km/óra
  2024.06.17., hétfő  •  Laura, Alida napja
Nyereményjáték: Nyerj egy cabriót!
Három autó ütközött össze Szombathely és Ják között

Három autó ütközött össze Szombathely és Ják között

Egy balra kanyarodni szándékozó jármű vezetője erősen fékezett, emiatt a mögötte érkezőknek is bele kellett taposnia a fékbe. Először a sorban harmadik autónak koccant egy jármű, amibe ezután belehajtott egy másik - írja a 112press.

Az elmondások alapján kocsisor haladt Szombathely irányába. A sor elején kb. 60-70-nel haladó jármű vezetője balra akart kanyarodni, egy alsóbbrendű útra és a kereszteződés előtt erősen fékezett.

A mögötte haladó két jármű vezetője is a fékbe taposott. A harmadikként érkező Skoda vezetője már úgy tudott megállni, hogy jobbra, a padkára kormányozta a gépkocsiját.

Az őt követő Chevrolet sofőrje a vészfékezés ellenére minimális sebességgel nekikoccant a Skodának, a Chevrolet után érkező Skoda viszont már nagyobb sebességgel ütközött az előtte megállónak.

A Chevrolet-t vezető nő és a második Skodát vezető férfi is elismerte a felelősségét a balesetért, ami a nem megfelelő követési távolság miatt következett be.A helyszínre szombathelyi tűzoltók érkeztek, akik a jármű áramtalanításában és a Skoda úttestről letolásában segédkeztek - írja a 112press.

Fotó: 112press

címkék
Nyereményjáték: nyerj egy kabriót!
Katasztrófavédelem álláshirdetés 2024
Savaria Fórum 33. évfolyam 23. szám - 2024.06.14.
Savaria Fórum 33. évfolyam 23. szám - 2024.06.14.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Minden idők legmagasbb vízszintjét várják a Rábán, óriási a készültség (képgaléria)
Továbbra is nagy a készültség Körmenden, rekord vízállással tetőzhet a Rába. A hidat lezárták, több folyómenti kiskert és a szabadidőközpont is víz alá került. Az eddigi 520 centiméter legmagasabb vízállásnál 20 centivel magasabb vízszintre számítanak.
A Pinka meghaladta a valaha mért legmagasabb vízszintet, a Rába tetőzött már
A vártnál alacsonyabb szinten tetőzött a Rába: az előre jelzett 530 helyett hétfőn este 9 órakor 477 centiméteres csúcsot mértek Körmendnél. A belvárosi hidat tegnap lezárták, ma reggel pedig újra megnyitották. A Pinka meghaladta a valaha mért legmagasabb vízszintet, felső folyásán elkezdődött az apadás, az alsó szakaszon még árad. A védekezési munkák zajlanak, nagy az összefogás a falvakban. Továbbra is több út járhatatlan a vármegyében.
A Rába és a Pinka áradása miatt ezek az utak továbbra sem járhatóak Vas vármegyében
A Rába és a Pinka kiöntése miatt összesen nyolc, belvíz okán pedig egy alacsonyabb rendű összekötő út járhatatlan az Útinform kedd kora reggeli tájékoztatása szerint. Mutatjuk, melyek ezek.
Rengeteg utat lezártak az áradás miatt a megyében
Az árvíz miatt egyre tovább bővül a lezárt utak listája a megyében.
Eligazol a Haladás futsalcsapatának meghatározó légiósa
A zöld-fehérekkel 3-3 magyar bajnoki címet és Magyar Kupa győzelmet nyert brazil Luiggi Longo külföldön folytatja pályafutását.