km/óra
  2024.05.25., szombat  •  Orbán napja
Nyereményjáték: Nyerj egy cabriót!
Hárman elestek egy fékező buszon, Szombathelyen

Hárman elestek egy fékező buszon, Szombathelyen

Az utasok leszálláshoz készültek, amikor a busz előtt megállt egy autó. Biztosan nem büntetőfékezés történt.

 

Három utast szállítottak kivizsgálásra kórházba a mentők a szombathelyi Vásárcsarnok elől, miután elestek az erősen fékező buszon, írja a 112press. A helyijárat a Szent Márton utca felé tartott a Hunyadi úton és a piac előtt piros jelzést kapott. A busz előtt egy személyautó állt. Zöld jelzésnél elindult a kocsisor. A busz előtt haladó személyautó vezetője jelezte a jobbra kanyarodási szándékát és előtte sem másik jármű, sem átkelésre várakozó gyalogos nem volt. A sofőr valamiért mégis megállt kanyarodás előtt. A busz vezetőjét ez váratlanul érte és fékezett. A buszon többen éppen az ajtó felé tartottak, hogy le tudjanak majd szállni. Közülük hárman elestek a fékezésnél és megsérültek. A mentők őket a Markusovszky kórházba szállították.

 

Fotó: Tánczos Mihály/112press
 

Nyereményjáték: nyerj egy kabriót!
Katasztrófavédelem álláshirdetés 2024
Savaria Fórum 33. évfolyam 20. szám - 2024.05.24.
Savaria Fórum 33. évfolyam 20. szám - 2024.05.24.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legfrissebbek
Vármegyei I. osztály: lezárult a bajnokság, a Királyé lett az ezüstérem a Haladás mögött, a harmadik helyet a Vép szerezte meg
A Sárvár a hatalmas vihar, jégeső miatt találkozója nagy részét műfüvön játszotta és 0-0-ra végzett a Csákánydoroszlóval, de a Söpte és Szentgotthárd is megosztozott a pontokon. A Haladás gólzáporos mérkőzésen hozta el a három pontot Táplánból, míg a Körmend, a Vasvár és a Szarvaskend egyaránt három gólt szerezve nyert hazai környezetben.
100 százalékos teljesítménnyel nyerte a bajnokságot az SZKKA
Az NB/I B-s kézibajnokság zárófordulójában az Orosházát is legyőzte Vida Gergő együttese, amely mind a 30 bajnokiját megnyerte.
Hankó Balázs: egyre vonzóképesebb a megújult magyar felsőoktatás
Egyre vonzóképesebb, egyre attraktívabb a megújult magyar felsőoktatás - hangoztatta a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) felsőoktatásért felelős államtitkára Szombathelyen tartott sajtótájékoztatóján, szombaton.
Ha jövő héten IC-vel készült Budapestre, ennek nem fog örülni
Vonatok helyett pótlóbuszok járnak hétfőtől Szombathely és Csorna között, pályakarbantartási munkák miatt.
Megtisztult a Stromfeld lakótelep első két félköríve is
A SZOVA Nonprofit Zrt., a Szompark Kft. és a Közterület-felügyelet korábbra tervezte, de a csapadékos időjárás miatt végül csak most tudták elvégezni a Stromfeld lakótelep első két félkörívének komplex takarítását.