km/óra
  2022.01.27., csütörtök  •  Angelika napja
Ismét sok újszülöttet köszönthetünk Szombathelyen

Ismét sok újszülöttet köszönthetünk Szombathelyen

Legfrissebb anyakönyvi hírek:

 

SZÜLETÉS:


Hrisztianopulosz Jorgosz és Krompaczky Mónika fia: Jorgosz Ádám, Németh István és Horváth Dzsenifer leánya: Anna Gréta, Mecséri Gábor és Szanyi Bettina Szilvia fia: Hunor, Nemes Martin és Neher Éva leánya: Szofi, Kovács Miklós József és Kovács Judit leánya: Anabella, Oláh József és Séfer Evelin leánya: Mirjam, Takács Balázs és Szabó Réka fia: Bálint, Barkovics Ákos és Oláh Noémi fia: Gergő Zoltán, Berebora Ákos és Kiss Zsanett leánya: Zoé, Szigeti Szabolcs és Gerencsér Nikoletta fia: Nolen Szabolcs, Kovács Erik Tibor és Németh Judit leánya: Diána, Goór Zsolt és Galusz Anikó leánya: Emma, Steib Péter és Sebestyén Adrienn leánya: Sára, Tóth Bálint és Kámán Kitti Katalin leánya: Kincső, Németh Tamás és Juhász Andrea leánya: Zita, Sümeghy Balázs és Bukits Anna leánya: Sára, Károly Róbert és Varga Írisz leánya: Nina, Horváth Roland és Farkas Barbara leánya: Rebeka, Müller József és Finta Barbara fia: Tamás Imre, Garami Dávid Tamás és Pados Andrea Mercédesz fia: Dominik, Oláh Barnabás és Csizmazia Tamara fia: Vencel, Nagy Máté és Szabó Dorottya fia: Bendegúz, Varga Balázs és Májer Krisztina leánya: Alexa, Kovács Zsolt és Tóth Melinda leánya: Nóra Lilla, Prófusz László és Várkonyi Regina leánya: Panka, Csenterics János és Csapó Boglárka fia: Botond, Horváth Benjámin és Kuizs Beáta Ivett fia: Jeremi Benjámin, Pfeiffer Tamás és Holtai Anikó leánya: Anna, Varga Tamás és Ádám Ivett fia: Simon


HÁZASSÁG:


Milák Szabolcs és Varga Nikolett, Tóth Dénes és Werderits Anita, Varga György és Molnár Tímea Bernadett, Barna Atila és Forgács Erika Mária, Horváth Zoltán és Sényi Eszter Ágnes, Hopka Péter és Gombos Lilla

 

HALÁLESET:


Burkon Józsefné Balázsvölgyi Valéria, Török János, Marton Józsefné Sulyok Mária, Richter Béláné Boér Emilia Terézia, Rudi Sándor, Szemes István, Őr Lászlóné Németh Mária, Kiss László Lajosné Németh Zsuzsanna, Huszár Árpádné Galambos Márta, Pittmann László Károlyné Mikó Ildikó Klára, Bódi Ferenc, Németh Milán József, Erdélyi László, Kiss Gézáné Mészáros Izabella, Bojtos Pál, Farkas Lajosné Varga Erzsébet Emilia, Bogár István, Kovács Lászlóné Szabó Angella Mária, Csonka Béláné Jáger Erzsébet, Baán Sándorné Pék Erzsébet, Kóbor János Győző, Stieber Lászlóné Horváth Margit

Savaria Fórum 31. évfolyam 2. szám - 2022.01.22.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Gyász: elhunyt Csollány Szilveszter
Ötvenegy esztendős korában elhunyt Csollány Szilveszter olimpiai, világ- és Európa-bajnok tornász.
Alma és szalma – a szerbek karácsonya 
Milos Konakov már több éve a szombathelyi kosárlabda meghatározó alakja, az idei szezontól pedig immáron vezetőedzőként irányítja a Falcót. A szerbiai születésű szakember is felelevenítette, hogy miként szokták tölteni az ünnepeket és milyen hagyományok kapcsolódnak a karácsonyhoz déli szomszédainknál.
Koronavírus: duplájára hízott a leggazdagabbak vagyona
A világ tíz leggazdagabb embere köszöni szépen, a pandémia alatt megduplázta vagyonát – írja a Guardian.
Közterület-felügyelet: érzik a polgárok bizalmát
Ágoston Sándor 2020. szeptember elsejétől látja el a Közterület-felügyelet irodavezetői feladatait. A december végi közgyűlésen számolt be a felügyelet azóta végzett munkájáról. Most lapunknak is elmondta a legfontosabb változásokat és legnagyobb eredményeket.
ENSZ: évek alatt gyógyulhat meg a munkaerőpiac
A koronavírus-válság továbbra is világszerte súlyos hatással van a munkahelyekre – közölte az ENSZ, arra figyelmeztetve, hogy évekig tarthat, amíg a munkaerőpiac újra eléri a járvány előtti szintet.
legfrissebbek
A magyar természetfotó nagydíja néven új elismerést alapít a Varázslatos Magyarország 
A díjazottak és a pályázati kategóriák dobogósainak képei a VM évente megjelenő természetfotó-albumában és az ország több prominens kiállítóhelyén megrendezendő kiállításán is előkelő helyet kapnak - áll az összegzésben. 
Online fogadóóra: koronavírus, buszközlekedés és beruházások
Dr. Nemény András polgármester a szombathelyi önkormányzat hivatalos oldalán online fogadóórát tartott szerda este. Szóba került az új buszközlekedés, a koronavírus és dr. Hende Csaba országgyűlési képviselő fejlesztési beruházásokat érintő felvetése is.
Otthon Centrum: a vidéki albérletpiacon nagyobb mértékben emelkedtek az árak a fővárosinál
A nagyobb vidéki városokban több mint 6 százalékkal emelkedtek az albérletárak.
A földimalac, aki semmiben sem volt biztos
A földimalac, aki semmiben sem volt biztos címmel tart a Mesebolt Bábszínház és a zalaegerszegi Griff Bábszínház közös bemutatót vasárnap. Az óvodásoknak szóló történetet a 2017-es ősbemutató után 3 fiatal színésszel frissítették fel idén.
Von der Leyen a holokauszt-emléknapról: Európában ismét erősödik az antiszemitizmus
Az uniós végrehajtó testület elnöke úgy vélte: a koronavírus-világjárvány kezdete óta az antiszemita összeesküvés-elméletek és a dezinformáció rohamos terjedésnek indult.