km/óra
  2024.04.18., csütörtök  •  Andrea, Ilma napja
Kővel dobtak meg ismeretlenek egy autót az M86-oson Zanatnál (frissítve)

Kővel dobtak meg ismeretlenek egy autót az M86-oson Zanatnál (frissítve)

Kővel dobtak meg gyerekek reggel egy autót Zanatnál, az M86-os feletti hídról, számoltak be róla Zanat közösségi oldalán. A kocsi szélvédője betört.

 

Mint ahogy az a posztban is olvasható, a gyerekek Zanatnál, az M86-os felett húzódó hídról dobták a követ az autóra, melynek a szélvédője betört. Szerencsére a sofőrnek az ijedségen kívül nem esett nagyobb baja. Az autós elmondása szerint személyleírást is tudott adni a kiérkező rendőrnek, akiknek a bejegyzésben megköszönte a segítséget.

Frissítés: 

Mint azt a Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivőjétől, Seffer Lilla r. őrnagytól megtudtuk, a Szombathelyi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat bűntetőeljárást jelenleg ismeretlen tettes ellen. A megkeresésben szereplő bűncselekmény – alapesete –  három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő. Hasonló bűncselekményről az adott útszakaszon az idén nem érkezett feljelentés a Szombathelyi Rendőrkapitányságra.

 

 

Illusztráció: pixabay.com

Savaria Fórum 33. évfolyam 14. szám - 2024.04.12.
Savaria Fórum 33. évfolyam 14. szám - 2024.04.12.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Szombaton elstartol a Spartan, itt vannak a részletek
Április 13-án, szombaton Szombathelyre érkezik a Spartan, a világ egyik legnépszerűbb akadályfutó versenysorozata. Több ezer magyar és nemzetközi versenyzőt várnak a szervezők. Épülnek a látványos akadálypályák, melyek csak arra várnak, hogy szombat reggel nyolc órakor elstartoljanak a versenyzők. Szólunk előre, hogy több utcában is forgalomkorlátozás lesz.
Spártaiaktól pezsgett Szombathely – Íme a Spartan Race eredményei!
Szombaton Szombathelyre érkezett a világ egyik legnépszerűbb akadályfutó versenysorozata, a Spartan Race. Reggel 8 és este 6 óra között több ezer magyar és nemzetközi versenyző száll harcba öt kategóriában, és már rögtön az elsőnél van miért büszkének lennünk: a szombathelyi Kívés Bendegúz dobogóra állhatott.
Felnőtt háziorvosi rendelés Szombathely 2024: az összes rendelési idő egy helyen
A felnőtt háziorvosi rendelés biztosítása Szombathelyen 2024-ben is marad önkormányzati feladat. Néhány helyen változik a rendelési idő, cikkünkben az összes városi felnőtt háziorvosi rendelővel kapcsolatos fontos információt megtalálja.
Áprilisi nyárra téli zimankó: kifehéredett a Kőszegi-hegység csúcsa
Kifehéredett az Írottkő kedden délelőtt: az Astromet Facebook-oldal élő videóban jelentkezett be a Kőszegi-hegységből, jég- és hódara, illetve hó hullott a nulla fok körüli hőmérsékleten.
Szombathely Deák Ferenc utca 3. alatti gyermekorvosi rendelő - Dr. Gecse-Kálózi Patrícia rendelési idő
Dr. Gecse-Kálózi Patrícia gyermekorvos rendelési ideje 2024-ben március 1-től a Deák Ferenc utcai gyermekorvosi rendelőben, Szombathelyen.