km/óra
  2023.12.09., szombat  •  Natália napja
Suzuki S Cross Suzuki Castrum
Suzuki Swift Suzuki Castrum
Suzuki Vitara Suzuki Castrum
Maszkos férfi rabolt ki egy dohányboltot Szombathelyen

Maszkos férfi rabolt ki egy dohányboltot Szombathelyen

Szombaton délután érkezett a rabló a Vörösmarty Mihály utcában található dohányboltba. Úgy tudjuk, hogy az eladót nem bántotta írja a 112press.hu.

A tudósítás szerint: Nyomozók és kutyás rendőr érkezett szombaton délután a szombathelyi Vörösmarty Mihály és a Szent Márton utcák kereszteződésében található nemzeti dohánybolthoz.

A rendőrök körbeszalagozták a területet és teljes védőfelszerelésben dolgoztak a boltban.

Úgy tudjuk, hogy egy maszkos férfi tért be a trafikba és valamennyi bevétellel távozott. Sokan nem tudják, hogy nincsenek milliós összegek a dohányboltok kasszáiban és évről évre egyre többen bankkártyávl fizetnek, így jelentősen csökkent a készpénzforgalom.

A helyszínre kutyás rendőr is érkezett és Dexter kutya határozottan megindult a nyomon. Rendőrök a belvárosban, Szombathelyen

Az elmúlt években a szombathelyi rablók rendre rendőrkézre kerültek. Egyikőjükről a 112Press írta meg, hogy az utolsó magyar halálraítéltről van szó, aki álnéven élt Szombathelyen. A férfi a szomszédainak azt mondta, hogy a kislánya autóbalesetben meghalt, valójában azonban ő ölt meg egy kislányt, miután megerőszakolta.Akadt olyan fegyveres rabló is, aki csupán néhány óráig örülhetett a zsákmányának, mielőtt a TEK körbevette a házat, ahol egy albérletben élt.

(Fotó: Tánczos Mihály)

Savaria Fórum 32. évfolyam 44. szám - 2023.12.08.
Savaria Fórum 32. évfolyam 44. szám - 2023.12.08.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
December 10-től a teljes szakaszon a MÁV közlekedteti a Szombathely-Budapest InterCityket
Több jelentős változás is ételbe lép a 2023/24. évi közforgalmú vasúti menetrend bevezetésével. Idén december 10-től a két személyszállítást végző vasúttársaság, a MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. is áttér a járat alapú közlekedésre, olvasható a GYSEV közleményében.
Felnőtt háziorvosi rendelés Szombathely 2024: az összes rendelési idő egy helyen
A felnőtt háziorvosi rendelés biztosítása Szombathelyen 2024-ben is marad önkormányzati feladat. Néhány helyen változik a rendelési idő, cikkünkben az összes városi felnőtt háziorvosi rendelővel kapcsolatos fontos információt megtalálja.
Itt vannak a 2023-as szombathelyi adventi vásár programjai
November 24-én nyílik meg a szombathelyi Fő téri 2023-as adventi vásár. Itt vannak a részletes programok.
Megnyílt 2023. adventi vására, amit minden szombathelyinek látnia kell
A Fő téren felgyúltak a fények, elindult az adventi kisvonat, és forralt bor illata száll: megnyílt Szombathely minden eddiginél látványosabb adventi vására.
Folytatódnak a pályaépítési munkák a szombathelyi vasútállomáson, módosulnak a menetrendek
Szombathely állomáson 2024. január 31-ig tovább folytatódnak a pályaépítési munkálatok. A vágányzár alatt a Szombathely állomásról induló és érkező vonatok többsége módosított menetrend szerint közlekedik, áll a GYSEV közleményében.