km/óra
  2024.05.25., szombat  •  Orbán napja
Nyereményjáték: Nyerj egy cabriót!
Képviselői keretből került kishajó a Csicsergő Bölcsőde udvarára

Képviselői keretből került kishajó a Csicsergő Bölcsőde udvarára

Új kültéri játékelemmel, egy kishajóval bővült a Csicsergő Bölcsőde udvara, amelyet a gyermekek már birtokba is vettek. Hétfőn délelőtt Horváth Soma, a választókerület képviselője, alpolgármester (Éljen Szombathely!) jelképesen átadta a játékot a kicsiknek.

Horváth Soma elmondta: a Derkovits lakótelepen az elmúlt öt évben négy közterületi játszóteret újítottak fel, ám nem feledkeznek meg a legkisebbekről sem. „Minden szombathelyi gyermeknek megjár, hogy minőségi környezetben tölthesse napjait”, hangsúlyozta az alpolgármester, aki idei képviselői keretéből ajánlott fel 300 ezer forintot a játék beszerzésére. A körzet képviselője hozzátette: úgy tervezi, hogy a városrészben lévő többi intézményben is új játékokat vásároljanak.


Pósfainé Sebestyén Bianka, a Szombathelyi Egyesített Bölcsődei Intézmény intézményvezetője arról számolt be, hogy nagy szükség volt az úgynevezett nagymozgásos játék beszerzésére, ugyanis a bölcsődés korban kiemelt fontosságú a gyermekek természetes mozgásfejlesztése. A Bem József utcai Csicsergő Bölcsődébe jelenleg 86 gyermek jár (átmenetileg a Kuckó Bölcsőde kis lakói is itt élnek), és a terveik között szerepel további játékok beszerzése (csúszdás torony, alagút).

kapcsolódó galéria
Nyereményjáték: nyerj egy kabriót!
Katasztrófavédelem álláshirdetés 2024
Savaria Fórum 33. évfolyam 20. szám - 2024.05.24.
Savaria Fórum 33. évfolyam 20. szám - 2024.05.24.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak