km/óra
  2024.07.19., péntek  •  Emília napja
Isten hozott Adonisz, Lénárd, Ádin és Nadin!

Isten hozott Adonisz, Lénárd, Ádin és Nadin!

Íme, városunk legfrissebb anyakönyvi hírei.

SZÜLETÉS:

Biró Tamás és Asbóth Nikoletta leánya: Flóra Lotti, Sipos Krisztián Ernő és Habda Dalma fia: Ádin Krisztián és leánya: Nadin Dalma (ikrek), Horváth Tibor és Pálmai Viktória Márta fia: Nimród László, Németh Bálint és Légler Anita fia: Olivér, Varga Krisztián és Horváth Ilona fia: Dániel, Horváth Roland és Farkas Barbara fia: Roland, Antalovics Balázs és Kolonits Flóra Mária fia: Lénárd, Velekei Bence és Adorján Kinga fia: Levente, Bogyai Rinaldó és Darvas Alexandra fia: Adonisz Dion, Várkonyi Péter és Tóth Tamara leánya: Mirella, Kopácsi Péter és Farkas Enikő Mária leánya: Dóra, Hajmási Milán Péter és Kovács Panna fia: Milkó, Kosztolánczi Attila és Bokor Viktória fia: Ádám, Tóth Ádám és Börzsei Ágota fia: Nándor, Iszak Roland György és Máté Petra Luca fia: Hunor, Pákozdi Dániel és Varga Tímea fia: Marcell Dániel, Hladen András és Miholics Dominika Brigitta fia: Hunor,


HÁZASSÁG :

Havasi Dániel és Papp Petra, Juhász Dávid és Lukács Dóra, Kulhay András és Varga Vivien Olga, Orsós János és Jakab Viktória, Gyurátz Gábor és Prán Dorina Bernadett, Geider Bence Tamás és Breglovics Katalin


HALÁLESET:

Komán Vlagyimir, Barna Tamás László, Bencsik Károly, Tóth Antal, Németh Józsefné Antal Ilona, Kovács József, Horváth István, Nagy-Abonyi Balázs, Tompa Józsefné Tompa Éva, Sáfár Ferenc, Mülhauser Jánosné Lágler Mária, Palotay Lajos László, Szijártó György István, Harkai László, Szakonyi Károly Gyula, Takács Istvánné Horváth Katalin, Szép József,

 

Savaria Fórum 33. évfolyam 26. szám - 2024.07.05.
Savaria Fórum 33. évfolyam 26. szám - 2024.07.05.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legolvasottabbak
A Körösladányi MEDOSZ Sportkör szerzett foci tulajdonrészt Szombathelyen (javítva)
Abban az ISA-Haladás Kft-ben lett egyszázalékos tulajdonos az NB III-as visszalépését az önkormányzati választások másnapján bejelentő Körös-parti egyesület, amely a csődben lévő Szombathelyi Haladásból vált ki, és az Illés Akadémia felnőtt csapatának versenyeztetéséért jött létre.
Pontosítás: nem az Illés Akadémia lett a Körösladány tulajdonosa, hanem fordítva, a Békés vármegyei szervezet szerzett tulajdonrészt az ISA-Haladás Kft-ben
Pénteki cikkünkben azt írtuk, a felszámolás előtt álló Szombathelyi Haladás Sportszolgáltató kft-től kapott jogon pár hete alakult ISA-Haladás Kft. a június végén bevásárolta magát az önkormányzati választások másnapján az NB III-ból való visszalépését bejelentő Körösladányi MEDOSZ Sportkörbe. Valójában pont fordítva történt: a Körösladányi MSK szerzett tulajdonrészt a ISA-Haladás Kft-ben. Mindenesetre a jogi csavar célja feltehetően az, hogy a Illés Akadémia a körösladányiak jogán, segítségével indulhasson a harmadosztályban.
Készüljön: nagy dugók várhatók ezen a szombathelyi bevezető úton
A GYSEV Zrt. a lakosság türelmét kéri, mert július 15-től a hónap végéig ismét karbantartási munkát végez a Zanati úti aluljáró feletti vasúti hídon, ezért két héten át a Zanati úti aluljáró közúti forgalmát két belső sávra fogják szűkíteni.
Felnőtt háziorvosi rendelés Szombathely 2024: az összes rendelési idő egy helyen
A felnőtt háziorvosi rendelés biztosítása Szombathelyen 2024-ben is marad önkormányzati feladat. Néhány helyen változik a rendelési idő, cikkünkben az összes városi felnőtt háziorvosi rendelővel kapcsolatos fontos információt megtalálja.
Szombathely Deák Ferenc utca 3. alatti gyermekorvosi rendelő - Dr. Gecse-Kálózi Patrícia rendelési idő
Dr. Gecse-Kálózi Patrícia gyermekorvos rendelési ideje 2024-ben március 1-től a Deák Ferenc utcai gyermekorvosi rendelőben, Szombathelyen.
legfrissebbek
Magyarország rendezi a következő EPC-csúcsot
Az Európai Politikai Közösség (EPC) következő csúcstalálkozóját Magyarország rendezi - jelentette be a csütörtökön tartott angliai EPC-csúcs záró sajtóértekezletén Sir Keir Starmer brit miniszterelnök.
Ne érje váratlanul, ha belefut egy-két kósza záporba pénteken és szombaton
Jelentősen változott az előrejelzés szombatra.
Picikét magához tért a forint csütörtök estére
Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben csütörtökön kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.
„Boldog vagyok, hogy ismét a Falco sikeréért küzdhetek”
Váradi Benedek, a Falco emblematikus alakja, háromszoros bajnoka, Magyar Kupa-győztese két külföldön töltött év után ismét szombathelyi színekben pattogtat. A sárga-feketék saját nevelésű játékosa az előző idényben lengyel bajnok lett a Trefl Sopot együttesével, ám úgy érezte, szeretne hazatérni. A magyar válogatott kiválóság döntéséről, valamint a Litvániában és Lengyelországban eltöltött időszakról is mesélt nekünk.
Orbán: az Európai Uniónak nem az amerikai demokraták külpolitikáját kéne másolnia
A mi koncepciónk lényege, ami eltér a hivatalos koncepciótól, hogy az Európai Uniónak nem az amerikai demokraták külpolitikáját kéne másolnia, hanem egy stratégiai autonómia jegyében – és ezt éltetjük itt egyfolytában – egy saját, európai megközelítés kellene – közölte az Európai Politikai Közösség (EPC) negyedik csúcstalálkozójára érkező Orbán Viktor csütörtökön az angliai Oxford közelében lévő Blenheim-kastélyban.