km/óra
  2024.06.14., péntek  •  Vazul napja
Nyereményjáték: Nyerj egy cabriót!
Vármegyei I. osztály: a Vép és a Király SE nyert, a Haladással mérkőző Sárvár döntetlent játszott a második helyért küzdő csapatok közül az utolsó előtti játéknapon

Vármegyei I. osztály: a Vép és a Király SE nyert, a Haladással mérkőző Sárvár döntetlent játszott a második helyért küzdő csapatok közül az utolsó előtti játéknapon

A Vasvár 5-0-s idegenbeli győzelmet aratott a Csepreg otthonában.

 

Szombathoz hasonlóan a vasárnapi "étlapon" is négy mérkőzés szerepelt a vármegyei I. osztályban. A három, dobogóért harcoló csapat közül a Sárvár a már bajnok Haladáshoz, a Vép a Nádasdhoz, míg a Király SE Csákánydoroszlóra látogatott, a Csepreg pedig a Vasvárral nézett farkasszemet az utolsó előtti játéknapon.

 

Csákánydoroszlói KSE- Király SE 0-1 (0-0)       Csákánydoroszló, vezette: Sebesi

Csákánydoroszló: BÖRÖNDI - Török (Düh, 57.), Takács M., PANDUR, DEDICS, Albert (Márton, 88.), Takács Á. (Beke, 88.), Sárközi, Takács Sz. (Szabó, 66.), Urbán, Németh (HORVÁTH, 66.)

Király SE: Horváth Al. - Horváth D. (Szabó, 57.), Karvalics (Vilics, 57.), Takács, Schimmer, Fábián (Vass, 79.), Németh, Rózsás (Tóth, 79.), Horváth An., Halmosi, Potyi

Gólszerzők: Halmosi 83.

Kiállítva: Urbán 79. (Csákánydoroszló)

 

A pünkösdi búcsúi mérkőzésen szép számmal kilátogató nézőközönség előtt került megrendezésre a mérkőzés, ami a vendégek számára volt igazán fontos a második hely szempontjából. Óriási küzdelemnek árán végül a vendég Király csapat szerezte meg a vezetést és ezzel a három pontot. A mérkőzés krónikájához hozzátartozik, hogy a beszámoló szerint a hazai csapat a 90. percben egy vitatott szituáció végén gólt szerzett de a játékvezető nem adta meg a találatot. A hazai csapat az emberhátrány ellenére is óriásit küzdött. A ssákányi egyesület köszöni a szurkolók egész éves lelkes buzdítását. A célját az együttes elérte azzal, hogy stabilan sikerült bent maradnia a vármegyei első osztályban. 

 

Csepregi SE - Vasvár VSE 0-5 (0-1)      Csepreg, vezette: Héra

Csepreg: Takács Kr. - Kótai, Koósz, Kossuth, Sándor (Törzsök, 80.), Takács Ke., Balogh-Sövér, Nika, Németh (Sós, 80.), Lukács, Takács D.

Vasvár: Kántor - Gotthárd, Sipos, Mikó, Berta (Németh, 67.), Czövek, Dávid, Horváth, Tausz (Péter, 58.), Márton, Schermann

Gólszerzők: Berta 2 (30., 48.), Péter 61., Czövek 2 (66., 85.)

 

A hazaiak ezúttal nem tudták azt a teljesítményt kihozni magukból, amit a szezonban már többször is bebizonyítottak, hogy tudnak. Ezen a találkozón minden tekintetben jobb volt a Vasvár és megérdemelt győzelmet aratott.

 

Horváth Ranch Kft. Nádasd KSE - Alpok Zirkon Vép VSE 1-4 (0-2)       Nádasd, vezette: Horváth

Nádasd: Rejtli (Doktor, 75.) - Horváth, Zsoldos (Varga, 46.), Kalamár, Major (Filakovszky, 46.), Cservék (Horváth, 75.), Mesics, Dudás, Meskó E., Meskó Á., Burka (Németh, 62.)

Vép: Bezdi B. - Pogácsás (Czeglédy, 70.), Czeglédi, Bezdi Sz., Niksz (Baranyai N., 70.), Beke (Baranyai K., 62.), Tama, Takács Á., Balikó D., Takács M., Balikó M.

Gólszerzők: Burka 49., ill. Beke 13., Pogácsás 32., Niksz 54., Takács Á. 56.

 

A második helyért harcoló Vép háromgólos győzelmet aratott a Nádasd vendégeként.

 

Szombathelyi Haladás Kft. - Sárvár FC 1-1 (0-0)       Szombathely, vezette: Ódor

Haladás: Farkas - Kopácsi, Erdei, Csalló, Paizs, László, Losontin (Skravanek, 63.), Németh, Pljesovszki (Szakasics, 81.), Szabó (Abért O., 72.), Abért B.

Sárvár: László - Könczöl, Fider, Tokaji, Varga (Németh, 46.), Vajda, Tóth, Kovács, Szemes, Sinka, Csonka

Gólszerzők: Pljesovszki 66., ill. Szemes 63.

 

Lüktető, jó mérkőzést játszott egymással a két együttes, melyen igazságos döntetlen született. 

 

A tabella állása, valamint a forduló teljes eredménysora az alábbi linkre kattintva tekint

Malomsoki Cintia

Nyereményjáték: nyerj egy kabriót!
Katasztrófavédelem álláshirdetés 2024
Savaria Fórum 33. évfolyam 22. szám - 2024.06.07.
Savaria Fórum 33. évfolyam 22. szám - 2024.06.07.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Rengeteg utat lezártak az áradás miatt a megyében
Az árvíz miatt egyre tovább bővül a lezárt utak listája a megyében.
Választási eredmények 2024: árad a Rába, kiderül, ki vezetheti Szombathelyt
Miközben rekordközeli áradat érkezik a Rábán, harmadfokú készültség van a Pinkán, eldől, hogyan szerepeltek a pártok, polgármester- és képviselőjelöltek a városban, a vármegyében és az országban. Árad-e a Tisza is, meglesz a Fidesz-KDNP 50 százaléka, ki esik az ötszázalékos küszöb alá a kis pártok közül? Élő hírfolyamunk a 2024-es önkormányzati és EP-választási eredményekről.
Minden idők legmagasbb vízszintjét várják a Rábán, óriási a készültség (képgaléria)
Továbbra is nagy a készültség Körmenden, rekord vízállással tetőzhet a Rába. A hidat lezárták, több folyómenti kiskert és a szabadidőközpont is víz alá került. Az eddigi 520 centiméter legmagasabb vízállásnál 20 centivel magasabb vízszintre számítanak.
Szombathelyen és a megyében is küzdenek az árral
Az éjszakai esőzések után ismét áradnak, kilépnek medrükből a folyók és a patakok a megyében, Szombathelyen is védekezni kell a víz ellen. A Rábán és a Pinkán is harmadfokú készültség van, más megyékből vezényeltek át szakembereket, a Rába-völgyben további áradásokra kell számítani.
A Rába és a Pinka áradása miatt ezek az utak továbbra sem járhatóak Vas vármegyében
A Rába és a Pinka kiöntése miatt összesen nyolc, belvíz okán pedig egy alacsonyabb rendű összekötő út járhatatlan az Útinform kedd kora reggeli tájékoztatása szerint. Mutatjuk, melyek ezek.