km/óra
  2024.02.22., csütörtök  •  Gerzson napja
Izgalmas utazás a modern törzsi világokba

Izgalmas utazás a modern törzsi világokba

A május 18-ai, Szerda esti akusztik vendége Barabás Lőrinc lesz az AGORA Művelődési és Sportházban. A 18 órakor kezdődő Live Act projektje dance ritmusokat, meditatív dallamokat és a köztük lévő összes árnyalatot gyúrja össze.

 

Barabás Lőrinc trombitaművész, zeneszerző, a magyar zenei szcéna egyik meghatározó zenésze. A jazz és az elektronika határvidékén mozog. Hazánkban zenélt már a MÜPÁban, az A38 hajón, a Sziget Fesztiválon. Külföldön hat amerikai turnén van túl, zenélt a Montreaux-i Jazz Fesztiválon és a londoni I Tunes fesztiválon is.


Pécsi Szabó Dénes menedzser lapunknak elárulta, hogy Barabás Lőrinc néhány éve járt már Szombathelyen, nagysikerű koncertet adott, jó emlékekkel tér majd vissza a városba. A színpadon egyedül lesz, rengeteg hangszer társaságában, melyeket meg is szólaltat majd. Az ismert dalok mellett olyan zeneszámok is felcsendülnek majd, melyek még nem jelentek meg. A Live Act projektje dance ritmusokat, meditatív dallamokat és a köztük lévő összes árnyalatot gyúrja össze. A színpadon a trombitával, billentyűkön laptoppal és loop stationnel egyedül szólaltatja meg szerzeményeit. Minden élő előadása egy-egy izgalmas utazás váratlan, modern, törzsi világokba. 


Jegyek elővételben az AGORA – Jegyirodában válthatók, valamint online a jegy.agorasavaria.hu oldalon és a koncert előtt a helyszínen.

 

 

címkék
Savaria Fórum 33. évfolyam 6. szám - 2024.02.16.
Savaria Fórum 33. évfolyam 6. szám - 2024.02.16.
tematikus oldalak