km/óra
  2024.07.19., péntek  •  Emília napja
Ismét sok újszülöttet köszönthetünk Szombathelyen

Ismét sok újszülöttet köszönthetünk Szombathelyen

A legfrissebb anyakönyvi hírek városunkból.

 

SZÜLETÉS:


Máthé György és dr. Farkas Hajnalka leánya: Hanna, Pongó Zsolt és Lovas Annamária Erika leánya: Zoé Enikő, Töltl Soma és Paulik Eliza Glória leánya: Johanna, Ullmann Gergely és Horti Hargita leánya: Liliána, Horváth Krisztofer és Pápai Boglárka Krisztina leánya: Hanna, Repnyák Krisztofer és Kalamár Laura fia: Nolen, Bödör Ferenc Balázs és Tóth Alíz Fanni leánya: Hanna Bella, Bedő János Attila és Firisz Mária leánya: Nóra, Korcz Máté és Major Jennifer leánya: Panna Júlia, Tóth Mátyás István és Katona Kitti fia: Soma, Dibáczi Barnabás és Papp Anita fia: Bercel, Kovács Ferenc és Németh Mónika fia: Zétény Ferenc, Barabás Attila és Szabó Dóra leánya: Dorina, Dallos Gábor Endre és Puskás Nóra leánya: Luca, Csók Árpád Mihály és Foki Vivien Szilvia fia: Máté Viktor, Orbán Dániel Zsolt és Dancsecs Klaudia fia: Zalán, Bacsi László János és Hegedüs Petra leánya: Lia, Regényi Richárd és Talabér Oktávia Márta fia: Ronald, Bödör Zoltán és Gecse Andrea fia: Zalán, Kemény Renátó és Farkas Philomena fia: Laurent, Szabó Gábor és Lakatos Regina fia: Zenon, Vajda Krisztián és Farkas Vivien leánya: Izabella, Tengölics Gergő és Póczik Eszter leánya: Janka

 

HÁZASSÁG :
Pereszteghy Máté és Nagy Krisztina, Szalai Máté és Nagy Júlia, Benkő Szabolcs és Takács Mercedes Erzsébet, Pfliegler András és dr. Horváth Gertrud

 

HALÁLESET:
Tóth Péter, Ficsor Tiborné Császár Erzsébet, Csemez Miklós Mihály, Szvétecz Istvánné Biczó Ida, Farkas Imréné Elek Ilona Karolin, Németh Ferenc, Bugovics Ernőné Gombkötő Katalin, Burka József Attila, Böcskei Lajosné Bakos Éva, Tóth Jenőné Jadán Anna, Csempesz Károly Jenő, Baranyai Sándorné Faragó Ilona, Sziklai László, Mészáros Ferenc

Savaria Fórum 33. évfolyam 26. szám - 2024.07.05.
Savaria Fórum 33. évfolyam 26. szám - 2024.07.05.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legolvasottabbak
A Körösladányi MEDOSZ Sportkör szerzett foci tulajdonrészt Szombathelyen (javítva)
Abban az ISA-Haladás Kft-ben lett egyszázalékos tulajdonos az NB III-as visszalépését az önkormányzati választások másnapján bejelentő Körös-parti egyesület, amely a csődben lévő Szombathelyi Haladásból vált ki, és az Illés Akadémia felnőtt csapatának versenyeztetéséért jött létre.
Pontosítás: nem az Illés Akadémia lett a Körösladány tulajdonosa, hanem fordítva, a Békés vármegyei szervezet szerzett tulajdonrészt az ISA-Haladás Kft-ben
Pénteki cikkünkben azt írtuk, a felszámolás előtt álló Szombathelyi Haladás Sportszolgáltató kft-től kapott jogon pár hete alakult ISA-Haladás Kft. a június végén bevásárolta magát az önkormányzati választások másnapján az NB III-ból való visszalépését bejelentő Körösladányi MEDOSZ Sportkörbe. Valójában pont fordítva történt: a Körösladányi MSK szerzett tulajdonrészt a ISA-Haladás Kft-ben. Mindenesetre a jogi csavar célja feltehetően az, hogy a Illés Akadémia a körösladányiak jogán, segítségével indulhasson a harmadosztályban.
Készüljön: nagy dugók várhatók ezen a szombathelyi bevezető úton
A GYSEV Zrt. a lakosság türelmét kéri, mert július 15-től a hónap végéig ismét karbantartási munkát végez a Zanati úti aluljáró feletti vasúti hídon, ezért két héten át a Zanati úti aluljáró közúti forgalmát két belső sávra fogják szűkíteni.
Felnőtt háziorvosi rendelés Szombathely 2024: az összes rendelési idő egy helyen
A felnőtt háziorvosi rendelés biztosítása Szombathelyen 2024-ben is marad önkormányzati feladat. Néhány helyen változik a rendelési idő, cikkünkben az összes városi felnőtt háziorvosi rendelővel kapcsolatos fontos információt megtalálja.
Szombathely Deák Ferenc utca 3. alatti gyermekorvosi rendelő - Dr. Gecse-Kálózi Patrícia rendelési idő
Dr. Gecse-Kálózi Patrícia gyermekorvos rendelési ideje 2024-ben március 1-től a Deák Ferenc utcai gyermekorvosi rendelőben, Szombathelyen.
legfrissebbek
Magyarország rendezi a következő EPC-csúcsot
Az Európai Politikai Közösség (EPC) következő csúcstalálkozóját Magyarország rendezi - jelentette be a csütörtökön tartott angliai EPC-csúcs záró sajtóértekezletén Sir Keir Starmer brit miniszterelnök.
Ne érje váratlanul, ha belefut egy-két kósza záporba pénteken és szombaton
Jelentősen változott az előrejelzés szombatra.
Picikét magához tért a forint csütörtök estére
Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben csütörtökön kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.
„Boldog vagyok, hogy ismét a Falco sikeréért küzdhetek”
Váradi Benedek, a Falco emblematikus alakja, háromszoros bajnoka, Magyar Kupa-győztese két külföldön töltött év után ismét szombathelyi színekben pattogtat. A sárga-feketék saját nevelésű játékosa az előző idényben lengyel bajnok lett a Trefl Sopot együttesével, ám úgy érezte, szeretne hazatérni. A magyar válogatott kiválóság döntéséről, valamint a Litvániában és Lengyelországban eltöltött időszakról is mesélt nekünk.
Orbán: az Európai Uniónak nem az amerikai demokraták külpolitikáját kéne másolnia
A mi koncepciónk lényege, ami eltér a hivatalos koncepciótól, hogy az Európai Uniónak nem az amerikai demokraták külpolitikáját kéne másolnia, hanem egy stratégiai autonómia jegyében – és ezt éltetjük itt egyfolytában – egy saját, európai megközelítés kellene – közölte az Európai Politikai Közösség (EPC) negyedik csúcstalálkozójára érkező Orbán Viktor csütörtökön az angliai Oxford közelében lévő Blenheim-kastélyban.