km/óra
  2023.06.02., péntek  •  Kármen, Anita napja
Sárga Zebra
Három autó tört össze Szombathelyen

Három autó tört össze Szombathelyen

A kereszteződéshez érkező terepjáró féke az elmondás alapján nem működött. A Toyota először egy másik terepjáró oldalába hajtott, majd ütközött egy Mercedessel. Senki sem sérült meg - írja a 112Press.

Személyi sérülés nélküli közlekedési baleset történt hétfőn délelőtt a szombathelyi Márton Áron utcában.

Az oladi templom felől érkezett a lejtős szakaszon egy Ford terepjáró az Ernuszt Kelemen utca kereszteződéséhez, ahonnan a menetiránya szerinti bal oldalról egy Toyota terepjáró érkezett, ami az elsőbbségadás kötelező tábla ellenére behajtott a kereszteződésbe és ütközött a szabályosan közlekedő Ford oldalával.

Az okozó terepjárója ezután ütközött a Márton Áron utcán, a Csónakázó tó felől érkező Mercedes személyautó oldalával.Személyi sérülés nélküli közlekedési baleset történt hétfőn délelőtt a szombathelyi Márton Áron utcában.

Az oladi templom felől érkezett a lejtős szakaszon egy Ford terepjáró az Ernuszt Kelemen utca kereszteződéséhez, ahonnan a menetiránya szerinti bal oldalról egy Toyota terepjáró érkezett, ami az elsőbbségadás kötelező tábla ellenére behajtott a kereszteződésbe és ütközött a szabályosan közlekedő Ford oldalával.

Toyota terepjáró ütközött Forddal és Mercedessel - fékhibára hivatkozott a sofőr

Az okozó terepjárója ezután ütközött a Márton Áron utcán, a Csónakázó tó felől érkező Mercedes személyautó oldalával.

Toyota terepjáró ütközött Forddal és Mercedessel - fékhibára hivatkozott a sofőr

Információnk szerint a Toyota vezetője hiába lépett a fékre, az nem működött. A gépkocsi néhány nappal korábban szervizben járt, ahol a fékrendszert is javították.Egyik járművezetőnél sem merült fel az ittasság gyanúja.

A személyautók elhajthattak a baleseti helyszín mellett, de egy helyijáratos csuklós autóbusz várakozásra kényszerült, mert hely hiányában nem tudott megfordulni.

(Fotó: 112press)

címkék
Savaria Fórum 32. évfolyam 19. szám - 2023.05.26.
Savaria Fórum 32. évfolyam 19. szám - 2023.05.26.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Megyei I. osztály: drámai végjáték után bajnok a Haladás, a Király SE az ezüstérmes, a harmadik helyet a Répcelak szerezte meg
A Szarvaskend és a Rábapaty is idegenbeli sikerrel zárta a szezont, a Vasvár, a Celldömölk, valamint a Szentgotthárd pedig hazai környezetben diadalmaskodott.
Relax az arborétumban: ÖkoPlusz Fesztivál másodszor
Második alkalommal rendezték meg a Kámoni Arborétum Látogatóközpontjában és a Kámoni Fiókkönyvtárban az ÖkoPlusz Fesztivált: a pénteken kezdődő fesztivál kiemelt napján, szombaton látogattunk ki az arborétumba – a környezettudatosság, a testi-lelki egészség köré épülő programok tartalmas kikapcsolódást nyújtottak a növénykert harmonikus környezetében.
Megyei II. osztály, északi csoport: bajnok lett az Újperint, döntetlennel zárult a Lukácsháza-Gencsapáti rangadó, zsinórban harmadszor nyert a Kemenesalja
A Szeleste a mérkőzést keretbe foglalva győzte le a Bozsokot, de az Uraiújfalu, a Sé, valamint a Spari is hazai környezetben gyűjtötte be a három bajnoki pontot.
Kosárlabda: az aranycsata ötödik mérkőzésén is hazai győzelem született, zsinórban negyedszer bajnok a Falco!
A szombathelyiek végig koncentráltan, magabiztosan, magas színvonalon kosárlabdázva 84-68-ra verték az Albát, így 2008, 2019, 2021 és 2022 után újabb bajnoki címet ünnepelhetnek.
Nem látta a szemből érkező Volvót a Suzuki vezetője
Pillanatnyi figyelmetlenség vezetett balesethez Szombathelyen. Az okozó nem tudja megmagyarázni magának sem, hogy mi történt az ütközés előtti másodpercben - írja a 112press.
legfrissebbek
Három autó ütközött össze Szombathely és Ják között
Egy balra kanyarodni szándékozó jármű vezetője erősen fékezett, emiatt a mögötte érkezőknek is bele kellett taposnia a fékbe. Először a sorban harmadik autónak koccant egy jármű, amibe ezután belehajtott egy másik - írja a 112press.
Gyerekeket kényszerített szexuális cselekményekre egy 43 éves férfi
"Intézetis" kisfiúkat csalt otthonába, majd pizzával, cigarettával, játékokkal és pénzzel honorálta szexuális igényeinek kielégítését a gyanú szerint a 43 éves férfi, akit a Pest vármegyei rendőrök fogtak el az Érdi Rendőrkapitányság munkatársainak segítségével.
Civil összefogásból valósul meg a belvárosi levendulás
A Szombathelyi Belvárosért Egyesület június 2-án és 3-án levendulatelepítést végez a Mártírok terén. A civil kezdeményezés magánadakozásokból gyűjtötte össze a szükséges összeget ahhoz, hogy a Fő tértől alig pár méterre lévő tér megszépüljön, és újabb turistalátványosságot kínáljon a városba érkezőknek.
Szexet ajánlott egy apácának és egy kiskorúnak Budaörsön
Vádat emelt a Budaörsi Járási Ügyészség egy férfi ellen, aki tavaly májusban szexet ajánlott egy apácának, novemberben pedig egy kiskorút próbált rávenni közösülésre Budaörsön - tudatta a Pest Vármegyei Főügyészség pénteken az MTI-vel.
Továbbra is gőzerővel dolgozik az út menti területek kaszálásán a Magyar Közút, fokozott figyelmet kérnek
A Magyar Közút Nonprofit Zrt. idén a szokásosnál is nagyobb energiát fektet az út menti növényzet kaszálási munkálataira az Építési és Közlekedési Minisztérium támogatásának köszönhetően.