km/óra
  2024.07.19., péntek  •  Emília napja
Ismét sok újszülöttet köszönthetünk Szombathelyen

Ismét sok újszülöttet köszönthetünk Szombathelyen

A legfrissebb anyakönyvi hírek városunkból.

 

SZÜLETÉS:
Szijártó Péter Gusztáv és Steininger Dalma leánya: Flóra, Sárközi Kristóf Károly és Kozsán Eszter leánya: Zsófia, Deák Balázs és Tamás Edina Anikó fia: Kornél Valentin, Ozsvát Ervin János és Rácz Anett fia: Ábel, Horváth László és Savanyó Martina fia: Miló László, Horváth Dávid és Singer Vivien Mária fia: Áron, Simon Barnabás és Fábián Viktória fia: Nolen, Csejtey Ádám és Papp Klaudia fia: Bendegúz Károly, Horváth Szabolcs és Csizma Klaudia fia: Bendegúz, Varsányi Áron és Piri Nóra leánya: Nara, Szijártó Kornél és Szemes Ildikó Evelin leánya: Izabella Júlia, Bedőcs Martin és Kósik Bettina fia: Zalán Csongor, Tőkés Attila és Csákai Zsanett leánya: Panka, Biró Bálint és Farkas Barbara Julianna fia: Botond,  Kovács Balázs és Soós Barbara fia: Kolos, Riegler Gábor József és Nagy Krisztina Donatella leánya: Ariella, Langa Martin Richárd és Pék Judit leánya: Natália

 

HÁZASSÁG:
Kiss Balázs Gyula és dr. Szalai Adrienn, Pócza Mátyás Kristóf és Csabai Bernadett 

 

HALÁLESET:
Ágoston Sándor, Tóth Antal, Béry Miklósné Goda Mária, Csitkovics József, Lakatos Ferenc László, Komuniczky Zsanett, Kovács József, Csapó Lászlóné Biczó Piroska, Csite László Károlyné Rácz Valéria Mária, Zukovics Kálmán, Németh Miklós Sándorné Varga Mária, Horváth Ferencné Bokor Mária, Kislaki István János, Bencsics Gábor, Horváth Tamás

Savaria Fórum 33. évfolyam 26. szám - 2024.07.05.
Savaria Fórum 33. évfolyam 26. szám - 2024.07.05.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legolvasottabbak
A Körösladányi MEDOSZ Sportkör szerzett foci tulajdonrészt Szombathelyen (javítva)
Abban az ISA-Haladás Kft-ben lett egyszázalékos tulajdonos az NB III-as visszalépését az önkormányzati választások másnapján bejelentő Körös-parti egyesület, amely a csődben lévő Szombathelyi Haladásból vált ki, és az Illés Akadémia felnőtt csapatának versenyeztetéséért jött létre.
Pontosítás: nem az Illés Akadémia lett a Körösladány tulajdonosa, hanem fordítva, a Békés vármegyei szervezet szerzett tulajdonrészt az ISA-Haladás Kft-ben
Pénteki cikkünkben azt írtuk, a felszámolás előtt álló Szombathelyi Haladás Sportszolgáltató kft-től kapott jogon pár hete alakult ISA-Haladás Kft. a június végén bevásárolta magát az önkormányzati választások másnapján az NB III-ból való visszalépését bejelentő Körösladányi MEDOSZ Sportkörbe. Valójában pont fordítva történt: a Körösladányi MSK szerzett tulajdonrészt a ISA-Haladás Kft-ben. Mindenesetre a jogi csavar célja feltehetően az, hogy a Illés Akadémia a körösladányiak jogán, segítségével indulhasson a harmadosztályban.
Készüljön: nagy dugók várhatók ezen a szombathelyi bevezető úton
A GYSEV Zrt. a lakosság türelmét kéri, mert július 15-től a hónap végéig ismét karbantartási munkát végez a Zanati úti aluljáró feletti vasúti hídon, ezért két héten át a Zanati úti aluljáró közúti forgalmát két belső sávra fogják szűkíteni.
Felnőtt háziorvosi rendelés Szombathely 2024: az összes rendelési idő egy helyen
A felnőtt háziorvosi rendelés biztosítása Szombathelyen 2024-ben is marad önkormányzati feladat. Néhány helyen változik a rendelési idő, cikkünkben az összes városi felnőtt háziorvosi rendelővel kapcsolatos fontos információt megtalálja.
Szombathely Deák Ferenc utca 3. alatti gyermekorvosi rendelő - Dr. Gecse-Kálózi Patrícia rendelési idő
Dr. Gecse-Kálózi Patrícia gyermekorvos rendelési ideje 2024-ben március 1-től a Deák Ferenc utcai gyermekorvosi rendelőben, Szombathelyen.
legfrissebbek
Magyarország rendezi a következő EPC-csúcsot
Az Európai Politikai Közösség (EPC) következő csúcstalálkozóját Magyarország rendezi - jelentette be a csütörtökön tartott angliai EPC-csúcs záró sajtóértekezletén Sir Keir Starmer brit miniszterelnök.
Ne érje váratlanul, ha belefut egy-két kósza záporba pénteken és szombaton
Jelentősen változott az előrejelzés szombatra.
Picikét magához tért a forint csütörtök estére
Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben csütörtökön kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.
„Boldog vagyok, hogy ismét a Falco sikeréért küzdhetek”
Váradi Benedek, a Falco emblematikus alakja, háromszoros bajnoka, Magyar Kupa-győztese két külföldön töltött év után ismét szombathelyi színekben pattogtat. A sárga-feketék saját nevelésű játékosa az előző idényben lengyel bajnok lett a Trefl Sopot együttesével, ám úgy érezte, szeretne hazatérni. A magyar válogatott kiválóság döntéséről, valamint a Litvániában és Lengyelországban eltöltött időszakról is mesélt nekünk.
Orbán: az Európai Uniónak nem az amerikai demokraták külpolitikáját kéne másolnia
A mi koncepciónk lényege, ami eltér a hivatalos koncepciótól, hogy az Európai Uniónak nem az amerikai demokraták külpolitikáját kéne másolnia, hanem egy stratégiai autonómia jegyében – és ezt éltetjük itt egyfolytában – egy saját, európai megközelítés kellene – közölte az Európai Politikai Közösség (EPC) negyedik csúcstalálkozójára érkező Orbán Viktor csütörtökön az angliai Oxford közelében lévő Blenheim-kastélyban.