km/óra
  2020.11.28., szombat  •  Stefánia napja
Ismét sok újszülöttet köszönthetünk Szombathelyen

Ismét sok újszülöttet köszönthetünk Szombathelyen

Legfrissebb anyakönyvi hírek:

 

SZÜLETÉS: 


Timár Richárd és Kiss Nikolett fia: Vendel, Gazdag János és Kappel Alexandra fia: Ábel, Takács László és Hencz Melinda fia: Barna, Nárai László Dávid és Balázs Ágnes leánya: Zoé, Pálinkás Adrián és Sántha Viktória leánya: Emma, Németh Tamás és Nyerges Adrienn Márta fia: Ádám, dr. Prugberger Dénes Alfonz és dr. Skriba Nóra fia: Vilmos Alfonz, Szabó Attila János és Süle Barbara fia: Bence, Szabó Szilárd és Kovács-Veres Katalin leánya: Virág, Báki Ádám és Filep Emőke leánya: Boglárka, Varga Gergő István és Mészáros Zsuzsanna fia: Csanád Gergő, Virág Attila László és Balikó Hajnalka Vivien fia: Zétény Benedek, Szabó Batancs Zoltán és Egyed Anett leánya: Lora, Joó László és Hosszú Alexandra leánya: Lilien Bernadett, Kronekker Attila és Takács Renáta fia: Erik, Sipőcz Norbert Balázs és Déri Eszter fia: Bende, Tóth Bálint és Kurimai Dóra leánya: Zita, Csefalvi Zsolt és Vidos Barbara fia: Noel Zsolt, Bázár Tamás és Kaibinger Viktória fia: Bence, Fogl Gábor és Bognár Borbála fia: Dániel, Hantó Gábor Zoltán és Pinezits Anita fia: Dávid, Fábián Tamás és Hodács Adrienn leánya: Alíz és Tamás (ikrek), Zsolnai Gábor Renátó és Viszket Nikolett leánya: Lia, Kukucska Gábor és Szakács Viktória fia: Lázár, Eisner Péter és Auer Anna Jozefa leánya: Hédi, Pataki Zoltán és Hábetler Anita fia: Patrik, Horváth Bálint és Pintér Angelika leánya: Maja, Somogyi Gábor és Szőke Katalin fia: Gábor, Simon Gábor és Szabó Klára fia: Dominik, Herman Zoltán és Pálfi Gyöngyvér leánya: Réka, Závár Szabolcs és Kiss Nikoletta fia: Soma, Cseh Balázs és Fehér Renáta leánya: Szofia, Tóth Gábor és Elek Beatrix Teréz leánya: Csenge Teréz, Abért Róbert és Szép Alexandra Nóra leánya: Natália Lilien, Vámos Roland és Török Dóra leánya: Mira Mária, Kovács Péter András és Jandala Diána leánya: Csenge Dalma

 

HÁZASSÁG:


Iszak Bálint és Varga Inez, Palotai Szabolcs és Vas Viktória, Kovács Attila és Bejczi Vivien

 

HALÁLESET:  


Németh György, Biró Gyula, Mészáros Lászlóné Juhász Katalin, Martonicz Ferenc, Pados Ferenc, Szeiman Tamás, Detre Györgyné Gregus Ildikó Ida, Horváth Lászlóné Egyed Irén, Kovács Elekné Németh Mária, Tomanovics László, Sándorfi Mihály, Orsós Ferencné Kiss Erzsébet, Ikervári Adolfné Kiss Ilona, Herczeg László, Dallos Jenőné, Pintér Márta, Tőke Piroska, Harangozó Klára Mária, Szaksz Zoltán Tibor, Sevecsek Sándor Vilmosné Gaál Margit, Déri Ambrus, Németh Ferenc

Savaria Fórum 29. évfolyam 43. szám - 2020.11.20.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Telefonos info-vonalat indít a Markusovszky kórház a betegek hozzátartozóinak
Kurz: Ausztria a nyugati tartományokban kezdi a tömeges tesztelést
Sebastian Kurz osztrák kancellár bejelentette, hogy a koronavírus-járvány miatt meghirdetett tömeges tesztelést a nyugati tartományokban, Vorarlbergben, Tirolban és Salzburgban kezdik meg december elején.
A Markusovszky kórház proszektúrája betelt, külső telephelyek bevonásával oldják meg a halottak tárolását
A nyugat.hu számolt be egy olvasójuk levele nyomán arról, hogy megtelt a szombathelyi Markusovszky kórház proszektúrája. Kérdéseiket elküldték a kórháznak, ma a 24.hu-nak elismerték, hogy valóban így van.
Új helyére került a város adventi koszorúja
Ausztriában a tömeges tesztelés december 5-én kezdődik
Elkészültek a koronavírus-tömegteszt tervek Ausztriában. December elején a tanárok, majd a rendőrök tesztelését végzik el, ezt követi önkéntes alapon a lakosság tesztelése. A tesztek mindenki számára ingyenesen elérhetőek lesznek, olvasható az orf.at-n.
legfrissebbek
Északkeleten több mint 5 centiméternyi hó is hullhat
Felragyogott a téren advent fénye
Már ég a Berzsenyi téren található adventi koszorú első gyertyája. A koronavírus-járvány miatt szűk körben, meghitt ünnepségen gyújtotta meg dr. Nemény András polgármester a gyertyát, mely a növekvő fényt szimbolizálja.
Kásler: az egészségügy bírni fogja a rá nehezedő történelmi nyomást
A magyar egészségügy bírni fogja a rá nehezedő történelmi nyomást, a politikai hangulatkeltések ellenére most a szakembereink elhivatottsága és teljesítménye a záloga a sikeres járványkezelésnek - írta Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere szombaton a Facebook-oldalán.
Zúzmara, napfény, kék égbolt: lélegzetelállító fotók készültek a Kendig-csúcson
Zúzmarába öltözött a táj a Kőszeg-hegységben, a Kendig-csúcson, írja a Kőszegi Időjárás Előrejelzés Facebbok-oldal, amelyre egy káprázatos képsorozat is felkerült.
Szlávik: a lehető leggyorsabban kell beoltani a lakosságot
A koronavírus elleni vakcinák megjelenése után a lehető leggyorsabban kell beoltani a lakosságot, amihez célszerű oltópontokat felállítani - mondta a Dél-pesti Centrumkórház Országos Hematológiai és Infektológiai Intézetének osztályvezető főorvosa szombaton, az M1 aktuális csatornának nyilatkozva.