Laura, Alida napja
Nyereményjáték: Nyerj egy cabriót!
Meghalt az árokba borult VW vezetője Csepregen

Meghalt az árokba borult VW vezetője Csepregen

Feltehetőleg rosszul lett a volán mögött egy középkorú férfi Csepregen, a Kossuth Lajos utcában. Az autó kis sebességgel vízelvezető árokba hajtott, ahol az oldalára borult, a férfi pedig átesett az anyósülés elé. A sofőr életét már nem lehetett megmenteni.

 

Nem messze otthonától vesztette életét egy férfi Csepregen, a Kossuth Lajos utcában. A sofőr egy közeli helyre indult és nem kapcsolta be a biztonsági övét. Nem sokkal elindulás után feltehetőleg rosszul lett a Volkswagen volánja mögött, az autó áttért a menetirány szerinti bal  oldalra, majd kis sebességgel árokba hajtott, ahol a jobb oldalára borult. A járművezető átesett a jobb első ülés elé, fejjel előre, írja a 112Press.


A férfit csepregi tűzoltók szabadították ki az autóból, a szélvédőn keresztül, a mentők pedig azonnal megkezdték az újraélesztését, de nem jártak sikerrel.


Közeli hozzátartozójának elmondása alapján az áldozatnak volt ismert betegsége, ami okozhatott nála rosszullétet. 


A rendőrség igazságügyi szakértő bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit.

 

Fotó: Tánczos Mihály/112Press

Nyereményjáték: nyerj egy kabriót!
Katasztrófavédelem álláshirdetés 2024
Savaria Fórum 33. évfolyam 23. szám - 2024.06.14.
Savaria Fórum 33. évfolyam 23. szám - 2024.06.14.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Minden idők legmagasbb vízszintjét várják a Rábán, óriási a készültség (képgaléria)
Továbbra is nagy a készültség Körmenden, rekord vízállással tetőzhet a Rába. A hidat lezárták, több folyómenti kiskert és a szabadidőközpont is víz alá került. Az eddigi 520 centiméter legmagasabb vízállásnál 20 centivel magasabb vízszintre számítanak.
A Pinka meghaladta a valaha mért legmagasabb vízszintet, a Rába tetőzött már
A vártnál alacsonyabb szinten tetőzött a Rába: az előre jelzett 530 helyett hétfőn este 9 órakor 477 centiméteres csúcsot mértek Körmendnél. A belvárosi hidat tegnap lezárták, ma reggel pedig újra megnyitották. A Pinka meghaladta a valaha mért legmagasabb vízszintet, felső folyásán elkezdődött az apadás, az alsó szakaszon még árad. A védekezési munkák zajlanak, nagy az összefogás a falvakban. Továbbra is több út járhatatlan a vármegyében.
A Rába és a Pinka áradása miatt ezek az utak továbbra sem járhatóak Vas vármegyében
A Rába és a Pinka kiöntése miatt összesen nyolc, belvíz okán pedig egy alacsonyabb rendű összekötő út járhatatlan az Útinform kedd kora reggeli tájékoztatása szerint. Mutatjuk, melyek ezek.
Rengeteg utat lezártak az áradás miatt a megyében
Az árvíz miatt egyre tovább bővül a lezárt utak listája a megyében.
Eligazol a Haladás futsalcsapatának meghatározó légiósa
A zöld-fehérekkel 3-3 magyar bajnoki címet és Magyar Kupa győzelmet nyert brazil Luiggi Longo külföldön folytatja pályafutását.