km/óra
  2024.07.13., szombat  •  Jenő napja
Így változik hétvégén a helyi járatok menetrendje a Csaba utca felújítása miatt

Így változik hétvégén a helyi járatok menetrendje a Csaba utca felújítása miatt

Május 10-én, pénteken 8:30-tól van érvényben a módosított menetrend.

Ahogy arról lapunk is beszámolt, pénteken és szombaton forgalomkorlátozás várható a Csaba utcában a jelenleg is zajló felújítás miatt. Ez érinti a helyijáratok közlekedését is, hiszen a Csaba utca - Vásártér utca csomópont is lezárásra kerül, így a 8H és 10H járatok terelt útvonalon közlekednek.

Erre kell számítani:

  • A 8H járatok a Mari ABC megállóhely után a Hunyadi János út - Szent Márton utca - Zanati út - Vépi út - iVy Technology Kft. (Vépi út) - Vépi út - Vásártér utca - Csaba utca útvonalon közlekednek a Szatmár utca megállóhelyig.
  • A 10H járatok a Zanati úti aluljáró után a Zanati út - Vépi út - iVy Technology Kft. (Vépi út) - Vépi út - Vásártér utca - Csaba utca - Sólyom utca - Pálya utca útvonalon közlekednek a Pálya utca megállóhelyig.

A módosított menetrend 2024. május 10-én (pénteken) 8:30-tól 2024. május 11-én (szombaton) üzemzárásig van érvényben.

Fotó: Blaguss Agora Hungary Kft.

Savaria Fórum 33. évfolyam 26. szám - 2024.07.05.
Savaria Fórum 33. évfolyam 26. szám - 2024.07.05.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Augusztusban folytatódik a lomtalanítás Szombathelyen
A SZOVA Nonprofit Zrt. idén is meghirdette a lomtalanítást, amely a lakosságra és lakóingatlanokra vonatkozik, így a garázstulajdonosok, illetve intézmények, vállalkozások, kereskedelmi egységek nem vehetik igénybe a szolgáltatást.
A Körösladányi MEDOSZ Sportkörben lett többségi tulajdonos az Illés Akadémia
Aki eddig tudta követni, hogy mi történt a Haladással, annak egy újabb fejtörő: a felszámolás előtt álló Szombathelyi Haladás Sportszolgáltató kft-től kapott jogon pár hete alakult ISA Haladás Kft. a június végén bevásárolta magát az önkormányzati választások másnapján - ahogyan leváltották a település fideszes vezetését - az NB III-ból való visszalépését bejelentő Körösladányi MEDOSZ Sportkörbe.
Augusztusi időutazásra hív a XXIII. Savaria Történelmi Karnevál
Augusztus 22. és 25. között ismét megelevenedik Szombathely ókori története: a nyolc kiemelt és 20 kísérőhelyszín 388 programmal várja Savaria lakóit és a vendégeket, hogy időutazással ünnepeljük a város 2000 éves múltját, jelenét és jövőjét. A XXIII. Savaria Történelmi Karneválról kedden tartottak sajtótájékoztatót a Történelmi Témaparkban.
Edzésbe állt a Haladás VSE
Hétfőn délután 21 mezőnyjátékosnak, valamint két kapusnak tartotta meg az első edzést a Szenczi Imre vezette szakmai stáb, írja az egyesület honlapja.
Felnőtt háziorvosi rendelés Szombathely 2024: az összes rendelési idő egy helyen
A felnőtt háziorvosi rendelés biztosítása Szombathelyen 2024-ben is marad önkormányzati feladat. Néhány helyen változik a rendelési idő, cikkünkben az összes városi felnőtt háziorvosi rendelővel kapcsolatos fontos információt megtalálja.