km/óra
  2024.06.20., csütörtök  •  Rafael napja
Üdv köztünk, Krisztián és Johanna – Újabb ikerpárral gyarapodott Szombathely

Üdv köztünk, Krisztián és Johanna – Újabb ikerpárral gyarapodott Szombathely

Íme, a legfrissebb anyakönyvi hírek Szombathelyről!

SZÜLETÉS:

Nyul János és Kocsis Krisztina fia: Krisztián és leánya Johanna (ikrek), Kékesi Elek és Gaider Ildikó fia: Milán, Németh Zsolt Tibor és Horváth Krisztina Mária leánya: Rella, Topor Gábor és Polgár Katalin fia: Áron, Dobos Máté és Dankovits Kitti leánya: Milla, Németh László és Bocsi Nikolett fia: Nimród László, Balogh Róbert és Nagy Tünde fia: Róbert, Bakos Bence és Horváth Mónika fia: Bence, Cserkis Csaba és Tóbiás Klaudia fia: Mirkó, Kiss László és Molnár Zsófia fia: László, Ratkai Dániel és Balaton Zsófia leánya: Szófia, Sin Roland Gergő és Gyetvai Dorottya fia: Hunor, Flódung Dávid és Maródi Nikoletta fia: Noel, Csík Adrián és Szűcs Emese leánya: Zselyke, Dedics Ádám és Bogdán Nikoletta fia: Vencel, Király Zoltán és Papp Noémi leánya: Flóra Anna, Nagy Gábor és Horváth Izabella leánya: Nina, Németh Zoltán és Koczka Viktória leánya: Emma, Pados Róbert és Kiss Rebeka fia: Ménrót Róbert, Bartik Dávid és Kálmán Viktória leánya: Zelina, László Roland és Papp Noémi Katalin fia: Marcell, Kanczler Péter és Pendli Alexandra fia: Zénó, Peresztegi István és Cseh Anikó fia: István Martin, Bódis Csaba és Erdei Brigitta Tímea leánya: Gréta, Rakos Bence és dr. Ritz Roxána leánya: Emma és fia: Teodor, Rácz Márk és Pados Nikoletta leánya: Franciska


HÁZASSÁG:

Merk Milán és Tokaji-Nagy Fanni Éva, Gazdag Róbert és Erdélyi Ilona, Szigethy Antal László és Pálfi Nikoletta


HALÁLESET:

Németh Ernőné Cseledi Anna, Jámbor János Lászlóné Kovács Zsófia, Vaska László Andrásné Kovács Zsuzsánna, Krajczár Györgyné Szabados Erzsébet, Sohár Gyuláné Szalai Márta, Andics János, Horváthné Turcsán Erzsébet Anna, Fodor Imre, Völler László Istvánné Magdics Zsuzsanna, Viola Lászlóné Galambos Edit, Kálmán Tiborné Horváth Rozália Borbála, Timár Imréné Teklits Klotild, Karácsonyi Tamás, Csonka Jenőné Nagy Etelka, Mészáros Jozef, Szabó Dezsőné Kopácsi Jolán, Viszked Zsolt, Nagy Zsuzsánna Márta

 

Fotó: Pixabay

Savaria Fórum 33. évfolyam 23. szám - 2024.06.14.
Savaria Fórum 33. évfolyam 23. szám - 2024.06.14.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Záporok és jégeső miatt adtak ki riasztást vármegyénkre is
Öt megyére adott ki figyelmeztetés zivatarok miatt szombaton a HungaroMet. Az előrejelzés szerint késő délutántól záporok alakulhatnak ki Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom, Vas, Veszprém és Zala megyében. Vasárnap pedig az északkeleti, keleti megyékben alakulhatnak ki zivatarok.
Minden idők legmagasbb vízszintjét várják a Rábán, óriási a készültség (képgaléria)
Továbbra is nagy a készültség Körmenden, rekord vízállással tetőzhet a Rába. A hidat lezárták, több folyómenti kiskert és a szabadidőközpont is víz alá került. Az eddigi 520 centiméter legmagasabb vízállásnál 20 centivel magasabb vízszintre számítanak.
Bloomsday 2024: az itt és most ünnepe
30. alkalommal ünnepli Szombathely városa, hogy James Joyce Ulyssesének főhősét, Leopold Bloomot szombathelyi származásúként írta bele a világirodalomba. Az idei, háromnapossá bővült ír–magyar fesztivál, a Bloomsday első napján már nyilvánvalóvá vált, hogy városunk minden idők legszínesebb kortárs művészeti fesztiválja vette kezdetét, melyen a magaskultúra és könnyedebb szórakozás egyaránt képviselteti magát.
Sorsolás: gazdára talált nyereményjátékunk fődíja, a FIAT kabrió
Közjegyző jelenlétében kedden délelőtt megtörtént a májusban indult nyereményjátékunk sorsolása és gazdára talált a FIAT 500-as kabrió.
A Pinka meghaladta a valaha mért legmagasabb vízszintet, a Rába tetőzött már
A vártnál alacsonyabb szinten tetőzött a Rába: az előre jelzett 530 helyett hétfőn este 9 órakor 477 centiméteres csúcsot mértek Körmendnél. A belvárosi hidat tegnap lezárták, ma reggel pedig újra megnyitották. A Pinka meghaladta a valaha mért legmagasabb vízszintet, felső folyásán elkezdődött az apadás, az alsó szakaszon még árad. A védekezési munkák zajlanak, nagy az összefogás a falvakban. Továbbra is több út járhatatlan a vármegyében.